Metatron - tarot kártyát használok

Metatron

NEM ELÉRHETŐ
Hívja a 06 90 633 991
(485 Ft/perc)
üsse be 458
Technikák: Kártyajóslás
Specialitások: Család, Egészség, Pénz


85 hozzászólás
Mutasd az összes hozzászólást

Köszönöm szépen Kedves metatron a segítséget. Még annyit szeretnék megkérdezni hogy miért érdekel engem Ennyire… zoltán a 05.09.2015

Üdvözöllek! A nevem Metatron.

Metatron vagyok, a Fény küldötte, segíteni jöttem e világba azért, hogy utat mutassak Neked. Amennyiben érdekel a sorsod, keress bizalommal! Amit adni tudok, az a Szeretet és a Fény ereje és a testi-lelki egyensúly. Földi leszületésemben táltosként létezem és mint mágus, médium, tisztánlátó, tisztánérző világosan látom, mi van megírva a sorsodban! Már kiskoromban felfigyeltem arra, hogy nem érdekelnek olyan dolgok, mint más gyerekeket. Megéreztem, ha rossz szándékkal közeledett felém valaki.

Számos tanítónál jártam és elsajátítottam egyes technikákat, és ráeszméltem a magamban hordozott erőre. Az AKASHA az, amit használok főként.

Minden bennünk dől el. Senki nem fogja a döntéseket meghozni, mi magunknak kell. Tedd meg az első lépést és segítségedre lesz minden s mindenki!
Kialakítottam “a” technikát, melyet Teremtő – Esszénia technikának kereszteltem el. Bár hasonló elnevezésű technika létezik, azonban csak az alapjaink egyformák, mint mindennek az alapja. Ebben valóban benne van minden, ami körül vesz bennünket s csak alkalmaznunk kell, mint a teljes és tiszta szeretet.

Áldás legyen az úton Rajtad! Tisztelettel várom a hívásod a 458-as kódon! Metatron.

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

 

 

 

János, 45 éves, Baja

Nekem Metatron segített, hogy egészségi állapotom mára már kitűnő, jól érzem magam. Pedig igencsak gyenge, erőtlen voltam pár hónappal ezelőtt. Segítségét köszönöm!

Anikó, 56 éves, Kiskőrös

Köszönöm Önnek Metatron, hogy a családom újra együtt van, és boldogan élünk újra együtt, már majdnem lemondtam erről a boldogságról!

pénzrituálé, bőségrituálé, aranyhal rituálé, fortuna, bőségszaru, tízmilliószoros nap, rituálé, mágia. pénzmágia, szerelmi mágia, szerelmi kötés, gyógyító rituálé, szerencsemágia, szerencse rituálé, szerelmi rítus, rituálé, otthon végezhető mágia, otthon végezhető rituálé

A felhasználók hozzászólásai (85)

zoltán a 05.09.2015

Köszönöm szépen Kedves metatron a segítséget. Még annyit szeretnék megkérdezni hogy miért érdekel engem Ennyire Az ezotéria . És a jóslás és közel is érzem magam hozzá. Mindt ha érezném előző életemben lehet ez volt a munkakőrőm . Na meg ollyan dolgok történnek velem hogy ez már egyszer meg történt velem ez a hetedik érzék Vagy ez Mit akar jelenteni?

zoltán a 03.09.2015

Sajnos anyagi problémám miatt nem tudom felhívni őnt. De amint tudom fel hívom. Metatron én csak annyit szeretnék még öntől megkérdezni hogy általános jóslást csinálna Hogy mikor várható változások ezeken a területeken. Egy rásegít rituálé jól jönne a segítségével hogy pozitívan alakuljanak a dolgok körülöttem és Hogy tudjak önnel beszélni is mert egy forintom nincs és emiatt semmi nem megy. Köszönöm szépen előre is Zoltán 1991.0920

  Metatron a 04.09.2015

  Várom majd jelentkezését, kedves Zoltán! Ha lesz lehetősége, mindenképp keressen a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), 458-as kódon, mert amiket mondanom kell, és elvégeznem Önnek, csakis akkor működik, ha vonalban leszünk! Üdvözlettel: Metatron

zoltán a 21.08.2015

Kedves metatron. segítséget kérnék öntől. Nagyon el akadtadtam és ez minden téren sajnos metatron kedves . Néze már meg nekem lessz e a közeli jövőben új kapcsolatom . Mert akivel együtt voltunk tavaly júliusban össze nőttünk de sajnos most . Március elején vége is lett elszakadtunk egymától . Munkahelyen cégnél dolgoztam És az történt hogy becsapott fizetést sem kaptam de munka sem lett belőle. Lessz e javulás e dolgokban kapok e pénzt ettől a cégtől vagy kártérítést választ előre is köszönöm szépen tisztelettel Zoltán. Születtem 91.09.

