Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Téli szerelmi horoszkóp

Téli szerelmi horoszkóp

Dátum: 24.12.2013

Kos:

Az egyedülálló Kos szülötteknek a szerelem igazán jó időszakot hoz. Bár rengeteg csalódás volt már az életükbe és némileg pesszimistán tekint e témára, most mégis azt kell megérnie, hogy létezik elsöprő és kitartó szerelem. Ugyanis belép az életükbe. Fontos, hogy a kedvesebbik énjét ne csak rövid ideig mutassa, hanem tanulja meg tisztelni is a másik embert. Ez volt a kulcsa ugyanis a többi kudarcnak. A párkapcsolatban élőknek szintén felpezsdül a szerelem, de csak akkor, ha erre mindketten kellő intenzitással figyelnek. Ellenkező esetben sajnos felbomlik a kapcsolat. ha így van, akkor ez már nem ad többet, nem tudnak egymásnak semmi pluszt nyújtani. A megszokással nem lehet egy kapcsolatot újraéleszteni. Ne keseredjen el, mert lesz több lehetőség arra, hogy új ismeretségre tegyen szert. Amúgy is szeret hódítani és kitartóan udvarolni. Viszont sokkal türelmesebbnek kellene lennie, nem mindenki szereti a lerohanást. Akár régi a kapcsolatuk, akár friss, gondolkozzanak el egy utazáson. Lehet hosszabb időre, lehet csupán hétvégiek, de mindenképpen jót tenne a kettesben eltöltött időszak.

 

Bika: 

A Bika szülötteknek nem lesz egyszerű a szerelem megélése most. Túl sok blokk és félelem van bennük, nem merik kimutatni az érzelmeiket, attól tartva sérülnek. Hárítással pedig nem sokra mennek. Már meglévő kapcsolatban sem. Titkon pedig szerelmes, csupán az a gond, hogy kolléga az illető. Felemás érzésekkel viaskodik: egyfelől tudja, hogy értelmetlen a dolog és jó lenne józanul gondolkodnia. De ilyen a szerelem: épp nem a józanság kerekedik felül. Ha belemegy ebbe a kapcsolatba, akkor szembesül azzal majd, hogy nem őszinte a másik, titkai vannak és nem az volt az első, hogy Önnel megossza. Ilyenkor amilyen gyorsan jön az érzelem, olyan gyorsan el is illan. Ám mégsem ennyire egyszerű a dolog, hiszen amit megszerzett egyszer, azt nehezen engedi ki a kezei közül. Ne ugorjon bele rögtön a kapcsolatba, várjon még és megtalálja azt, akivel boldogan és meghitten tud élni. Akkor viszont mutassa ki, mit érez kényeztesse a párját, nem kell szégyellni a szeretetet. A forró és szenvedélyes éjszakáknak és napoknak meg lesz a viszonzása hosszú időn keresztül.

 

Ikrek:

Az Ikrek szülötteknél sajnos lehet számítani feszültségre a párkapcsolatban. Megviseli a téli sötétség, sokkal feszültebb a szokottnál. Labilissá válik, sokkal érzékenyebb a szokottnál. Az egyedülálló Ikreknél egy korábbi kapcsolat bukkan fel, amiről azt gondolta, már sikerül lezárnia. Mégis azzal szembesül, hogy felkavaró a találkozás. Amit akkor nem tudtak tisztázni, most megtehetik. Ezáltal kerül helyére sok minden és most valóban le tudja zárni. Egy valamit ne tegyen: ne kezdje újra. Ami elmúlt, elmúlt, ne kergessen illúziókat. A párkapcsolatban élő Ikrek ne felejtsék el kinyilvánítani érzelmeiket, nem baj az, ha a romantikus énjét hagyja érvényre jutni és ennek hangot is ad. Egy kis virág és vacsora jót fog tenni az elszürkülő hétköznapoknak. Sőt, nem csupán a meghitt kettesben eltöltött idő az, ami jót tesz a kapcsolatnak, hanem menjenek el egy igazi buliba, főképp az év végén ne hagyják ki. Az egyedülállóak se. Ha másra nem, akkor egy flörtre bizton számíthat, ám ne essen a szerelem illúziójának a csapdájába, ez még nem az. Csupán arra jó, hogy jól érezze magát a bőrében és egy időre elfelejtse az egyedül töltött téli estéket.

