Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

szűz

Szűz nap és a 12 aszcendens

Dátum: 10.10.2014

A Szűz egy reálisan gondolkozó, józan, ügyes, gyakorlatias, szisztematikus, elemző, éles eszű, intellektuális típus. Jó megfigyelő, óvatos, megfontolt, törekszik a biztonságra, takarékos, gondos, lelkiismeretes, szorgalmas, alkalmazkodó, tisztaságszerető, rendszerető.

Rossz tulajdonságai, hogy nagyon bizalmatlan tud lenni, kételkedő, kritikus, szkeptikus, cinikus, kínosan precíz, kicsinyes, nyugtalan, ideges, bizonytalan, szégyenlős, félénk, gátlásos, megalázkodó, fukar, prűd, tisztaságmániás.

Gabi jósnő, kód 985, kártya jóslás, angyalkommunikáció, angyali üzenet

Szűz Nap Kos aszcendens: Két nagyon ellentétes típus kerül össze ebben az esetben. Sok ellentmondás, feszültség van egy ilyen emberben.  A Szűz a Koshoz képest nagyon megfontolt, túl óvatos, ezt a heves, temperamentumos Kos nehezen viseli. Egy ilyen embernek nagy probléma, hogy mikor, hogy cselekedjen. Ha túl óvatos, a Kos személyiség részének problémás ez a helyzet, de ha túl hirtelen döntene, cselekedne, a Szűz része esik pánikba. Az egyik rendetlen, a másik tisztaság mániás, ez sem könnyíti meg a helyzetét. Önbizalom problémái is lehetnek.

 

Szűz Nap Bika aszcendens: Ez a két csillagjegy harmonikusan kapcsolódik egymáshoz, sok közös tulajdonságuk van, így ez nem egy rossz kombináció, ha valakiben összetalálkoznak ezek a jegyek. Egy ilyen típusú ember nagyon megfontolt, óvatos, a biztonságra törekszik. Problémája lehet a túlzott aggodalmaskodás, túlzott merevség. Nem elég rugalmas, nehezen tud változtatni a bevált, megszokott dolgokon. Amiben van egy kis ellentmondás a két csillagjegy között azok az érzelmek. Ez okozhat némi feszültséget egy Szűz – Bika kombinációnak. Mikor, hogyan, kinek mutatja ki az érzelmeit, egyáltalán kimutatja-e.

 

Szűz Nap Ikrek aszcendens: A Szűz és az Ikrek két meglehetősen ellentétes típus. El lehet képzelni, hogy milyen nehéz helyzetben lehet egy ilyen típusú ember. Ami közös ebben a két csillagjegyben, hogy nagyon racionálisak, intellektuálisak, de aztán sok más közös vonás nincs bennük. A Szűz állandóan aggódik valami miatt, nem elég rugalmas, nehézkes, a laza Ikreknek komoly kihívást jelent kezelni a Szüzet, és mindez egy emberben. El lehet képzelni, mennyi feszültség, ellentmondás van egy ilyen típusú egyénben. A kérdés, hogy lehet ezt feldolgozni, megoldani.

Tündér Lili, kód 954, jósnő, médium, tisztánlátó

Szűz Nap Rák aszcendens: Ez a két csillagjegy egész jól elvan egymással. Jól kiegészítik egymást. A Szűz racionalitása, gyakorlatiassága kell a romantikus, érzelmes Ráknak, aki nem mindig tud józanul gondolkozni, aki inkább az érzelmeire hallgat. A sokszor túlzottan racionális Szűznek viszont kell a Rák gazdag érzelemvilága. A család is egyformán fontos mind a két jegynek. Szerencsés esetben egy ilyen típusú emberben nagyon jó arányban jelennek meg ennek a két jegynek az előnyös tulajdonságai.

 

Szűz Nap Oroszlán aszcendens: Ez a két csillagjegy nem a legharmonikusabban van meg egymással. El lehet képzelni, milyen az, amikor egy emberben jelennek meg a Szűz és az Oroszlán tulajdonságok. Az egyik, a Szűz megfontolt, óvatos, alázatos, inkább egy alárendelt szerepet tölt be az életben, visszahúzódó, zárkózott, míg a másik, az Oroszlán egy domináns, vezető típus, bátor és harcias, aki szeret a társaság középpontja lenni, egész más, mint a Szűz. Nehéz helyzetben lehet egy ilyen típusú ember, ha nem tudja a belső feszültségeit, ellentmondásait kezelni.

 

Szűz Nap Szűz aszcendens: Ez a variáció azért lehet egy nehéz, problémás helyzet, mert könnyen előfordulhat, hogy a Szűznek nem a legelőnyösebb tulajdonságai erősödnek fel. Például túl aggodalmaskodó lehet, hajlamos lehet a hipochondriára, komoly önbizalom hiányban szenvedhet, és a túlzott munka mánia, kritikusság, a megalázkodás, a benne lévő „bocs, hogy élek” érzés nagyon megnehezítheti az életét. De ha jól tudja kezelni ezeket a problémákat, akkor egy nagyon szorgalmas, precíz, segítőkész, megbízható ember egy dupla Szűz.