  Metatron a 22.08.2015

  Zoltán kedves! Ami a munkahelyet és kapcsolatot illeti, valami akadályozza most ezeket a területeket. Amennyiben felhív, megnézem Önnek mi, találok rá megoldást, utána pedig pozitív változásokra számíthat mindkét életterületen! Ugye ezt szeretné? Elér a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), 458-as kódon!

Daiana a 22.07.2015

Ma beszeltunk telefonon es köszönöm önnek a tanácsait a teakal kapcsolatban ,még fogunk beszélni telon 🙂 de addig is kérem tisztitson meg a szellemektöl :-))
Üdv . Daiana

  Metatron a 01.08.2015

  Kedves Diana, folyamatosan dolgozom önnél, azonban hamarosan beszélnünk kell egy megerősítés végett.
  Metatron

Judith a 26.03.2015

Kedves Metatron!
Ez év január 15-én beszéltünk és azt mondta,hogy ez év márciusában nyereményben részesülök ami megváltoztatja az életemet,de sajnos ez még, ez idáig nem következett be,pedig én mindent megtettem ez ügyben amit csak megtehettem! Most nagyon el vagyok keseredve,mert rettenetesen beleéltem magam!Nem beszélve az elmaradott,kifizetetlen számlákról,ráadásul még a munkahelyemet is feladtam!Úgyhogy,most nagyon-nagyon kellene a segítség!Én külföldön élek,és talán ezért nem valósult meg az,amit már két alkalommal is megerősített??? Vagy,miért van az nálam,hogy bármi amit mondanak az nem valósul meg,kivéve a rossz és negatív dolgokat.1976.11.17.-születtem.Válaszát előre is köszönöm!

  Metatron a 20.04.2015

  Kedves, igen valóban érzékelem, hogy nem sikerülnek a dolgai úgy ahogyan annak történni kellene. Ennek az oka az, hogy van egy visszatérő blokkja amit ha le is veszünk vissza tud térni a saját maga bizonytalansága útján. Ezt úgy tudja letenni hogy a tisztítások alkalmával ön is megteszi a saját élet terében amire szükség van, elmondom mit.
  A sikertelenséget sajnos a benső bizonytalanság vonzza és fokozni is képes. Tiszta érzésekkel kell kérni és akarni.

  Mindenki másnál működik a segítség, de ők teljes mértékben kizárták a bizonytalanságot. Higgye el ön is képes erre. A változások ott vannak csak engedje!
  Metatron, 06 90 633 991 (485Ft/p)

Anett a 29.09.2014

Kedves Metatron !
Mit lát:mit érez Tamás irántam, lehet még párkapcsolat belőle,őszinte , mikor keres meg, hív-e? Válaszát előre is köszönöm. Üdv.Anett

Zsolt a 06.08.2014

Kedves Metatron! Mi várható anyagiak terén az életemben Zsolt 86.06.15.Az Istenbe vetett hitem mindig átsegít a nehézségeken. Köszönöm Zsolt

Dániel a 31.07.2014

Tisztelt Metatron szeretettel üdvözlöm!

Kérem legyen olyan kedves itt az oldalán egy általános mindenre kiterjedő jóslást nézni a számomra.
Ami leginkább érdekelne: Hogyan és milyen irányban alakul a karrierem ebben az évben s mikre kell számítanom .? Jelenleg jövő-héttől augusztus 6-7 étől állok munkába egy élelmiszer üzletben Pesterzsébeten egy Coop boltban most sikerült pályakezdőként elhelyezkednem hogyan fog alakulni s mikre kell számítanom az új munkahelyen s mennyire lesz hosszútávú?

Ami még érdekelne: Szerelem/párkapcsolat. Jelenleg huzamosabb ideje egyedülálló vagyok és nincs kilátásban senkivel kapcsolat sem megismerkedés. Ilyen területen mire számíthatok vagy mikor érkezik el az életembe egy társ vagy esetleg életre szóló társ vagy barátnő szerelem ismertség?

