Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Teafű-jóslás

Teafű-jóslás

Dátum: 09.10.2012

A teafű jóslás vagy más néven tasszeográfia, egyik legelterjedtebb és legősibb jóslási technika. Ha a teafűből való jóslás eredetére vagyunk kíváncsiak, akkor ugyanott kell keresnünk, ahol maga a teázás kialakult, és ahonnan a teacserje is származik. A távolkelet egyik felfedezése a teafű és annak forró vízzel való vegyítése révén nyert ital, amelyet teának nevezünk. Ma már gyakori a filteres tea használata, de ha teafűből szeretne jósolni, akkor filter nélküli teát használjon.

A  jósláshoz a követlező kellékekre lesz szükség:

Teáscsésze

Teafű (nem filteres tea)

Forró víz

Teáskanál

Szalvéta

Helyezze a bögrét az asztal közepére, tegyen a bögrébe két kanál teafüvet. Keverje meg a füvet a bögrében, és közben koncentráljon a kérdésére. Ezután öntösn a bögrébe forró vizet. Várjon, amíg a teafű leülepszik, és amíg a tea iható lesz, de miközben várakozik ne hagyja el a helyiséget. Lassan kortyolgatva igya meg a teát, közben végig gondoljon az Önt foglalkoztató kérdésekre. Ha megitta a teát borítsa le a csészét az előkészített szalvétára. Várjon egy fél órát, majd fordítsa fel a csészét.

A csészét úgy tartsa a jósláshoz, hogy a füle az Ön jobb kezébe legyen. A csésze füle jelképezi a jelent, és az óramutató járásával megegyezően 12 hónapra oszthatjuk fel a bögrét.

A tea levelek különböző alakzatokba tömörülnek. Ezeket az alakzatokat kell értelmezni ahhoz, hogy megtudjuk mi vár ránk a következő 12 hónapban.

A leggyakoribb szimbólumok:

Kör: A kör általában embercsoportot jelöl, azokat akik körülvesznek minket. Hogy pozitív vagy negatív azoknak a szándéka, akik körülöttünk vannak abból derül ki, hogy tiszta, szabályos kört látunk a csészében vagy szabálytalan kört. Ha a kör közepén nincs semmilyen folt és a kör szabályos, akkor nincs mitől tartanunk, csak jószándékú emberek vezsnek minket körül.

Háromszög: A háromszög utalhat szerelmi háromszögre vagy egy olyan döntéshelyzetre, amikor a kérdezőnek választania kell két dolog vagy személy között. A háromszög nem egy pozitív szimbólum. Ha ilyet latunk a csészében, akkor konfliktusokra számíthatunk a közeljövőben.

Madár: Ha a teafűben madár alakzat rajzolódik ki, akkor költözés vagy utazás várható a következő évben. Fontos a madár elhelyezkedése, vagyis hogy a csőre melyik irányba mutat. Ha az óramutató irányával megegyező irányba vagyis a jövő felé, akkor az pozitív kimenetelű utazást vagy változást jelent, ha visszafele mutat a madár csőre, akkor az sajnos negatív események bekövetkeztét jelzi.

A legtöbb szimbólum értelmezése során jobb, ha a megérzésére, belső sugallatára hallgat. Ha úgy érzi túl bonyolult a teafű joslás világa, akkor forduljon bizalommal szakembereinkhez, akik kézséggel segítenek Önnek elboldogulni a teafű jóslás vagy bármilyen más jóslási technika birodalmában.

A felhasználók hozzászólásai (4)

Istvánné a 18.01.2013

Nekem is megvan Eckhard Strohm Anagyalterápia könyve benne a kártyákkal.Most házam eladásának sikerét szeretném megsürgetni.Nem tudom melyik Angyalt hívjam.Én a könyv szerint járok el, 3 fehér gyertyát gyújtok,elmondom a gyertyák gyújtásakor a megfelelő szöveget, koncentrálok a kérésemre és elkészítem egy fehér papírra a megfelelő színnel javasolt ceruzával a pecsétet,balról jobbra rajzolva. Aláírom az angyal nevét, és lehetőleg magamnál hordom.
Egyben felajánlást is teszek, ha kérésem teljesül, azt megteszem.
Kérdésem:Melyik Angyalt hívjam házam sikeres mielőbbi eladásához.
Köszönettel:Gizella.

  Asztro Show a 02.10.2014

  Kedves Gizella!
  Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tarot kártyával és angyalkommunikácóval is foglalkozik. Ő segíthet ebben.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

ditty777 a 14.01.2013

Az Asztro Show megvàltoztatta az egèsz èletemet.Koszonom valamennyi tanàcsadònak a sok segìtsèget ,kedvessèget ès szeretetet .
Boldog ,bèkès szerencsèben gazdag ùj esztendot kìvànok nagyon sok szeretettel ! Isten àldàsa legyen Onokon!

  Asztro Show a 02.10.2014

  Kedves ditty777! Nagyon szépen köszönjük a szép szavakat és a bizalmát is. Mi is viszont kívánjuk a legjobbakat Önnek. Ha lenne kérdése a jósokhoz, Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. A bőségmágiában segíthet és pénzrituáléval is foglalkozik .
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*