Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Te is lehetsz MILLIOMOS!

Te is lehetsz MILLIOMOS!

Dátum: 22.08.2015

Hogyan legyek gazdag? Lehetséges-e különböző mágiák, rituálék segítségével olyan számokra szert tenni, amelyek nyertes számok lesznek?

Ezeket a kérdéseket már biztosan Te is feltetted magadnak, de kézenfekvő választ még sosem kaptál kérdésére. Lássuk, mit ír erről a témakörről a Mágiák Könyve!

 

A jelenlegi mágiák függvényében léteznek olyan mantra-technikák, amelyek lehetővé teszik számunkra a nyerő számok megtalálását. Ehhez speciális ingára van szükség, amellyel a mi kollégáink is rendelkeznek. Amennyiben szeretnéd a személyre szabott szerencseszámaidat, akkor keresd fel jósainkat az Asztro Centerben, hozzáértő szakemberek segítenek Neked a bőség, siker és gazdagság ösvényére lépni.

ezo, jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, pénz, Legyél te is milliomos, milliomos, milliós nyeremény, siker, gazdagság, Hogyan legyek gazdag, karrier

Sok esetben megtörtént, hogy a kételkedő személy nem akarta egyszerre felhasználni a kapott számsort, pedig ezután kiderült, hogy az összeset kihúzták, tehát nyerő volt. Az ezt követően újra felhasznált, már teljes számsor viszont nem volt elegendő a telitalálathoz. Ilyen esetekben sokszor már csak szimbolikus összegek bevonzására volt lehetőség.

A probléma ott kezdődik, hogy az asztrális síkon kapott számkombináció de facto nem létezik. Az adott pillanatban kapott számsor a legnagyobb valószínűséggel a nyerő kombináció, viszont, ha hosszabb idő elteltével használjuk fel, ez megváltozhat, ezáltal csökkennek a nyerési esélyeink. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, és Te legyél a szerencsés kiválasztott, hívd a  06 90 633 991-es telefonszámot (485 Ft/perc) és kérd az Asztro-Centerben a legjobb szakemberek segítségét!

A kollégáink elvégzik a pénz- és szerencsebevonzó rituálét, így ez viszonylag rövid időn belül sok szerencsét, és ezáltal pénzt hozhat Neked és karrier terén is gyökeres, pozitív változás áll be!

 

Jelen vannak továbbá olyan tényezők, amelyek kölcsönhatásba lépnek egyes esetekben. Ilyen lehet, amikor egy nagyobb nyeremény bevonzására nagyon sok személy próbál befolyást gyakorolni az asztrális síkon, így ezek az erőhatások ütik, ezáltal eliminálják egymást. További gátló tényező lehet, amikor valakinek karmikus úton blokkolják a nagy nyeremény bevonzását. Ezeket a karmikus életutakat lehet tisztítani, viszont teljesen feloldani nem lehetséges.

Úgy érzed, hogy karmikus nyeremény-blokk van az életedben? Akkor keresd fel egyik tanácsadónkat, aki elvégzi az adott terület tisztítását a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 FT/perc), így már semmi sem állhat a milliós nyeremény útjába!

Az Univerzumban meg van írva mindenkinek bizonyos szintű nyeremény, amelyet előbb-utóbb tapasztalni fog a sorsában. Szeretnéd megtudni ennek várható elérkezését? Jósainktól erre is választ kapsz.

ezo, jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, ingyen jóslás, pénz, Legyél te is milliomos, milliomos, milliós nyeremény, siker, gazdagság, Hogyan legyek gazdag, karrier

Amennyiben betartjuk az asztrológia szabályait és akár többszöri ráerősítéssel elvégezzük a pénzbevonzó mágiákat, a nyeremény szerencse útján mindenki életében beköszönthet.

Ha felkészülünk, megtisztítjuk a lelkünket, és nem hagyjuk figyelmen kívül a holdállást, akkor elkerülhetjük az állandó pénzveszteséget! Ehhez szükséges a negatív akadályozó energiák teljes megszüntetése és a megfelelő pénzmágia, amelyet akár Te is elkérhetsz és ebben Ágnes jósnő vagy Bettina  jós fognak segíteni a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Válaszd a telefonos jóslást, mert már sokszor bizonyított és legyél Te is milliomos!

Tegyél egy próbát külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Terézia a 01.09.2015

Én csak akkor hiszem el ha én magam átélhetem!!!!Már sokan igértek de sajnos máig nem valósult meg!Pedig én adtam esélyt .

    Asztro Show a 02.09.2015

    Kedves Terézia! Maga is átélheti! Elsősőrban önmagának kell esélyt adnia, mert ha tudat alatt blokkolva van, amiről Ön nem is tud, semmilyen rituálé nem működik, és van, akinél csak többedik ráerősítésre. Ha felhívja Happyt a 354-es kódon, 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), minden blokktól megszabadítja és elvégez Önnek egy személyre szabott siker-rituálét vagy akár nagy pénz-mágiát! Keresse bizalommal!

Józsefné a 23.08.2015

Én csak egészséges szeretnék lenni!

    Asztro Show a 10.09.2015

    Kedves Józsefné! Köszönjük a válaszát ebben is tudnak, Önnek segíteni jósaink. kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon. Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek a 313 kódon.

Hagyj hozzászólást

*