Lehet picit sok a kérdés de jelenleg anyagilag sajnos nagyon megszorult helyzetben vagyok és nem tudom önt felhívni amennyiben lehetséges kérem kivételesen legyen egy pici jóindulattal irányomban s ha lehet nézze meg ezeket a dolgokat nekem itt az oldalán!!!

Hálásan köszönöm és maradok tisztelettel Áldás Véled!!

Üdvözlettel: Dániel 1990.12.10

  Metatron a 01.08.2014

  Kedves Dániel!

  Igen sok a kérdés és egyszerre nem tudnám mindenre kiterjedően elmondani önnek mit látok. Azonban igen ez az éve minden tekintetben kedvezően alakulhat de van mit tennie.
  Kérem hívjon a 458-as melléken
  Metatron

Heni a 02.07.2014

Kedves Metatron.Szerelem és munkában mire szamithatok igy Aratás kezdetén?Köszönöm,09.08.85

  Metatron a 10.07.2014

  Kedves Heni!

  Az aratás ideje önnek meghozhat egy érzelmi változást, amely változás közvetve az anyagi minőségét is megváltoztathatja. Azonban ez egy kicsit bonyolult ahhoz hogy itt leírjam, kérem keressen meg a 458 as melléken, hogy kifejthessük mit is tartogat önnek.

  Metatron 458 0690633 991

Sándor a 26.06.2014

Tisztelt Metatron!
Szeretném a segítségét kérni egy fontos kérdésben. Már hetek óta rémálmok kínoznak és ugy érzem vannak körülöttem olyan emberek akik mások mint aminek látszanak illetve nemrég megkiséreltek egy betörést a házamba és szerintem valamelyik ismerösöm lehetett az. Kérem segítsen már nem tudok senki máshoz fordulni.
Köszönettel: Sándor 1972. december 9.

  Metatron a 27.06.2014

  Kedves Sándor!

  Nem gondolkodott még el azon a kérdésen, hogy mit hozott magával gyerekkorból? Ugyan is mind azok az energiák jelen vannak. A lelke azt akarja szabad legyen. Igen vannak nyomasztó energiák önön. Vannak olyan emberek akik nem biztos az ön segítségére lennének. Elgondolkozott már azon, hogy elköltözzön? Kérem keressen meg a 458 as kódon és konkrétan elmondom mi tévő legyen.
  Metatron 458

Bea a 28.05.2014

Kedves Metatron!

Beatrix vagyok 31éves(anyagi nehézségek és bizonytalan vagyok a házassággal is Baghdad35éves párommal) és kérem szépen írjon be a Lomini pénzkörbe és ha kérhetem egy meg döbbentő igazságot szeretnék kérni.Nagyon hálás vagyok előre is nagyon köszönöm .Szép napot!

  Metatron a 04.06.2014

  Kedves Bea!

  Anyagiak és kapcsolat, Bea sajnos a sok negatív energia miatt van amit hordoz. Egy nő is van a háttérben, bizonytalanság. Kérem hívjon fel mert így nehéz megszüntetni.

  Metatron 458

Lunczer Judit a 19.05.2014

Enikő! Megnézem a horoszkópjából.Juttassa el a szül adatait, óra, perc idejét hozzám. Minden nap 11:30-14-ig, ezen a számon: beszélhetünk. 0690/633992 Lunczer Judit asztrológus-gyógyszerész 935 a kódom (485.Ft/perc)

Aranka a 31.01.2014

Kedves Metatron!

Szeretném ha megírná nekem, mi az én életfeladatom. Történik-e velem valamilyen rendkívüli esemény most 2014-ben,- találok-e megfelelő munkát, költözés várható-e, esetleg valahol külföldön, szerelem, vagy egyszerűen csak azt, amit leginkább fontosnak talál -.
Válaszát hálásan köszönöm.

Aranka, 1962. 08. 18.

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Aranka! Az ön feladata nem más mint egységesíteni az embereket, segíteni őket de minden képpen meg kell élni minden pilanatot, ne féljen élettől.
  Azonban nagyon sok minden van amit ha felhív eltudok önnek mondani.
  Szép napot
  Metatron 458

kati a 12.01.2014

kedves metatron 58 11 22 azt irta nekem hogy a köszöbön a változás de még semi nem történt nagyon ki vagyok anyagitéren segitsen kérem. köszönöm.

