Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tarot jóslás színekkel

Tarot jóslás színekkel

Dátum: 13.09.2012

A Tarot jóslás ismert ága a spirituális útnak. Szinte alig van olyan ember, aki ne fürkészné a jövőt. Útmutatást ad, megmutat egy lehetséges jövőt, amit aztán mi magunk alakítunk, fejlődésünk által. Kevésbé ismert azonban, hogy a Tarot jóslásnak van egy másik ága is, ami a színekkel dolgozik. Ez pedig a Tarot jóslás színekkel. Minden színnek van jelentősége az életünkben, mindegyik segíteni tud a rezgésével. Azon színek, amelyeket kevésbé kedvelünk, rámutatnak  sérült részeinkre. Mindig használunk színeket, öntudatlanul is: amikor a lakásunkat festjük, berendezzük például, vagy amikor felöltözünk, a kommunikációnk a színek által folyamatos. Lehet azonban tudatosan is használni a színeket: erre való a Tarot jóslás színekkel.

1983-ban született egy Tarot kártya, amely Aura-Soma néven vált ismertté.
Jelentése: Fény-Test. 106 színkombináció létezik jelenleg ebben a Tarot jóslásban.  Alkalmazásával jobban megérthetjük lelkivilágunkat, ráérezhetünk a bennünk zajló folyamatokra. A színekkel jeleket küldünk bensőnk számára, bepillantunk aktuális életfeladatunkba, a múlt nehézségeire is rávilágítanak. A színeket figyelve azt is megtudhatjuk, milyen mentális, fizikai és érzelmi állapotban vagyunk jelenleg. Összekapcsolódhatunk saját bensőnkkel, tudásunkkal. A színek hozzásegítenek, hogy ne kívűlről keressük a válaszokat, hanem hangolódjunk rá a belső bölcsességünkre.

Nézzünk egy-két példát, hogy láthassuk milyen komoly jelentőségük is lehet a színeknek.

Zöld/rózsaszín: Újrakezdés a szeretetért. A szabadság megélése az önelfogadáson keresztül.

Rózsaszín/Rózsaszín: Feltétel nélküli szeretet. Együttérzés, törődés, óvás. A szeretet kifejezésének lehetősége.

A Tarot-jóslás színekkel és az Aura-Soma Tarot természetesen nem helyettesít semmilyen hagyományos orvosi módszert, de mindenképpen kiegészíti azt.

“Te vagy a szín, melyet választasz, s ez tükrözi lelked szükségletét!”

A felhasználók hozzászólásai (2)

Anna a 17.09.2012

Szeretném megtanulni, a szinekkel, és a rendes tarot kártyajóslást, lehetséges ez Önnél?

    Asztro Show a 01.10.2014

    Kedves Anna!
    Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tarot kártyával foglalkozik és tisztánlátó. Segít Önnek, ha felhívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*