Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tértisztítás helyesen! Így a leghatásosabb!

Dátum: 23.03.2018

A tértisztítás nagyon fontos. Ne csak a negatív emberektől és tárgyaktól szabadulj meg, hanem a negatív energiáktól is tisztítsd meg a környezeted! A tértisztítást érdemes hetente egyszer elvégezni. Ha nem tudsz erre időt szánni, akkor kéthetente mindenképpen végezd el.

 

Olvasd el ITT a tarot kártya jóslatát 2018-ra, mert téged is érint!

 

Az első és legfontosabb teendőd, hogy megtudd, milyen típusú negatív energiák vannak körülötted!

Ezt Ágnes jósnő a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) néhány perc telefonbeszélgetés után egészen pontosan megállapítja neked, utána már nincs is más dolgod, mint az alábbiakban leírt módszer egyikét alkalmazni, hogy otthonodba és életedbe beköltözhessen a SZERENCSE!

ezoterikus kalendárium

  1. Ha az egészségedre káros energiák vannak a lakásodban, akkor mindenképpen citromfüvet szerezz. A legegyszerűbb, ha illóolaj formájában vásárolod meg és egy illóolaj párologtatóval juttatod a légtérbe.

 

Csillagjegyed alapján ITT most tuti nyerőszámokhoz jutsz!

 

  1. Ha pénzügyekre káros energiák vannak az otthonodban, akkor be kell szerezned minél több zöld színű lakberendezési tárgyat. Lehet ez szőnyeg, függöny, ágytakaró. Az sem baj, ha mintás, csak az alapszíne legyen zöld. Eukaliptusz illóolajat kellene párologtatnod 3 egymást követő napon, és ezzel egyidejűleg egy zöld gyertyát is érdemes meggyújtanod.

 

Ha anyagi problémáid vannak, akkor kérhetsz segítséget az Univerzumtól is,  az ITT található módon!

 

  1. Ha a szerelmi életedet sújtják a negatív erők, akkor egy nagyon átfogó tértisztításra lesz szükséged. Szerezned kell egy olyan fotót, ami számodra az igaz szerelmet jelenti. Nem kell, hogy téged és a párod ábrázolja a fotó, lehet ez a kedvenc színészed, vagy egy filmrészlet egy romantikus filmből, amire ha ránézel, az igaz szerelem jut róla eszedbe. Lehet ez egy idézet, amely egy naplementés háttérre íródott. Teljesen mindegy, mi az, ezt a fotót szerezd meg, nyomtasd ki, és gyújts meg egyidejűleg egy piros, egy fehér és egy rózsaszín gyertyát. Ebben az esetben tömjénre is szükséged lesz, a legegyszerűbb, ha vásárolsz egy tömjén füstölőt és azt gyújtod meg. Ezt a tértisztítást elég havonta egyszer elvégezned.

Ha párkapcsolati problémáid vannak, melyeket egyedül már nem tudsz megoldani, bátran kérj segítséget Xalen jósnőtől a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert sok esetben, még a legmenthetetlenebb kapcsolatokban is újra fellobbantotta a régi tüzet!

Végeztél már tértisztítást, de valahogy az eredmény elmaradt? Esetleg ki sem próbáltad még, mert úgy gondolod, ennek semmi értelme? Pedig, ha te is tiszta energiákkal rendelkezel és a környezed is, hamarosan Fortuna kegyeltje lehetsz! Kérj tértisztítást profiktól, hívd Matt Médiumot vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hozzászólások lezárva