Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tárgyak és a rontás

Tárgyak és a rontás

Dátum: 24.10.2013

Az emberek mindig tartottak attól, hogy mások ártó szándékkal gondolnak ránk, kívánnak rossz életet, szemmel vernek, átkot és rontást tesznek ránk.

Minden népnek kialakultak szokásaik, arra hogy megvédjék magukat e negatív energiák ellen. Az új szülöttek nyakába is tettek rontásóvó tárgyakat, nyakláncon függő figurát. A füstölés, sós vízben fürdés, megszentelt tárgyak használata mind bevált szokás volt és sokszor a mai napig is az.

A piros szín: a bal csuklón viselt piros szalag, vagy fonál megvéd a rontástól, átkoktól

Hematit kő: táskában vagy ékszerként nyakban viselve megvéd a negatív kívánságoktól

Szemet ábrázoló medálok: Hórusz szeme, Allah szeme szintén véd a rontástól

Minden negatív energiát le lehet venni, el lehet távolítani. Ehhez szükséges az a személy is, aki úgy érzi, van rajta rontás. Sokszor elegendő a fényképe is a levételhez, de akkor is van a kliensnek feladata otthon is, együtt kell működni azzal, aki magát a rontást leveszi.

Azonban van valami, amire nagyon oda kell figyeljünk és tulajdonképpen ez a cikk igazi témája. Sokszor olvasunk híradásokban arról, hogy a jós vagy magát „ rontásszakértőnek” nevező személy azt mondja a kliensének, hogy a pénzén, az ékszerein, valamely komolyabb vagyon tárgyán van rontás és csak akkor tudja levenni, ha azt átadják neki. Ez nem igaz. Semmit nem szükséges átadni!  Ilyenkor legjobb, ha sarkon fordulunk és távozunk. Soha ne adjunk oda semmilyen tárgyat és pénzt – milliós tételeket- pedig főleg ne.  Lehet persze ezeken rontás, lehet a személyen is, a tárgyakon is, ám mindig az emberről vegyük le az ártó energiát, tanítsuk meg a tértisztításra, tanítsuk meg arra, hogyan gondolkozzon a pénz nevű energiáról. A tapasztalat az, hogy ha bárkiről leveszik a rontást, akkor mindenhol megváltozik a tér energetikája: a lakásában, az irodában ahol dolgozik.   Tengeri sós vizes feltakarítással, a tárgyak áttörölgetésével, a füstölő használatával, otthon be tudja fejezni az eltávolítást, saját magunk is hozzájárulunk a rossz energia eltávolításához.

Legyünk tehát körültekintőek és ne gondoljuk azt, hogy milliókba kerül a rontás vagy netán az átok eltávolítása!

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

Terike a 24.01.2015

Nekem volt egy megszentelt piros csukló zsinórom. Sajnos elvesztettem azóta úgy érzem minden rosszabbra fordult! Kérdésem az lenne , hogy juthatok hozzá,?

  Asztro Show a 29.01.2015

  Kedves Terike!
  Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve! Hívja most és minden kérdésére válaszol!

edy a 08.02.2014

En mar evek ota jarom a doktorokat es nem kapjak a bajomat a tavaj junius ota zaklatnak telefonon es atkoznak mivel nem tudom ,hogy kik csinaljak ezt velem bele vagyok betegedvel ojan dolgokat irnak le rolam hogy az eszem al meg de ezt hogyan csinaljak fogalmam nincs es nagyon meg szeretnem tudni hogy kik a rossz akaroim nagyon szepen meg koszonem es egy megnyugvas lenne szamomra

  Asztro Show a 30.09.2014

  Kedves Edy!
  Norbert jóst ajánljuk Önnek, melléke: 525. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. Zagiba Zoltán kollégája és kiváló szakértő.
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*