Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Társteremtő ima!

Dátum: 13.09.2017

Sokféle dologról lehet napjainkban hallani, amely a szerelmet szeretné elősegíteni.  Jóslások, karmikus szerelmi elemzések, sőt, a helytelen szerelmi kötést is egyre gyakrabban alkalmazzák. A tömegek igyekeznek minden lehetőséget megragadni annak érdekében, hogy az áhított társ mellettük legyen. Egyedül egy dologról feledkeznek meg, amit elavultnak vélhetnek: az imáról.

 

Tudd meg ITT, hogy BŐSÉGET hogyan vonzhatsz be az angyalok segítségével!

 

Az imának igen is van ereje! Még rossz párkapcsolati jóslás esetén is képes pozitív eredményt hozni. Több kutatás is volt már azzal kapcsolatban, hogy miként is működik az ima, mivel azt már sok más kutatás alátámasztotta, hogy van eredménye, ha másokért vagy önmagunkért mondunk imát. Viszont a hatások sokkal erősebbek voltak, ha valaki másért imádkoztunk. Tehát, ha valaki más mond értünk imát, akkor az lényegesen hatékonyabb, mint, amikor önmagunkért tesszük azt.

gyertyamágia a szerelemért

Karrieredben, munkában szeretnél előrelépéseket? ITT megtudod, megvalósíthatod-e!

 

 

A társteremtő imát nagyon bölcsen kell kezelni. Nem szabad elkövetni azt a hibát, hogy egy konkrét személyt kérünk magunk mellé, mert lehet, éppen akkor kerülünk bajba. Gondoljunk abba bele, hogy nem láthatjuk azt, hogy mi rejlik a másik lelkében. Az égiek viszont tudják azt, ha egy rossz emberbe szeret bele valaki, ilyenkor a kérést vonakodva, lassan, vagy egyáltalán nem teljesítik. Éppen ezért, az imában a karmikus és igaz szerelmet kell kérnünk!

 

Mindig van imára kész munkatársunk, aki professzionálisan, a csillagzatodnak megfelelő időben mond el egy imát a karmikus szerelmedért. Mindezt neked is lediktálja, mert jó, ha te magad is imádkozol, ezzel csak hatékonyabbá válik számodra a szerelem bevonzása. Mindezért nem kell mást tenned, csak annyit, hogy tárcsázod Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/p), aki elmond a szerelmedért egy hatékony és erős imát!

 

Csillagjegyed alapján kiderítheted ITT, benne van-e a GAZDAGSÁG a sorsodban!

 

gyertyamágia a szerelemért

Az ima nem úgy zajlik, mint egy szerelmi kötés menete. Az ima nem fekete mágia, az ima a fehér mágia egyik legmagasabb fokát jelenti. Ezért, aki valakiért hivatásszerűen imádkozik, sok önmegtartóztatásra van szüksége az ima megkezdése előtt. Nem javasolt előtte három napig a hús fogyasztás, sőt, mikroböjtre van szükség, ha hatékony imát szeretne elmondani. Nem káromkodhat előtte, nem lehetnek tisztátalan gondolatai. Amennyiben a szerelmi jóslás nem adott számodra megfelelő eredményt, és az ima erejéhez szeretnél fordulni, akkor nehéz lesz ilyen embert találnod, a vonalunkon kívül.

 

Régóta keresed a társad? Szeretnél egy meghitt és boldog párkapcsolatot bevonzani az életedbe, ahol egyenlő társakként kezelitek egymást? Boszi Kata vagy Norbert jósokat keresd a 0690633991-es számon (485Ft/p), akik sok ember párkapcsolati gondjait és problémáit segítettek már orvosolni, és magányos embereknek párra lelni! Az ima mellett, gyertyamágiát is végezhetnek neked a szerelemért!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*