Athena

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 370
Technikák: Asztrológia, Kártyajóslás
Specialitások: Család, Egészség, Pénz


7 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Kedves Vali! A legbiztosabb időpont (már ha akkor össze tudnak gyűlni) délelőtt 10:30-ra tehető, bármely napon adás… Bella a 20.09.2015

Üdvözöllek, Athena vagyok,kelta mágusnő!

Eddig csak a barátaimnak, rokonoknak és néhány ismerősömnek segítettem a problémáiban. A velük elért sikerek arra ösztönöztek, hogy bárki számára elérhetővé váljon a tudásom. Munkám során az Egyetemes Elmével, Felsőbb Énemmel állok kapcsolatban. Az információkat innen kapom.

Miben is tudok segíteni?
Néhány adat alapján elemzem az embereket. Leírom a jellemüket, betegségeiket és elsősorban érzéseiket. Gyakran látom a célszemély környezetét is, a körülötte lévő embereket. Ezeket az információkat fel lehet használni, párkapcsolati probléma esetén, bármilyen megromlott családi vagy egyéb konfliktusnál, munkahelyi problémánál, kezdődő ismeretségnél, üzleti kapcsolatnál. Rá tudok hangolódni a kérdező személy életének valamely területére, így képet alkothatok az illető lehetséges jövőjéről.

Hitem szerint a jövő mindig mozgásban van, ahogy az egyén is változik, úgy a jövője is. Teremtsük meg a legmegfelelőbb jövőt mindannyiunk számára!

Külső, rosszindulatú hatások elleni védelmet is tudok biztosítani, mely pajzsként szolgál mások rossz gondolatai, kívánságai ellen. Energiáim eddig is sok területen segítettek a hozzám fordulókon. Nagyon fontos a másik fél, illetve a türelem. Az eredmények sokszor hetek múlva jelentkeznek. Azonban napi pár perces ráhangolódás már elég a későbbi sikerhez.

Ha segítségre van szükséged, nyisd ki a lelked, engedd szabadjára képzeleted, én itt vagyok!

A felhasználók hozzászólásai (7)

Vali a 20.09.2015

Kedves Bella!
Csütörtökön ahogy megbeszéltük mi kerestük este 19 óra után hogy folytassuk a beszélgetést amit hétfőn abbahagytunk a SOK PÉNZ jelige megfejtőjeként.Szeretnénk folytatni a beszélgetést de az érintettek külön laknak ezért nehéz az összehangolás!Ha sokat kell várni nem tudjuk kifizetni a számlát .Jó lenne egy olyan időpont amikor nem kel sokat várakozni.Tisztelettel Vali.

  Bella a 20.09.2015

  Kedves Vali! A legbiztosabb időpont (már ha akkor össze tudnak gyűlni) délelőtt 10:30-ra tehető, bármely napon adás kezdete előtt. Remélem sikerül, várom Önöket szeretettel! Bella – 06 90 633 991 (485Ft/p)

zoltán a 07.09.2015

Kedves Bella szeretném tudni ez az év hogyan alakul párkapcsolatban. És pénzügyi helyzet változik e javulás stabilitás lessz e?

  Bella a 08.09.2015

  Kedves Zoltán! Míg a negatív erőket le nem veszem Önről, változás nem lesz! Amint tud, hívjon és megoldjuk: 06 90 633 991 (485 Ft/perc), 370-es kód!

viki a 17.05.2015

Kedves Bella!
Mivel látom én vagyok itt a hozzászólás rovatban az első aki kérdez, akkor szabad kérni öntől egy személyes tárgyat vagy ajándékot, esetleg egy könyvet. Számomra sokat jelentene. Persze ha szabad , Viki.

  Bella a 04.09.2015

  Kedves Viki! Sajnos személyes tárgyat nem tudok küldeni, de a jövőjét egyenesbe hozni segítek. Rengeteg változás lesz Ön körül mostanában. Szeretettel várom a hívását a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon, a 370 kódon, Üdv. Bella

viki a 17.05.2015

Kedves Bella !
Sokat hallottam a keltákról, de hogy valaki lehet kelta mágusnő még nem.
Szeretném ha segítene nekem , vagy legalább is megírná hogy ebben az évben hó- nap szerint milyen fontos változások előtt állok. Sok rossz ért és kicsit félek a nehéz mindennapoktól. Valamint érdekelne hogy a Kelta horoszkóp szerint hova tartozom. S ha lehet és van ilyen a kelta szerencse napom valamint, a kelta szerencse számaim. Remélem hogy tud segíteni , és utat mutatni. Köszönöm Viki 77.10,25.

Hagyj hozzászólást

*