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Kati! ssajnos a változás azért nem tudott megjönni mert egy önhöz közel álló személy befolyásolja.
  Kérem hívjon fel hogy elmondhassam még amit látok és megszüntessük blokkat.

  Szép napot

  Metatron458

Zsóka a 24.11.2013

Kedves Metatron! Augusztusban beszéltünk, és akkor ott mondott nekem valami biztatót az anyagi helyzetemről. Kérem segítsen. 1963.09.18.

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Zsóka!
  Sajnos egy önnél lévő gondolat miatt megakadtak energiái. Kérem hívjon fel és megbeszéljük feloldjuk

  Metatron 458

Kriszti a 20.11.2013

Kedves Metatron!
A jelenlegi párkapcsolatomról szeretnék érdeklődni, hogy-hogy alakul a közeljövőben? Ő azt mondja, hogy szeret, de mégsem viselkedik úgy a kapcsolatban ahogy kellene! (én 19830409, ő 19801107) Lesz- e változás valamelyik irányba és mikor?
Előre is köszönöm válaszát!

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Kriszti!
  A változások ideje most érkezik el önhöz.
  Nagy változás áll be párkapcsolatánál. Kérem hívjon fel hogy megbeszéljük.
  A férfi bizonytalan….

  Metatron 458

kati a 17.10.2013

kedves metatron nagyon köszönöm valaszat kérem segitsen anyagi gondok miatt nem tudom hivni.nagyon meg köszöném.

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Kati, mennek energiák de nem képes megtartani keressen telefonon

  Metatron 458

Marika a 17.10.2013

szeretnem draga erdeklodni hogy mikor javul az anyagi helyzetem vagy mikor koszont be a szerencse mert edig sajnos nem 36 eves vagyok 1977 01 15 en szulettem nagyon koszonom elore is kedveseget udv marika

  Marika a 17.10.2013

  egyebkent 5 gyermekes edesanya vagyok elore is koszonom tiszta szivembol mindent marika

kati a 16.10.2013

kedves metatron. legyen szives megnezni anyagi valtozas lesz -e es mikor .köszönöm.58 11 22

  Metatron a 17.10.2013

  Kedves Kati, már a küszöbön áll a változás de van három dolog ami blokkolásban tartja.
  Keress meg kérlek és megbeszéljük 458 kódom
  Metatron

marianna a 10.10.2013

kedves metatron 1988.0613 szeretném meg tudni mikor leszek már boldog mert eddig csak a csalodások jutottak nekem köszönöm..

  Metatron a 17.10.2013

  Kedvesem, már csak napok kérdése a változáshoz, nagyon sok dolog fog most történni ebben az évben. Keress meg 458 kódom megbeszéljük.
  Metatron

Irén a 25.08.2013

Kedves Metatron.Irén vagyok 1945.08.05.Szeretném megtudni,hogy mikkor kapom meg a kártéritést ami már régota várok van valami ami blokkolja

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Irén!
  Sajnos még mindig látok akadályokat életében és ön körül amik visszafogják.
  Kérem hívjon fel és átrendezzük.

  Metatron 458

Anikó a 05.08.2013

Amúgy ,a kérdésedre válaszolva…csak annyi,hogy ma kerülgettük egymást,mint macska a forró kását,fél nap után,oda jött és megkínált cukorral.De szegedről jött dolgozni,mert elkésett,amúgy alig beszéltünk….de ha elfojtom az energiákat,akkor nagyon fáj a mellkasom középen,és elönt a forróság ha rá gondolok…szóval….ennyi…nem tudom nála mi a helyzet most ezzel az új kapcsolattal,de még 2 hete azt mondta nincs szerelem.Azóta változhatott ez is.Köszi ! Szia ! P !

Anikó a 05.08.2013

Szia Metatron ! Csak kérdezni szeretném,hogy szerinted lesz -e értelme,hogy a páromnak elküldtem ezeket a facebok-jára? Hallgasd,és nézd meg ! http://www.youtube.com/watch?v=ssE7dJJ8kdI https://www.facebook.com/photo.php?fbid=414408662001149&set=a.171813649593986.33525.171805942928090&type=1

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Anikó!