 

Rák:

A Rák szülöttek legyenek sokkal bátrabbak és merjék feldobni valami újjal a kapcsolatukat. Lehet ez egy új ruha, vagy szexi fehérnemű, ne féljenek kipróbálni. Nincs annál rosszabb, ha valami az unalomba süllyed. Önbizalmát is növelné ezzel. Azt azonban tartsák szem előtt, ne essenek túlzásba, ne a külsőséggel akarják felhívni a figyelmet magukra. Figyeljen frissen megismert partnerére is. A házastársra pedig különösen. Ha ez elmarad, akkor sajnos pont az ellenkezőjét tapasztalja, feszültség lesz Önök között, ez pedig egyenesen vezet egy érzelmi szakadáshoz. Akkor pedig már hiába döbben rá arra, mit is jelentett Önnek a társa. Jobb megelőzni. Minél több szeretet adjon, kényeztesse, figyeljen rá oda. Az egyedülállóak az év végén találkoznak valakivel, aki elfogadja azt a szeretetet, amit a Rák adni tud. Arra azért figyeljen, hogy ne rohanja le az érzelmi kitörésekkel, mert ez sok is tud lenni. Csak lassan és finoman adagolja a szerelmet. Ne akarja tudni, mikor merre jár és ne telefonálgasson percenként, ezzel éppen az ellenkezőjét éri el és nem fogja érteni miért távolodik. A bizalom a kapcsolatok alapja!

 

Oroszlán:

Az Oroszlán szülöttek kapcsolata nem nevezhető lángolónak, éppen ezért kifelé tekintget, a jelenlegiből. Akkor nem lesz gond, ha a sorrendet betartja, de ha belebonyolódik egy titkos kapcsolatba, az bizony vihart kavar. Nem fog tudni egyikből se kilépni egyhamar. Maga se tudja mit szeretne, menne is és nem is. Aki egyedülálló annak sokkal aktívabban kellene élnie, hiszen ha állandóan otthon van, nem sok esélye van az ismerkedésre. De azt is meg kellene tanulni, hogy a mércét meddig tegye, mert szép dolog az elvárás, de az nem igaz, hogy senki se felel meg ennek. Ha mindig uralkodni akar, ne csodálkozzon, ha ebből hamar szakítások lesznek. Az elfogadás a kulcsszó: minden ember másképp szeret. Ettől még beleadhatja a szívét-lelkét a kapcsolatba, belevihet izgalmat, csupán vegye észre, nem mindenki ég ekkora lánggal. Nem szükséges érzelmi hullámvasútra ülni, ha kedvese éppen csendesebb időszakot kér. Inkább vegye át Ön is ezt az érzést, tanulja meg a másik szemszögéből látni az érzelmeket.

 

Szűz:

A Szűz szülötteknek ideje elgondolkodni, a mostani kapcsolatán, vajon valóban ez az amit elképzeld, vagy pedig egy illuzórikus álomba ringatja magát. A horoszkóp az mutatja, hogy kivűlről minden jónak és szépnek látszik, ám belül forr és szakad. Ám ezt el kellene ismernie és nem takargatni. A féltékenység sem azt mutatja, hogy minden rendben. Mivel a problémák gyökere bennünk van, ideje hogy meglássa: változtatni kellene magán. Akár egy új külsővel, frizurával. Nézze át a ruhatárát: hány éves ruhákba öltözik? Azt se felejtse el, hogy a párjával megbeszélhet mindent és akkor működik a kapcsolatuk igazán. Örüljön minden apróságnak, amit kap és viszonozza. A párjukat keresőknek is megújulásra és nyitottságra lesz szükségük. A környezetében már régóta ott van valaki, aki kopogtatott az ajtón, de eddig nem találta meg az Önhöz vezető utat. A hirtelen felismerés kissé meghökkenti. Ne utasítsa el, fogadja el a meghívást a vacsorára, vagy egy kávéra és adja át magát az újdonsült érzéseknek. Így az év vége igazán jól zárul és az újévbe már nem egyedül megy.

