Váradi Éva

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 341
Technikák: Kártyajóslás, Mágia, Reiki
Specialitások: Munka, Pénz, Rituálék


4 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Kedves József! Délelőttönként általában elérhető vagyok. Itt a weboldalon is tudja követni, mikor vagyok elérhető… Asztro Show a 10.04.2018

Köszöntelek, Éva vagyok!

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, spirituális tanokkal. Néhány éve a metafizika területét is tanulmányozom, melyből tréneri és oktatói végzettséget, valamint életvezetési speciális tanácsadó képesítést szereztem a Metafizikai Akadémián. Rendelkezem valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel, amit a Szintézis Szabadegyetemen szereztem meg.

Életvezetési tanácsadóként segíteni tudlak az önismeret megszerzésében; megingott önbizalom helyreállításában; lelki súlyok, lelki terhek oldásában, feldolgozásában; krízis- és válsághelyzetek kezelésében; megromlott emberi kapcsolatok – elsősorban párkapcsolat – helyreállításában, vagy elengedésében.

Életvezetési tanácsadóként főbb szakterületeim a szemléletfejlesztés, önérvényesítés, tudatos életvezetés, asszertív kommunikáció, melyek segítségével elérhető a pénzügyi stabilitás, célkitűzések megvalósítása, harmonikus, építő emberi kapcsolatok kialakítása, egy új, minőségi élet megteremtése.

Amennyiben szeretnéd tudatosabban, hatékonyabban, sikeresebben irányítani az életed, elérni a vágyott célokat, megteremteni az anyagi bőséget  és megtapasztalni a pozitív változásokat a mindennapjaidban, hívj bizalommal!

Spirituális tanácsadóként a test-lélek-szellem harmonizálásán kívül, főbb tevékenységi területeim:

kártya jóslás cigánykártyából, tarot és ji king kártyából, átok- és rontáslevétel, szerelmi mágia, bőség-, siker- és pénzmágia, termékenységi mágia, oldó rituálék, elengedési szertartások, csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás, hangterápia tibeti zengőtálak segítségével, meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák, kristályprogramozás, víz energetizálás, reiki energia használata.

Ezekkel a bevált módszerekkel segítek Neked a negatív élethelyzeteket a legkisebb lelki fájdalommal, a legrövidebb időn belül megélni és – lépésről lépésre- megszüntetni. A kipróbált és jól működő technikák segítségével megteremtheted az anyagi bőséget és stabilitást, a harmonikus emberi kapcsolatokat, az egészséget testi, lelki és szellemi szinten egyaránt!

Ha a jövődre vagy kíváncsi, szeretnéd tudni, hogy egy-egy életterület hogyan alakul, milyen változásokra számíthatsz, akkor a kártya jóslást tudom felajánlani segítségképpen.

Ha úgy érzed, tőlem kaphatsz segítséget problémáid megoldásához, vagy a jövőddel kapcsolatos kérdéseidre, és tőlem szeretnéd hallani a válaszokat, akkor keress bizalommal!

Szeretettel várom megtisztelő hívásod, a 341-es kódon!

A felhasználók hozzászólásai (4)

józsef a 31.03.2018

Kedves Évi!
mikor lesz legközelebb?

    Asztro Show a 10.04.2018

    Kedves József! Délelőttönként általában elérhető vagyok. Itt a weboldalon is tudja követni, mikor vagyok elérhető éppen. Szeretettel várom a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), 341 kódon! Váradi Éva

Józsefné a 26.02.2018

Drága Évi !
A mindenhatóra esküszöm ha valóban érkezik nagyobb összeg a számlámra horoszkópom olvasva meg tudom keresni telefonon Köszönöm ha elolvassa ezt a írást.. Legyen csoda szép napja .. és köszönöm ezt a horoszkópot úgy legyen ahogy olvastam .. köszönöm.. Tisztelettel Marika.

    Asztro Show a 28.02.2018

    Kívánok Önnek sok szerencsét, drága Józsefné! Ha lesz lehetősége, bármikor állok rendelkezésére a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Váradi Éva 341

Hagyj hozzászólást

*