  Egy picit igaz megcsúsztak az energiák körülötted ami a párkapcsolatot és anyagiakat is segíteni, de most itt az idő végre. Ez a hónap alkalmas bevonzani neked mindent
  Hívj fel

  Metatron 458

Beatrix a 28.07.2013

Kedves Metatron!
Beatrix83.06.14
Kérem szépen ,ha lehet regisztráljon az Alexander mágus szerencse szertartására.És kérem szépen a szerencse blokkot oldja fel.Nagyon Köszönöm

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Beátrix!

  Beregisztráltam de most azt látom, hogy egy nagy változás jön önnél.
  Hívjon fel mert így nehezen lehet elmondani

  Metatron 458

viki a 20.07.2013

Kedves Metatron!
Mint tisztán látó , és sokoldalú jós. Remélem hogy szólíthatóm így .Sajnos én akit sok rossz ér nem is tudom hogy mit kérdezhetnék, hiszen ilyenkor van az hogy valaki már nem képes hinni és bízni.
Szeretném ha minden lehetséges módon megnézné a jövőmet vagy legalábbis hogy mi vár rám ebben az évben . Remélem semmi rossz!
Ha megírná a szerencse számai meg köszönném , sok szerencsére van szükségem hogy minden téren kimásszak ebből a nehéz helyzetből amiben most vagyok.Viki 35.

  Metatron a 22.07.2013

  Kedves Viki!
  Ne haragudjon, de itt ebben a formában nem adhatom meg önnek a kért információkat, kérem keressen az astro vonalon a 458 as kódon mert nyilvános adatközlés lenne, és ezek csak önre vonatkoznak.
  Köszönöm
  Metatron

Tomi a 10.07.2013

van most családomon átok? El tudom adni Házat?

köszi

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Piroska, jelenleg azt látom, hogy volt önökön egy hordozott negatív energia, ami mostanra gyengült de a gyökerei ott vannak ezek visszahúzzák.
  Kérem hívjon a 458 as melléken és átbeszéljük.
  Metatron 458

Beatrix a 08.05.2013

Tisztelt Metatron!

Beatrix(83.06.14)vagyok.
Szeretném megkérdezni mit tegyek,
Karim 34éves arab férfi (Bbaghdad igazi neve) ,megcsalt e,és a lakásomból kirakjam e és mikor sikerül?
/nem akarom az utcára tenni és ezt ő ki is használja,nem akarok ráfizetni sem ,nem állok jól anyagilag…

Menedzsmenti állás mikor sikerül?
2évre visszamenőleg megkapom ami jogosan járt volna segélyt?
(munkaügy mulasztott és ezt Kormányhivatal állapította meg és Bíróságra is adták.)
Kérek szépen gyógyító energiát ha lehet.Köszönöm szépen.

  Metatron a 22.07.2013

  Kedves Beatrix:
  Minden tekintetben, most fog eljönni az időszak, hogy megalapozza életét mint minőséégében, mint pedig tartamában. Kérem keressen az astro vonalon, hogy minden tekintetben át tudjuk beszélni félreértések nélkül.
  várom hívását
  Metatron

Zita a 01.04.2013

Kedves Metatron!
A közeljövőm érdekelne, anyagiak, karrier, család tekintetében. Az AKASHA krónikából legyen szíves megnézni, milyen fontos események várnak rám a későbbikben. Ha bővebben nem is, akár csak pár kulcsszóval jelezze nekem.
Köszönöm

  Metatron a 09.04.2013

  Kedves Zita kérem hívjon fel mert kell azért egy kettő adat mind ehhez hogy meg tudjam mondani önnek…..
  Szép napot
  Metatron

Eniko a 25.03.2013

Tisztelt Metatron szeretnem ha egy kicsit bovebben irna a valtozasokrol pozitiv vagy negativ lesz a munkaval kapcsollatban teljesen mas munkakorben fogo dolgozni mint most es anyagiak teren mi lesz koszonom

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Enikő!

  sajnos itt nem tudom konkrétan elmondani mi mindent látok mert vannak közte olyan indformációk amik nem nyíltak.

  Hívjon fel megbeszéljük

  Metatron 458

eniko a 15.03.2013

Kedves Metatron szeretnem meg tudni,hogy anyagiakban lesz e jelentos valtozas es hogy munkahelyet fogok e valtoztatni koszonom elore is

  Metatron a 20.03.2013

  Kedves Enikő! Igen jön változás de nem csak ezeken a területeken, párkapcsolatban is, április és május

*Csaba* a 11.03.2013

Kedves Metatron
Légyszives mond meg hogy a
közeljövőbe lesz-e valami munka
kilátásba?És hogy mostanába
elkészüle a házunk?Köszönöm.
Üdv Csaba 1991.07.28

  Metatron a 20.03.2013

  Kedves Csaba!

