Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tanulj pénzbevonzó praktikákat az ősi kínaiaktól!

Tanulj pénzbevonzó praktikákat az ősi kínaiaktól!

Dátum: 05.02.2016

Az ősi kínaiak nem a fizető eszközben hittek, hanem annak a vásárló értékében, ezért soha nem használtak papírpénzt a rituáléhoz, hanem arra koncentráltak, amit venni akartak a pénzen. Ezért a rizs a legtöbb ősi kínai mágiában és pénzbevonzó praktikában  fontos szerepet tölt be és valóban sok pénzt hozhat Neked is, ha kipróbálod és alkalmazod ezeket a trükköket.

Ha érdekelnek további kínai pénzbevonzó praktikák, akkor olvasd el cikkeinket a bőséghozó lakberendezésről ITT és ITT!

 

Tippek a pénzbevonzáshoz:

 

1. Mindig legyen a szobádban az 5 ősi elemből: tűz, víz, fa, fém és föld. Ha nincs a szobádban kályha vagy kandalló, akkor természetesen a gyertya lángját is használhatod a bőség bevonzásához.

 

2. Szórj egy kis rizst a bejárati ajtó küszöbe alá, majd lépd át háromszor. Ha vissza kell térned a lakásba, mert otthon felejtettél valamit, mindig háttal menj be az ajtón.

3. A seprűt a nyelével lefelé támaszd a falnak.

 

4. Tarts egy szürke madártollat a pénztárcádban.

 

5. Minden héten, szerdán, adj egy rászorulónak annyi pénzt, amiből tud vásárolni egy fél kiló rizst.

 

6. Szorozd meg a születésed napját 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel és végül 6-tal. Tehát, ha 6-án születtél, akkor a számaid: 12,18,24,30 és természetesen a 6-os. Ha 16-án születtél, akkor előbb add össze az 1-et és a 6-ot, majd ezután kezdd a szorzást. A szorzás eredményeként kapott 4 számot és a születésnapod dátumát kell felírnod egy piros szalagra, kösd a csuklódra, és hordd minden páros héten.

Ha szeretnél anyagilag gyarapodni, akkor nagyon fontos, hogy megszabadulj a negatív energiáktól. Tudd meg ITT, hogyan!

 

És ráadásként egy ősi kínai rituálé a sok pénz bevonzásáért:

 

Tegyél egy edénybe egy marék rizst, jól megmosott fémpénzt (középen lyukas kínai pénz a legjobb), amelyet a kollégáink beavattak, egy 10 cm hosszú piros cérnát és egy babérlevelet.

Ha a rizs megfőtt, szűrd le, majd vedd ki belőle a cérnát, a pénzt és a babérlevelet, ezeket tedd a napra száradni, feltöltődni. A rizst oszd három részre. Egyik részét újholdkor, másik részét teliholdkor, a harmadik részét pedig a hónap bármely dupla számú napján kell megenned, Tehát vagy 11-én vagy 22-én. A fémpénzt fűzd a cérnára és a babérlevéllel együtt tedd a pénztárcádba.

Virág elérhetősége, virág jósnő elérhetősége, virág jósnő telefonszáma, virág telefoszáma

Faggasd szakembereinket, akik ilyen, és ehhez hasonló pénzbevonzó praktikákat és rituálékat osztanak meg Veled, ha felhívod őket! Lunczer Judit vagy Marcus Mágus kiszámolják a kínai szerencseszámaidat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), valamint a kínai horoszkópod alapján megtudhatod, mikor lesz szerencsés időszakod ebben az évben! Ne késlekedj, lehetsz Te is igazán szerencsés!

Eléred szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*