Heléna

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 366
Technikák: Asztrológia, Kártyajóslás, Mágia
Specialitások: Család, Egészség, Munka


Üdvözöllek! Heléna vagyok!

Szüleim 2 évesen kolostorba adtak, mert azt hitték, hogy megszállt a gonosz, miközben én az angyalokkal kommunikáltam. Nagyon sokáig magam sem értettem, mi történik velem, csak azt tudtam, hogy ez nem az ördög műve, hanem az angyaloké.

Erre abból jöttem rá, hogy nagyon sokat tudtam segíteni idővel magamon és a körülöttem lévő embereken. 21 éves koromban úgy éreztem, nem állhatok meg itt, nem elégedhetek meg ennyivel, ezért elindultam egy világ körüli útra.

Az út során olyan embereket igyekeztem felkeresni, akik segítenek rájönni, hogy valójában milyen képességekkel is rendelkezem, és ez sikerült is. Általuk képességeimet fejleszteni tudtam. Rájöttem, hogy sokkal többre vagyok képes, mint amennyit eddig tudtam magamról.

Elsőként a tisztánlátás gyakorlatait sajátítottam el, amiben segítségemre volt egy 92 éves indiai hindu szerzetes. Ez volt életem egyik legfontosabb időszaka.

Ezt követően Egyiptomban megtanultam, hogyan használjam a rontáslevétel képességét, hogy hogyan alkalmazzam a kártyavetést (cigánykártya).

Romániában a blokkoldás mesterévé váltam, a legfőbb területeken – egészség, anyagiak és szerelem.

Egyéb adottságom az angyali üzenetek megfejtése, közvetítése, amit még a kolostorban fejlesztettem ki, nagyon kedves apáca anyám segítségével.

Ma már hatékony útmutatást adok minden embertársamnak, aki igényli, és ezért igazán megérte ez a hihetetlen hosszú út. Örömmel tölt el, hogy látom ügyfeleimet kijönni a sötétségből, és boldogan menni azon az úton, ami számukra ki van jelölve az égiek által.

Most rajtad a sor! Keress fel bátran a 366-os kódomon, ha problémád van, és együtt megtaláljuk a  kivezető utat!

Hagyj hozzászólást

*