  Munka májusban már minden tekintetben változást hoz.
  Építés is akkor

Anna a 06.03.2013

Tisztelt Metatron, szeretném segítségként az Ön tanácsát kérni a barátnöm részére, ui.anyagi helyzetét szeretné helyreállítani, de valahogy nem találja a helyes megoldás munkahely téren is keres megoldást milyen irányba keressen munkahelyet, ebben kérném az Ö számára a irányjelzöt? esetleg mikorra várható munkahely megvalösulás, és esteleg energetilag rendben van? születési adatai Márta 1964.4.28 hálassan köszönöm Anna

  Metatron a 20.03.2013

  Kedves Anna!
  Jó híreim vannak, 2013 április hoz javulást, de sajnos rontást érzékelek nála amit le kell venni előbb.

erika a 26.02.2013

Kedves Metatron.Szerettnem megtudni,9 het utan, hol tallalkozom velle,es honnan tudom,hogy o?Es mirol ismerem fel?.Sok szerettel.Erika

erika a 23.02.2013

Kedves Metatron.Erika vagyok 1975.11,23-kan szulettem.Szerettnem megtudni mikor lesz parkapcsolatom,es mi var ram.Elore is koszonom.

  Metatron a 26.02.2013

  Kedves Erika! Az elkövetkező 9 hét nem igazán, de utána a tavasz meghozza. Nézzen szembe kihívásaival.

  Áldás

Dani a 29.01.2013

Kedves Metatron!!
Legyen szíves itt az oldalán meg nézni nekem ezt a két dolgot amennyiben meg teszi azt nagyon meg köszönöm önnek!!! Isten Áldása Önön!!
1. Idén lesz e párkapcsolatom vagy barátnőm sikerül e valakivel meg ismerkedni mert jelenleg egyedülálló vagyok ha igen mikorra várható és hogyan fog történni?
2. Jelenleg van egy vendéglátás béli gyors éttermi eladó és étel eladó OKJ s szakképesítésem de elkezdtem még egy 2. szakmát letenni amit most tanulok és 2 éves vagyok Élelmiszer és vegyi áru eladó boltos kereskedelem 2014 májús júniusban végzek majd egy hét elmélet iskola egy hét szakmai gyakorlat boltban gyakorlat. Mit lát a tanulmányaimban és mire fogok menni ezzel a szakképesítésemmel illetve hogyan alakul a jövőm.
Kérem önt meg nézni itt ezt a két dolgot és kifejteni számomra nagy tisztelettel kérem önt szakítson időt erre a két kérdésemre itt!!
Áldás Békesség!!
Szeretettel: Dániel 1990.12.10

  Metatron a 07.02.2013

  Kedves Dániel!
  Párkapcsolat: igen ez év június hónap változást, hoz végre.
  Munka tanulás: kis akadozást látok, nehezem megy de sikerrel, 2014-15 kinti lehetőség Ausztria. Bővebben szeretné, kérem hívjon.
  Áldás Béke

Miklós a 03.01.2013

Kedves Metatron!
Nemrég felkerestem egy idegen asztrológust, és ő azt mondta, hogy egy fontos dolgot kell megtudnom, amire magamnak kell rájönnöm, mielőtt följebb lépek a spirituálisban. Kérem segítcsen, mi lehet az, mert nem tudom!

B.U.É.K és OPPA GANGNAM STYLE!

  Metatron a 22.01.2013

  Tisztelt Liczy Miklós Úr!
  Amennyiben ez a fontos dolog valóbanarról szól, hogy önnön maga kell rájöjjön, nem segíthetek. Azonban arról mondhatok pár szót, hogy merre induljon el.
  Akaraterő=Bőség=Tisztesség

ági a 27.12.2012

Jónapot 1990.04.13 mikor lessz gyerekem és hogy milyen lessz a 2013as évem pozitiv energiát tud küldeni?

  Metatron a 07.02.2013

  Kedves Ági! a 13-as éve változékony lesz. Anyagiak tavaszra kimozdulnak. Gyerek ha igazán akarja, mert most bizonytalan.

