Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Szeretnéd megtudni, hogyan vonzhatod be életedbe a nagy Őt? Akkor hívd a 06 90 633 991-es számot (485 ft/p)!

Születésnapod megmondja mi a legvonzóbb Benned!

Dátum: 28.03.2015

Ha hétfőn születtél:

Teli vagy cselekvő energiával. Bárki rád néz azt látja, hogy ennek az embernek vannak céljai és sosem adja fel. Szinte süt belőled, hogy élvezed az életet, annak minden kihívásával együtt. Másoknak példát mutatsz mindazzal, amit cselekszel, és erőt adsz ahhoz, hogy ők is belevághassanak. Ez a legjobb tulajdonságod, ami egyben a legvonzóbb is benned! Mindezen kívül, természetesen a szemeid azok, amik igazán vonzóvá tesznek, bárki képes elveszni bennünk. Személyre szabott elemzést szeretnél? Hívd jósainkat!

 

Ha kedden születtél:

Mindenki számíthat rád! Szeretetteljes, megértő és elfogadó vagy, szimpátiarendszered alapján pedig mindenkivel megtalálod a hangot. Szinte az első perctől fogva a barátod lesz, minden új ismerősöd, hogy kedves szemeidbe néztek és meghallották lágyan zenélő hangod. Gesztusaid vonzóak lehetnek mások szemében, nem csak az ellenkező nem számára, hiszen barátod lehet bárki, kicsi és nagy egyaránt. A mosolyod pedig mindenki számára elbűvölő és vonzó! Személyre szabott elemzést szeretnél? Hívd jósainkat!

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Ha szerdán születtél:

Kisugárzásod mindenki arcára mosolyt csal. Egyszerűen nem lehet nem jól érezni magunkat környezetedben. Kedves szavaid, bátorító stílusod olyan, mint a kora nyári napsütés. Kellemesen simogat, és növeli a környezetedben lévők önbizalmát, anélkül, hogy kicsit is égetne. A legvonzóbb tulajdonságod az, hogy képes vagy önzetlenül adni, dicséretet, elismerést és szeretetet. Kezed, és a kézmozdulataid kecsessége még az, ami bárki számára képes téged szimpatikussá tenni. Személyre szabott elemzést szeretnél? Hívd jósainkat!

 

Ha csütörtökön születtél:

Családias, és szeretetteljes vagy. Sugárzik belőled a segítőkészség és a vigyázó, óvó hajlamok. Számodra egyértelmű az, hogy az aki kér, az kap belőled, a segítségedből és a figyelmedből. Legvonzóbb tulajdonságod is ezzel áll kapcsolatban, ugyanis meglátod az emberekben azt az oldalukat, amit szeretni lehet és kell is, így képesek környezetedben otthon érezni magukat a bőrükben. Ezen kívül külsőre pedig a nyakad és vállad a legvonzóbb benned, mert kellemesen széles, nyugalmat és türelmet jelképez. Személyre szabott elemzést szeretnél? Hívd jósainkat!

 

Ha pénteken születtél:

Képes vagy másokat szórakoztatni. Veled még a munka is jó bulinak számít, hiszen minden mozdulatoddal, szavaddal képes vagy mások arcára nem csak mosolyt, de széles vigyort is csalni. Olyan, mintha folyamatosan egy órási show kellős közepén lennél, muszáj rád figyelni, mert ott vagy a középpontban. Mindez azonban egyáltalán nem rossz, inkább értsd úgy, hogy mindenki veled akar este táncolni menni! A lábaid ugyanis a legvonzóbbak benned, legalábbis külsőre. Személyre szabott elemzést szeretnél? Hívd jósainkat!

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Ha szombaton születtél:

Bármilyen helyzetben feltalálod magad. Nagyon gyorsan tudsz improvizálni, nincs számodra lehetetlen helyzet. Képes vagy arra, hogy mindig kihozd lehetőségeidből a legjobbat, és sokan nem hogy emiatt vonzónak tartanak, de még irigyelnek is. A barátaid azonban tudják, hogy ami benned vonzó, az tesz Téged azzá, aki vagy, és ez utánozhatatlan! Alkatod is ilyen, és külsőre ez az, ami a tekinteteket feléd vonzza, a darázs derekad, és az arányosságod. Személyre szabott elemzést szeretnél? Hívd jósainkat!

 

Ha vasárnap születtél:

Irányítói vénád segítségével képes vagy másokat vezetni. Mindezt csak is úgy tudod megtenni, hogy felméred mások lehetőségeit és szükségleteit, tisztában vagy környezeted képességeivel. Bárki is kér tőled tanácsot, annak őszintén, de tisztelettel nyújtasz segítő kezet, úgy, hogy közben megfelelő motivációt is adsz számára. Legvonzóbb tulajdonságod ez, míg külsőre pedig a hajad, mely koronaként övezi egész lényedet. Személyre szabott elemzést szeretnél? Hívd jósainkat!

Nem tudod, melyik napon születtél? Szeretnél pontos elemzést, hogy vajon a kiszemelted ugyanúgy gondol-e rád, mint te rá? Akkor hívd jósainkat a 0690 633 991-telefonszámon (485 Ft/p)! Ágnes és Ezó jós a legjobb ezen a területen, akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Ön tagja már Kedvezményes és Ingyenes jóslás csoportunknak? Értesüljön első kézből, minden újdonságról, kedvezményes vagy ingyenes jóslás lehetőségről! CSATLAKOZZON MOST!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*