Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tibeti Halottaskönyv – Ősi leírás a halál utáni életről

Dátum: 21.09.2018

A halál utáni élet minden korszakban foglalkoztatta az emberiséget. A Tibeti Halottaskönyvet több, mint ezer éve, valamikor a 8. században jegyezték le először, de a létrejötte ennél jóval korábbra tehető.

Sokáig szájról szájra terjedt, ezért vélhetően sok minden módosult és átalakult az évszázadok során, de a lényegen ez mit sem változtat.

 

Te is félsz a haláltól? Kérdezd meg Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy van-e mitől tartanod, vagy feleslegesen aggódsz, mert semmilyen veszély nem leselkedik rád! Ő védelmet is adhat neked és olyan talizmánt, ami megvéd a bajoktól!

 

A Tibeti Halottaskönyvet eredetileg a haldoklóknak olvasták fel hangosan, mintegy felkészítve őket a túlvilági életre. A halottas könyv részletesen leírja, hogy mi vár ránk a halál után. Ez a leírás kísértetiesen hasonlít azokhoz a modern beszámolókhoz, amelyeket olyan emberektől hallhattunk, akik meghaltak és visszatértek a klinikai halál állapotából.

betegségek lelki okai

  • Így néz ki a halál ezoterikus szemmel! ITT olvashatsz róla!

A Tibeti Halottaskönyv részletesen leírja a halál utáni élet minden egyes lépését. Amit manapság szűk alagúthoz hasonlítanak, azt a halottas könyv barlang és völgykatlan hasonlatával írja le. A leírás szerint, a halál után a lélek kiszakíttatik a testből, egy fénytestet vagy sugártestet ölt az eltávozott. Ezt sok esetben nem veszi észre az, aki meghalt és nem érti, hogy ő miért lát és hall mindenkit, őt pedig miért nem hallja és nem látja senki.

 

  • Az angyalok megmenthetnek téged is! Olvasd el az igaz történetet ITT!

 

A Halottaskönyv célja az, hogy az eltávozott személy ne rémüljön meg és ne zavarodjon össze a halál beállta után, hanem pontosan tudja, hogy mi történik vele. Ezáltal segítik és készítik fel a lelket zökkenőmentes átállásra.

 

  • A balesetek karmikus okainak is olvass utána ITT!

A Tibeti Halottaskönyv szerint azt, aki meghalt, olyan korábban eltávozott szerettei üdvözlik a túlvilágon, akiket örömmel lát újra, és ők mondják el neki, hogy tulajdonképpen mi vár rá és mi következik majd azután.

 

Szeretnéd megtudni elhunyt szeretteid üzenetét, vagy akár te szeretnél valamit elmondani? Hívd fel Edit jósnő vagy Tündér Lili médiumunkat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik fel tudják venni velük a kapcsolatot!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*