Eugénia a 27.12.2012

Drága Metatron!
Már többször beszéltünk, és nagyon jó tanácsokat adott nekem, de most ismét önhöz kell fordulnom! Úgy érzem, hogy valami nagyon fenyegető veszély közeledik, és hogy a házamban nem vagyok egyedül! Születési dátumom: 1969. május 7. Köszönettel: Eugénia

  Metatron a 07.02.2013

  Kedves Eugénia! Sajnos látok ott ön körül egy férfit és egy nőt mint energiabefolyásolás. Tibor és Anna. Kérem keressen meg.

tibor a 20.11.2012

Tisztelt Metatron
Fog e változni anyagi helyzetem és egységemmel kapcsolatban milyen betegségeket lát és mi vár rám a szerelembe 1990 08 16
Üdvözlettel :Anita

  Metatron a 07.02.2013

  Tisztelt Anita! május 10 pénz,lehetőség, augusztus kapcsolat.

Erzsébet a 19.11.2012

Tisztelt Metatron 458!
Köszönöm szépen a válaszát, csak a végét nem tudom megnyitni. Kérem sziveskedjen a mondatot befejezni, mert nem értem.
“Kedves Erzsébet, igen minden kép nagyon pozitív változások előtt áll, de nagyon fontos a szeretet az életében, szeretve legyen.Fontos a tudatosság és hogy beteljesítse útját. keringés szív fej…..”
Köszönettel Erzsébet

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Erzsébet!
  A folytatása.. :
  fej keringés érzelmek és érzések amiket át kell engednie és merni kell megélni az életet ahogyan azt kapja. Ne aggódjon mert az csak aggodalmat tud vonzani.

  Kérem hívjon és konkrétabban kibeszélünk mindent mert most is egy változáson lesz

  Metatron 458

Erzsébet a 14.11.2012

Tisztelt Metatron!

A fiamról szeretném megtudni, hogy egészségében fog-e történni változás. neve Bálint Viktor szül hely Budapest, 1981. november 10 19 óra. köszönettel várom válaszát, mert nagyon aggódom Erzsébet

  Metatron a 16.11.2012

  Kedves Erzsébet, igen minden kép nagyon pozitív változások előtt áll, de nagyon fontos a szeretet az életében, szeretve legyen.Fontos a tudatosság és hogy beteljesítse útját. keringés szív fej…..

gyula a 13.11.2012

az anyagikal kapcsolatban szeretnek megtudni tobbet toled gyula tehat mi varhato az elkovetkezo idoben mert nagyon fontos koszi

  Metatron a 16.11.2012

  Kedves Némethi Gyula, anyagiakkal kapcsolatban mutatkoznak kilépések, de sajnos azt kell mondanom az elkövetkező pár hónap nem kecsegtet ezzel. Amennyiben konkrétumokkal kapcsolatban szeretne megtudni mindent akkor keressen meg a 458 as kódomon.
  Szeretetben
  Metatron

Gyula a 25.08.2012

Eddig több alkalommal is kérdeztem biztosan emlékszik rám, festményekkel kapcsolatban. Minden alkalommal bejött amiket mondott sőt most ahogyan akkor mondta kettő hónapja, hogy egy festmény későbbi időpontban megy el, most sikerült eladnom. Köszönöm.

marika a 01.04.2012

Még nem sikerült élőben beszélnünk csak sms-en keresztül perrsze ez az én anyagi helyzetem miatt történik Én ugy érzem tud valamit Szeretet energiájával nálam igy is változásokat ért el Anyagiakban még nem történt változás sikerülni fog KÖSZÖN

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Marika!

  Most fordult bele abba a csillagzatba ami által megtud változni helyzete.

  érem hívjon fel hogy a szertartást elvégezzem
  Metatron8

Mónika a 08.02.2012

Sajnos a megjósolt szerencsejáték nyeremény nem teljesült…..

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Mónika!
  A megjósolt szerencsejáték nem az ön hibájából nem teljesült hanem Tamás nevezetű férfi miatt.

  Hívjon

  Metatron 458

Piroska a 26.01.2012

Kedves Metatron!

Szeretném megkérdezni, hogy mikorra várható anyagiakban jelentős változás?
Válaszát köszönöm.
1948.09.05.

  Metatron a 23.05.2014

  Kedves Piroska!

  Az anyagiak épp most rendeződnek az ön környezetében már nem kell sokat várnia. Eddig egy kívül álló okból kifolyólag visszaverődött.

  Kérem hívjon

  Metatron 458

Hagyj hozzászólást

*