 

Mérleg:

A Mérleg szülöttek érzelmi állapota állandóan változik, hol gyengéd, hol hűvös. Nem bizalmatlan egy kicsit? Erre nem lehet építeni egy új kapcsolatot. A kiszámíthatatlanság ahhoz vezet, hogy a jól induló kapcsolatnak hirtelen vége lesz. Vigyázzon, a kisugárzása belesodorja kalandokba, újabb és újabb hódításokba. Társaságban villog, remekül érzi magát. Kezdeményező, és szórakoztató. Fellángolásból viszont nem szokott tartós szerelem lenni. El kell dönteni, mit akar: elkötelezettséget vagy csak szórakozást. Flörtöt vagy tartós kapcsolatot. A párkapcsolatban élők sajnos eléggé harciasak. A vitákat ne arra, használja, hogy utána édes a békülés. Lesz egy pont, amikor a másik fél inkább kilépne már ebből a helyzetből. A kapcsolatuk és a szerelmük, akkor éli túl a gondokat, ha feltétel nélkül támogatják egymást. Ha egyedüllétre vágyik, nyugodtan menjen sétálni, ilyenkor át tudja gondolni, mit kell tennie, hogy tudja helyrehozni a keményebb szavakat, mire kiszellőzteti a fejét, magának is és a társának is meg tud bocsátani.

 

Skorpió:

A Skorpió szülötteknél a vágy és  az ehhez kapcsolódó erős energiák kalandok sorát hozza el. Amíg csak flört szintjén működik addig semmi gond, de ha belebonyolódik, akkor hirtelen elveszti az érdeklődését és máris újabb hódítás felé néz. Éppen ezért több vita várható ebben az időszakban. Biztos, hogy ezt nevezik érzelmeknek? Inkább legyen igényes és ne akarjon mindenáron kapcsolatot. A tél végén az egyedülállók megismerik azt a társat, aki mellett megélhetik a vágyakat, a forró érzelmeket, a magas hőfokot, birtoklás nélkül. A múlt viszont visszaköszön akár egyedülálló volt, akár már tartós a kapcsolata, folyton eszébe jut egy régebbi szerelem, a gondolatai ott járnak, vajon mi lehet vele. Ez pedig létrehoz egy akaratlan összehasonlítást. Nincs két egyforma ember. A régit zárja le, és teljes valójával adja át magát a jelenleginek. Meg kap mindent most, amit szeretett volna: elismerést, szerelmet, biztonságot.

 

 

Nyilas:

A Nyilas szülötteknek izgalmas lesz a szerelmi kapcsolata. Kalandokban bővelkedő, utazásokkal, meglepetésekkel teli. Az egyedülállóak év végén a szilveszteri forgatagban ismerkednek meg a társukkal. Lesz lehetőség románcra és komolyabb kapcsolat kialakítására is. Bármelyet is válassza a partnerével végre kölcsönös harmónia és szimpátia alakul ki. Szinte szárnyal a boldogságtól: beszélgetni, sétálni, filozofálni mindent lehet. Az érzelmek viszonzásra találnak, hosszú idő után úgy érzi a sors is és a társa is a tenyerén hordozza. Minden területre kihat ez a változás, az összes kapcsolatára jótékonyan hat, a kollégáival is megváltozik a viszonya. A Nyilas szülöttek szeretik a programokat, szeretnek eljárni, most mégis egyre inkább azt veszi észre, alig várja, hogy haza érjen és kettesben töltsék az időt egy jó forró tea mellett. A féltékenység ne mérgezze meg ezt a jól induló kapcsolatot. A párkapcsolatban élők is igyekezzenek az egyensúlyt megtalálni most: a közös program és az otthoni között. Jobban kellene a másikra figyelni, mert gyakran előfordul, éppen az ellenkezőjét akarják. A kölcsönös odafigyelésnek viszont meg lesz az eredménye, a közeledés.

