Betty

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 368
Technikák: Asztrológia, Mágia, Tisztánlátás
Specialitások: Család, Egészség, Munka


Szeretettel köszöntök mindenkit!

 

16 éves koromban kezdtem el érzékelni az okkult tudományokkal kapcsolatos dolgokat. Sajnos az első ilyen nagyapám haláláról szólt, nagyon megrázó élmény volt ez számomra és hihetetlen.

Ezt követően nagymamám mutatott nekem egy számomra ismeretlen kártyát és annak kirakását, ez nem volt más, mint a cigánykártya. A húszas éveim elején olyan élethelyzetbe kerültem, ahol útmutatást szerettem volna hallani a jövőmről mástól is, így felkerestem barátnőmet, tanítómat, Faragóné Incit! Rögtön felismerte a bennem lévő erőt és képességeket. Ekkor felajánlotta tanítását, hogy bővíteni tudjam tudásom. Sokat tanultam tőle, amiért nagyon hálás vagyok neki! Mindezek mellett fejlesztettem magamat is.

Hosszú évekig kerestem a helyem a világban, holott mindig is velem, bennem volt! Tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, így kerültem bele egy szociális világba, ahol évekig rászorult gyerekekkel foglalkoztam. Valamint emberekkel, akik család nélkül élnek, nehéz élethelyzetben, kilátástalanságban, napi harcban az életben maradásért. Ekkor döbbentem rá, hogy azért érkeztem a Földre, hogy segítséget nyújtsak a hozzám fordulóknak. Szeretem az embereket és a célom, hogy egy személyes beszélgetés során nyugalom járjon át és érezzem, hogy boldog vagy, így én is az leszek, hiszen szívem tiszta szeretetéből adom át számodra a képességeim által a fontos információkat, üzeneteket! Aki engem választ, velem, mellettem van, kísérem az útján és védelmezem!

Otthon érzem magam az okkult terén, legyen szó rontás- vagy átoklevételről, pénz és szerelmi mágiáról, angyalkommunikációról, valamint kártya és inga jóslásról! Tarot és cigánykártyát használok.

Szeretettel várom hívásod, számomra megtiszteltetés, ha engem választasz!

Hagyj hozzászólást

*