Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tavaszi bőségteremtés

Tavaszi bőségteremtés

Dátum: 23.03.2016

Mint tudjuk, a bőség nem csak az anyagi jólétről szól, tavaszi bőséget nem csak pénzmágia segítségével teremthetsz. Bőséget bevonzhatsz bármely élet terültre. Most 3 rituáléval ismerkedhetsz meg, melyeknek segítségével teremthetsz magadnak jobb egészséget, új szerelmet, és persze pénzt.

Tavasszal nem csak a természet újul meg, az otthonunkból is érdemes kidobni minden olyan tárgyat, ami már nem szolgálja a javunkat. Ha a pénzmágia mellett döntesz , minden felesleges kacattól szabadulj meg (akár oda is adhatod valakinek, aki rászorul vagy aki hasznát veszi, így máris tettél egy lépést annak érdekében, hogy jótetted a jövőben megtérüljön). Tégy rendet saját lelkedben is az egészség vagy a szerelem érdekében: zárj le olyan emberi kapcsolatokat, amik már nem működnek, engedj el minden nyomasztó dolgot, ami a múltból még kísért, de változtatni már úgysem lehet rajta.

Csak miután ezeket megtetted, kezdj neki valamelyik teremtő rituálénak! Ez nagyon fontos!

pénzmágia

Így teremthetsz bőséget szerelemben:

Írd le egy papírra, hogy milyennek képzeled a kapcsolatot, amit szeretnél bevonzani. Hogy mik az elvárásaid, és mit tudsz te nyújtani a másiknak.

Amire szükséged lesz: piros vagy rózsaszín gyertya, egy tűzálló tálka, egy kis boríték (amit legjobb, ha saját kezűleg készítesz el), egy piros szalag, és a papír, amire leírtad az imént említett dolgokat.

Helyezd a gyertyát egy kis asztalkára, tedd mellé a tűzálló tálkát. Ezután gyújtsd meg a gyertyát. Olvasd fel, amiket leírtál és közben képzeld el, hogy a másik fél érzi azt, hogy Te most hívod őt.

Ezek után egy személyre szabott mantrát kell elmondanod, amit szakembereinktől kérhetsz el. Ez fogja hatásossá tenni a teremtést, és fontos, hogy csak a Tiéd legyen, úgyhogy ne habozz, tárcsázz!

Amikor a mantrát felmondtad, gyújtsd meg a gyertya lángjával a papírodat, amin a kapcsolat leírása szerepel, és tedd a tálkába. Hagyd, hogy teljesen elégjen. Ha biztos vagy abban, hogy kihűlt, tedd a hamut a kis borítékba, zárd le és kösd át a piros szalaggal. Mindeközben érezz hálát azért, hogy a várt kapcsolat végre hamarosan megérkezik az életedbe! Ha készen vagy, oltsd el a gyertyát, és legyen mindig a párnád alatt a boríték. Esténként mindig hívd Őt, ezzel segíted a jövendőbeli párod abban, hogy mielőbb megtaláljon Téged!

 

ITT megtudhatod azt is, hogyan és mire használhatod ki az újhold idejét. Például egy pénzmágia elvégzésére kiválóan alkalmas!

 

Így teremthetsz bőséget egészségben:

Csak egy fehér gyertyára lesz szükséged, egy kristályra, egy papírra, tollra és arra, hogy hívd segítségül Auretiel gyógyító angyalt.

Olyan kristályt kell választanod, amiről tudod, hogy biztosan a te egészségi állapotodon fog segíteni. Hogy személyre szabottan melyik lesz ez, szakember tudja neked mondani, és ő kell, hogy feltöltse energiával! Gyújtsd meg a gyertyát és rajzold fel egy kis papírra Auretiel angyal szimbólumát, és tedd a gyertya mellé.

pénzmágia

Ha meg van a kristályod és be van avatva, a gyertya lángjánál melegítsd kicsit meg a kristályt, majd zárd a tenyeredbe. Szánj 2 percet arra, hogy magad mellé hívod Auretielt és megkéred őt arra saját szavaiddal, hogy javítson egészségi állapotodon. Fontos, hogy őszintén higgy benne és érezd az angyal energiáit. Ha ezzel megvagy, mondd hangosan:

Auretiel, magam mellé hívtalak

Általad bőségben, egészségben élek majd,

Mindig egyengesd az utamat!

A gyertyád hagyd leégni. A kristályt mindig hordd magadnál, és ha lehetséges, az angyali szimbólumot is!

pénzmágia

Így teremthetsz bőséget anyagiakban:

Minden nap tegyél félre pénzt 2 héten keresztül, még ha nagyon keveset is. Egy aprópénz is elég, ha többre nincs lehetőséged. Ahogy gyarapodnak a csörgősök, úgy vonzzák be a több és több pénzt.

Válassz valamit, amiben a félretett pénzt tárolod. Lehet ez malacpersely, egy külön pénztárca, bármi, ami tetszik neked.

A 2 hét letelte után, ha összegyűlt egy kis pénz, tedd olyan helyre, ahol sokat látod a nap folyamán. Fontos, hogy minél többször akadjon meg a szemed rajta. Arra a tárgyra, amibe a pénzt gyűjtötted, ragassz fel egy papírt, amin jól látható nagyságú számokkal írja azt az összeget, amire szükséged van. Minden alkalommal, amikor ránézel az összegyűjtött pénzre, mondd el magadban és hidd is el, hogy az áhított összeg a tiéd lesz.

Meglátod, ha így cselekszel, a pénz, a gazdagság nem csak álom lesz többé, hanem valóság. De csak akkor, ha nincs rajtad negatív energia, átok vagy rontás. Ezt érdemes megnézetned egy szakemberrel!

A legjobb, ha tartasz magadnál mindig egy kabalát vagy szerencsehozó tárgyat, hogy a pénzmágia sikeres legyen. Ha nem tudod, melyek ezek, szakembereink ebben is segítségedre lesznek. Ne felejtsd el felkeresni őket, mert a bőségbevonzás nem működik akkor, ha valami akadályozza az anyagi biztonság elérését!

 

Íme még 5 pénzmágia, ami működik, kattints IDE!

És nem árt, ha hiszel abban, hogy Te is lehetsz milliomos. ITT azt is megtudhatod, hogyan érheted el!

 

Szeretnél gyökeres változást megélni az anyagi helyzetedben, szerelmi életedben, egészségben? Akkor ne tétovázz! Kérd a titkos bőség mágiát hozzáértőktől! Ágnes vagy Megmondó elvégezhetik ezt bármikor számodra, ha nincs kedved próbálkozni és csak reménykedni abban, hogy nincs negatív erő a közeledben! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

pénzmágia

 

Hagyj hozzászólást

*