Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Paris Jackson sztárhoroszkóp

Sztárhoroszkóp – Paris Jackson

Dátum: 02.09.2014

Szerelmes Michael Jackson lánya

Teljes neve: Paris Michael Katherine Jackson

Paris Jackson SZÜLETETT 1998.04.03 Los Angelesben 06:26-kor.

Különleges horoszkópjából azonnal látszik, hogy dupla Kos, vagyis a Nap jegye és az aszcendense is a Kos jegyben áll.

(Hogy a Kos napú emberek a különböző aszcendensűekkel, hogy értik meg egymást megtudhatja korábbi írásomból.) Paris esetében ez azért érdekes, mert egy testben, egy lélekben kell ezt megélnie, kezelnie. Nem tudnak fizikálisan elválni egymástól.

Michael Jackson, most 2014. augusztus 29.-én lett volna 56 éves.

1997-ben vette feleségül Deborah Jeanne Rowe-t, akivel már hosszú ideje nagyon jó barátok voltak. Rowe ekkor már hathónapos terhes volt első közös gyermekükkel. Michael Joseph Jackson Jr. – becenevén Prince – aki 1997 februárjában született meg. Utána következett Paris-Michael Katherine Jackson, aki 1998-ban jött a világra. Prince Michael Jackson II. – akit Blanketnek becéznek – pedig 2002-ben született meg egy ismeretlen béranyától. Prince és a gyönyörű Paris édesanyjukra hasonlítanak, Blanket vonásaiban azonban bárki fellelheti a popkirályt – Michael gyermekkori képei nagyon hasonlítanak, fiáéra.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

2009. június 25-én Párizs apja, Michael Jackson meghalt, ez túl tragikus esemény volt, olyan, amit Paris Jackson nem tudott kezelni, és emiatt öngyilkossági kísérletbe menekült, melyet azonban szerencsésen túlélt.

Csinos lánnyá érett a pop királyának, Michael Jacksonnak gyermeke Paris, és a jelenlegi hírek ellenére már 14 évesen, a barna hajú tinire rátalált az első szerelem, akkor is egy fiatal zenész hódította meg Jacko lányának szívét. Otthon azért nem volt ilyen nagy a titkolózás, és akkori szíve választottja is mindössze 17 éves volt, így a lány először is engedélyt kért a nagymamájától.

Szerencsére a nagyi nem volt olyan szigorú, és valószínűleg nem is szerette volna megfosztani az apját még nem olyan régen elvesztő Parist egy kis boldogságtól, így megengedte, hogy a lány találkozzon DeAndréval. A nagymama feltétele az volt, hogy egyelőre csak beszélgetnek és ismerkednek, de nem foghatják meg egymás kezét. Úgy tűnik, mégiscsak az ő korabeli szabályai szerint próbálja nevelni Parist.

Katherine Paris Jackson, nagyi

Paris Jackson mélypontra került 15 éves korában, felvágta az ereit és fájdalomcsillapítókat szedett be. Hosszú ideje szenvedett depressziótól. „ Gyakran ok nélkül hisztizett, rúgott, verekedett és fájdalmat okozott magának”.Apja halálának 4. évfordulóját már nem bírta elviselni. Sikerült megmenteni, majd családja terápiára küldte. A lány cselekedete segélykiállítás volt testvérei, nagymamája és anyja felé. Ebben az időszakban Bjan volt számára a legnagyobb segítség és első számú bizalmasa. A szoros barátságból pedig szerelem szövődött. LOVE! A fiatal lány jelenleg azonban boldogabb, mint valaha. Paris és Bjan, nemrég mutatkoztak először egy párként, amit néhány lesifotós meg is örökített.

 Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

A lány végre nem fekete sminkben volt, szolid külseje egy teljesen átlagos, szerelmes tinédzsert takart. Paris a fiú vállára hajtotta fejét és fogták egymás kezét. Láthatóan nagyon szerelmesek, hiszen mindketten állandóan mosolyogtak. Bjan május 1-én született, így egy nyugodt és ragaszkodó Bikajegyű, akinek a szépség, az érzelem nagyon fontos a harmóniához. Parisról már azt is tudni, „Sokkal nagyobb az önbizalma és tisztában van saját magával.”

Ha szeretné tudni kit rendeltek Ön mellé a csillagok, hívja tanácsadóinkat a 06 90 633 991 -es számon (485 Ft/perc).

Jó is és kell is, hogy higgadtabb fiú legyen mellette, mert Paris Kos jegye négy bolygóval van stelliumban, így jellemző viselkedési formája, hogy gondolkodás nélkül, szinte fejjel nem is megy, hanem rohan a falnak.

Paris Jackson, Bjan Belief

Hamar lenyugszik és belátja idővel, hogy túlreagált dolgokat, de emiatt sok felesleges vitát, balesetet okoz addig magának, és veszít el értékes barátokat. Szerencsésen alakult Parisnak a testvéreivel is a kapcsolata, ez abból is látszik, hogy bár három gyermekét Michael mindig próbálta óvni a reflektorfénytől és a médiától, és 2009-es halála óta sem szerepeltek túl gyakran a bulvársajtóban, most azonban Prince, Paris és Blanket, együtt érkeztek a Los Angeles-i Gyermekkórház rendezvényére, és mindenkit meglepett, milyen nagyra nőttek a popcsemeték.

Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Prince, Paris és Blanket mindig óriási bulikat kaptak az apjuktól, bohócokkal, bűvészekkel és hatalmas tortákkal, de sosem voltak kortársaik, akikkel megoszthatták volna az ilyesmit, mivel apjuk túlzott védelme alatt álltak. A hihetetlenül aggódó apa mozikat és játékboltokat záratott be, hogy teljesen egyedül mehessen be a gyerekekkel.


„Csak ezt az életet ismerték. El kellett takarniuk magukat és álneveket használni, ha a nyilvános helyen voltak. Nem volt internet a házban. A gyerekek nem nézhettek rendszeresen tévét, szóval nem tudták, hogy milyen kép alakult ki az apjukról.”

Önre mikor talál rá a szerelem? Kérjen szerelemmágia rituálét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és vonzza be még ma a nagy Ő-t!

Segítséggel előbb célba érhet!

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés, jóslás

Hagyj hozzászólást

*