Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot jóslás - Mit nem szabad kérdezni a tarotban?

Tarot jóslás – Mit nem szabad kérdezni a tarotban?

Dátum: 13.05.2013

A tarot kártyák között nagyon sok félét használnak a sorselemzők, jósok. Értő kezekben iránymutatást ad, rámutat hiányosságokra, figyelmeztet eseményekre. Életünk minden területén fordulhatunk tanácsért és válasz is kapunk a kérdésünkre. Ám van pár dolog, amit a tarotban nem szabad kérdezni.

Nézzük meg, melyek ezek:

A Halál időpontja:  A kilépés időpontjára nem kérdezünk rá. Ezt egyébként a legritkább esetben mutatja a kártya. Jelezheti, hogy készülünk elmenni, vagy várható valamely esemény, ám a pontos dátumot nem lehet megmondani. Tudom, sokunk hallott már történetet megjósolt halál időpontról és az valóban be is következett. Ezeknek java része nem igaz, de létezik önbeteljesítő program is, a kliens annyira átérzi az időpontot, hogy valóban kilép. 3. személyre pedig főleg nem kérdezünk rá, nincs jogunk megtudni, mikor lép át másik dimenzióba.

18 év alatti sors: a fiatalkorúaknál nem nézünk sors utat, nem jósolunk. Ők még formálhatóak, nincs kiforrott személyiség , a szülők által egyengetett úton járnak. Csupán a számmisztikával nézzük, milyen a feladata, mi a sors útja, esetleg a legjobb foglalkozás, vagy mi nem javasolt neki. Ha majd betölti a 18. évét, és érdekli a tarot jóslás által mutatott lehetséges jövő, akkor lehet foglalkozni vele.

Ne kérdezzünk 3. személy életére, sorsára, úgy, hogy nincs jelen. Senkinek sincs joga belenézni más ember életébe, annak tudta és beleegyezése nélkül. Majd, ha ő akarja, akkor elmegy és megkérdezi miként alakul a jövője, hogy dönt. Tartsuk ezt tiszteletbe.

Nem javasolt a „mikor” kérdést feltenni, mert ez is sok tényezőtől függ, az hogy „hányas tételt húzom a vizsgán”, szintén nem idevaló kérdés. Az, hogy milyen témakör lesz, mit foglal magába, arra már inkább megkapjuk a választ. Nem javasolt kérdezni, a születendő gyerek nemét és azt, hogy mikor lesz. Erre a választ nem adja meg a tarot jóslás, a cigánykártya pontosabb választ ad, de igazán erre a kérdésre csak megközelítő választ kaphatunk azzal is.

Saját magunknak sem javasolt játékra, mindennapi húzásra a tarot kártya, csak úgy. Az általánosság, csak ködös választ ad, még akkor is, ha hozzáértő személynél vagyunk. Pontosan, célzottan kérdezzünk és ne várjuk, hogy a jós majd kitalálja mit is akarunk tudni. Akkor tud irányt mutatni és segíteni a jós is és a tarot kártya is.

Hagyj hozzászólást

*