 

Bak:

Az egyedülálló Bak szülöttek izgalmas időszakra számítsanak a téli időszak tele lesz meghívással, partival, bulival. Használja ki ezeket a meghívásokat és vesse bele magát az élvezetekbe. Bár nem a flört az igazi énje, most egy kicsit ebbe is belekóstolhat. Most ne a visszahúzódó és félénk arca kerekedjen felül. Az időszak elején még nem fogja megtalálni a szerelmet, de a tél második fele meghozza. Ráadásul éppen olyat, amit már évek óta keres: a nyugalmat és a szerelmet egyaránt megtalálja most. Az őszinteség és a másik fél elfogadása annyira rég hallott foglamak, hogy szinte már el is felejtette. Eleinte lazán veszi, kéreti magát, ám lassan rájön ez nem jó taktika, hamar elveszti azt, amit éppen csak megtalált. Inkább élvezze a szerelmes pillanatokat, a bókokat, a kedvességet, amit kap. Tüzessége újra visszatér. Sikerül feloldani a zárkózottságát. A párkapcsolatban élők is vessék bele magukat az év végi sűrűbb programokba. Régen voltak már táncolni, szórakozni együtt. Egyeztessék össze ki hova szeretne menni.

 

Vízöntő:

A Vízöntőknél egy régóta halogatott döntés születik, azaz lezárhat egy nem működő kapcsolatot. Ezzel párhuzamosan úgy gondolja, beleveti magát az élet sűrűjébe és amit eddig elszalasztott, azt most bepótolja. Nincs kedve elköteleződni, csak lazán szórakozni. Hiába talál rá valaki, aki komoly és stabil, mégis csak játszik vele. Szerencsre ez az időszaka nem tart sokáig és rájön jobb a szerelem, mint az egyedüllét. Helyrebillent lelkivilága meghozza a harmóniát is. Újra átéli a gyermeki örömöket a friss kapcsolatban. Unalmasnak egyáltalán nem lesz nevezhető.  Kissé habókos ötleteket is megvalósítanak, olyan dolgot próbál ki vele, amit magától soha nem tett volna. Mivel hasonló érdeklődésűek: szeretik a nagy sétákat és spirituális beállítottságúak, így van mindig mit csinálniuk. Elvárások nélkül sokáig fog működni a kapcsolat. Azokkal ne foglakozzanak, akik látva a boldogságukat, irigylik. Tilosban viszont ne járjon, ha azt a bizonyos döntést még nem hozta meg, akkor ne akarjon belemenni egy kapcsolatba, ne menekülés legyen.

 

Halak:

Az egyedülálló Halak még mindig álmodoznak és várják az igazit, ideákat kergetnek. Jöjjenek le a földre és nézzenek körül a baráti körben, fogadják el az invitálást, mozduljanak ki velük. Utazzanak el a barátokkal a szilveszteri külföldi útra. A társaságban lesz, aki felkelti az érdeklődését. Végre nem egyedül, visszahúzódva kesereg, hanem elkezdi élvezni az életét. Sőt, rendesen fel is forgatja azt. Ugyan az utazás hamar véget ér, ám az új kapcsolat nem. Ám az eufória hamar elmúlik és a szerelem, ha nem táplálják, megsínyli. Ne vegye rossznéven, ha a kedves több időt szeretne Önnel tölteni. Jó dolog a szabadság, de nem mindenáron. A párkapcsolatban élőknél most a hangulathullámzás lesz, ami próbára teszi a másik felet. Nem igazán tudja megmagyarázni az okot, csupán rossz érzés keríti hatalmába. A párja igyekszik tolerálni, sőt kényeztetni: apró ajándékokkal, édességgel, virággal lepi meg. Éppen erre kapja fel a fejét, oly rég volt már erre példa. Azt gyanítja, valami más állhat a háttérben. Próbálják megbeszélni, ne gyanakodjon ennyit. Túl keveset voltak együtt, elmaradtak a séták, a hétvégék, mindketten bezárkóztak a saját világukba. Ideje kilépni ebből.

 

Olvassa el a heti horoszkópunkat is!

Hagyj hozzászólást

*