Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Titkos gazdagság meditáció

Dátum: 10.06.2016

Rengeteg féle meditáció, pénzmágia és rituálé létezik a gazdagság bevonzására.

ITT például 5 igazán működő 5 pénzmágiát találsz.

Igazán titkos leírások soha nem jelentek meg nyomtatásban, és az eredetit féltve őrzik, soha kölcsön nem adják senkinek.

Tanultál már pénzmágiát az ősi kínaiaktól? Ha nem, akkor ITT megteheted!

 

Elvégezted az összes ismert pénzmágiát teliholdkor, és mégsem úgy működik az anyagi helyzeted, ahogyan azt szeretnéd?

Akkor az alábbi titkos meditációt mindenképpen ki kell próbálnod, mert egy olyan pénzmágiakör csoport osztotta meg velünk, amelynek tagjai évek óta nagy nyeremények bevonzásával foglalkoznak. Ők ismerik az igazi gazdagság titkát és megosztották velünk a legnépszerűbb gazdagság meditációt, amely mindenkinek megváltoztatja az életét!

pénzmágia

A meditáció mellé elvégezhetsz egy hatásos pénzmágiát gyertyával, ide kattintva megtudhatod, hogyan!

Kollégáink elmondják azt a személyre szóló pénzmágia varázsigét, amit használnod kell, hogy bevonzd a pénzt és bőséget az életedbe. Fontos, hogy a meditációt csak az végezheti el, aki előtte 48 órával kapott valamilyen mester-tisztítást kollégáinktól vagy bármilyen más mágustól, igazi szakembertől.

 

A meditációhoz csendre és tisztaságra van szükség. Először is takarítsd ki a szobát, ahol meditálni fogsz, tegyél rendet és csak ezután helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed, és képzelj el egy fehér gyertyát.

Lásd a gyertya lángját. Gondolatban fogd a kezedben a gyertyatartót és indulj el jobbra. Bármi is van tőled jobbra a szobában, szekrény, fal, ajtó, képzeletben lépj át rajta, majd addig menj, amíg meg nem látsz egy csapóajtót a padlón.

Képzeld azt, hogy ez egy nehéz vas ajtó, régen készíthették, mert ahogy megpróbálod kinyitni, érzed a súlyát. Ha kinyitottad, gondolkodás nélkül ugorj be. Érezd, ahogy zuhansz, számolj 10-től 1-ig és képzeld el, hogy zuhansz, hamarosan vízbe esel, szétnézel és egy gyönyörű kék lagúnába érkeztél.

A parton búvár ruha és búvárfelszerelés vár rád. Vedd fel, majd indulj a víz mélyére, ússz lefelé, és ahogy úszol, érezd, hogy egyre mélyebbre mész, tudatodnak egy mélyebb és egészségesebb szintjére jutsz.

pénzmágia

Ahogy elérted az alját, észreveszed, hogy a homokban rengeteg kincs rejtőzik. Csak egyetlen egyet vihetsz magaddal. Keresd meg a legszebbet, azt, amelyik a legfényesebben csillog. Közben mondd magadban: “A gazdagság nem a  kincsek halmozása, hanem az elégséges megtalálása. Megtaláltam a kincset, ami bevonzza a gazdagságot8, és amelyből segíthetem a rászorulókat.”

 

Fogd a kincset és indulj felfelé. Ahogy a partra érsz, ott lesz egy fehér létra, mellette a gyertya, amivel indultál,  mássz fel rajta, egyik kezedben fogd a gyertyatartót, számolj meg legalább 20 létrafokot, és ezután a lakásodba érkezel. Nyisd ki a szemed, és mondd: “Megérkeztem.”

 

Ez a leghatásosabb meditáció a gazdagság és jólét bevonzására. Elismételheted hetente akár többször is. Mindig figyelj a színekre, a hőmérsékletre és meditáció közben az érzéseidre. Vezess naplót ezekről a megfigyeléseidről.

 

Szeretnél egy jobb anyagi helyzetet, de nem tudod, hogyan? Akkor kérd Viola vagy Machita jósnők segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik bevonzhatják az életedbe a szerencsét, a változást!

Eléred őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Zsuzsanna a 04.12.2016

Legyetek áldottak és további sok segítséget érjetek el,hisz nagyon sok rá szorúlóvan nálunk.
köszönöm nagyon egyszerű a tenni való.
üdv:