 

Szűz Nap Mérleg aszcendens: A Szüzet és a Mérleget nagyon látványosan a tücsök és a hangya meséjével lehet jellemezni, ahol a Szűz a szorgalmas hangya, és a Mérleg a zenélő, az életet lazán kezelő tücsök. Képzeljük el, hogy ez a két csillagjegy egy emberben összetalálkozik. Sok ellentmondás, feszültség forrása lehet, hogy az illető Szűz és a Mérleg személyiségrészei egész mást akarnak, egész más elképzelésük van az élet dolgairól. Amiben ez a két csillagjegy viszont jól kiegészítik egymást, hogy a Mérleg érzelmeket, romantikát visz a túlzottan racionális Szűz életébe.

Szegedi Panni, 830 kód, pénztalizmán, átok, rontás, számmisztika

Szűz Nap Skorpió aszcendens: Alapvetően egész jól kijön egymással ez a két csillagjegy, így komoly probléma, feszültség, ellentmondás akkor sincs, ha egy személyben jelennek meg a Szűz és a Skorpió legjellemzőbb tulajdonságai. Ami problémás lehet egy ilyen típusú embernél, hogy nagyon kritikus tud lenni, könnyen „beszólogat” másoknak, könnyen megbánthat másokat, erre kell odafigyelnie, erre kell vigyáznia, hogy ne sértsen meg senkit a környezetében. A Skorpió rossz tulajdonságai könnyen felerősíthetik a Szűz kritikus hajlamait, és ez konfliktusokhoz vezethet, ha nem tudja megfelelően kezelni

 

Szűz Nap Nyilas aszcendens: Ez a két csillagjegy megint egy problémásabb párosítás. A Nyilast a részletek nem érdeklik, ő átfogóan, összefüggéseiben látja a dolgokat, és így gondolkodik, a Szüzet viszont pont a részletek érdeklik, és hajlamos elveszni a részletekben. A Nyilas nagyvonalú, a Szűz kicsinyes. A Nyilas szeretne utazni, világot látni, a Szűz otthon maradna. A Szűz alapos, precíz, a Nyilas meglehetősen felületes. Szóval nagyon sok ellentét, feszültség van a két jegy között. El lehet képzelni, milyen az, amikor ezek az egymásnak ellentmondó tulajdonságok erőteljesen megjelennek egy emberben. Nem könnyű kezelni egy ilyen helyzetet.

szűz csillagjegy, aszcendens, asztrológia, szűz

Szűz Nap Bak aszcendens: Ennél a kombinációnál nem várható komolyabb feszültség, probléma, ellentmondás. Ez a két csillagjegy nagyon jól, harmonikusan kapcsolódik egymáshoz. Sok hasonló tulajdonságuk van, így egy Szűz – Bak ember könnyebb helyzetben van, mint például az előz típus. Ami probléma lehet egy ilyen embernél, hogy nagyon merev tud lenni, nehezen változtat, még ha nagyon kellene, akkor is. A túlzott bezárkózásra, visszavonulásra is hajlamos lehet, és az anyagiak miatt túlzottan aggódhat.  Arra kell odafigyelnie, hogy nehogy egy magányos remete váljon belőle. Az érzelmek kezelése, megélése jelenthet problémát egy ilyen típusú embernek.

 

Szűz Nap Vízöntő aszcendens: Megint egy elég problémás helyzetet jelenthet, ha egy emberben ennek a két csillagjegynek a legjellemzőbb tulajdonságai megjelennek. Nagyom más egy Szűz és egy Vízöntő, úgy is lehetne mondani, hogy ég és föld, messze vannak egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Az aggodalmaskodó, merev, zárkózott, konszolidált Szűz és az extravagáns, polgárpukkasztó, szabadságszerető, lázadó, laza Vízöntő egy személyben elég nehéz eset. Tudatosan kezelve a problémát akár jó is lehet ez a kombináció, a Szűz lazább lehet, a Vízöntő meg összeszedettebb, fegyelmezettebb. Nem könnyű egy ilyen embernek, de az biztos, hogy nagyon jó szívű, segítőkész, sokszor túlzásba is viszi, ami már a saját rovására megy.

Edit jósnő, médium, jóslás, ezotéria, kártya

Szűz Nap Halak aszcendens: Igaz, hogy egymással szemben álló csillagjegyekről van szó, de éppen ezért egész jól kiegészítik egymást a közöttük lévő ellentmondások, feszültségek ellenére. Egy ilyen típusú ember, ha kezelni tudja az időnként fellépő nehézségeket, akkor, ha kell nagyon összeszedett, alapos, precíz tud lenni, helyén van az esze és a szíve is. Racionálisan, józanul tud gondolkozni, de tud nagyon érzelmes, romantikus is lenni, ami önmagában csak a Szűzre nem lenne jellemző. Nagyon segítőkész, sokszor túlzottan is, ahogy egy Szűz – Vízöntőnek, úgy egy Szűz – Halaknak is oda kell figyelni, hogy hol a határ, meddig, hogyan segíthet anélkül, hogy az már önmaga rovására menne.

Ha szeretné megtudni, mi az aszcendense, és a pontos horoszkópja alapján szeretné megtudni miben jó, miben a legjobb, mire kell odafigyelnie, akkor hívjon engem, vagy kollégáimat a 06 90 633 991-es számon (485,-/p)!

A Rák és a 12 aszcendens 

Az Ikrek és a 12 aszcendens

Oroszlán nap és a 12 aszcendens


Hagyj hozzászólást

*