Fausztina

ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 377
Technikák: Kártyajóslás, Mágia, Reiki
Specialitások: Angyali üzenet, Család, Egészség


Köszöntelek sok szeretettel! Fausztina vagyok!

A küldetésem, hogy segítsek embertársaimnak, jó irányba terelni az életüket.

7 éves korom óta kapcsolatban vagyok a túlvilággal – szellemekkel, és a segítő lelkekkel is. Bizalommal fordulj hozzám, ha eltávozott szerettedtől szeretnél üzenetet kapni, és akkor is, ha elvesztése fájdalmán nem tudsz túllépni.

Akkor is állok rendelkezésedre, ha betegséged van, akár visszatérő problémáról van szó, akár tartós betegségről. Megkeresem az egészségügyi gondjaid pontos lelki okát, segítek változtatni, testedet és lelkedet is egészségessé tenni tanácsaim által, vagy pozitív gyógyító energia küldésével.

Kártyám segítségével utat mutathatok neked bármelyik életterületre. Kérdezz bátran, merre is indulj, ha több pénzre vagy munkára van szükséged, ha családi problémákkal küzdesz, ha nem találod a szerelmet, vagy pedig a meglévő kapcsolatodat szeretnéd rendbe hozni.

Ha rosszul alszol, bemérem, nincs-e vízér az ágyad alatt. Segítek abban, hogy kipihentebben ébredj, hová is helyezd az ágyad, a nyugodt alvás érdekében.

Kérhetsz még tőlem, átok-, rontás- vagy fekete mágia vizsgálatot is. Amennyiben bármi akadályozza a szerencsédet vagy sikereidet, elvégzek számodra egy igen erős tisztítást!

Ha úgy érzed, hogy én vagyok az, aki segíthet problémáidon, szeretettel várlak a 377-es kódon!

Hagyj hozzászólást

*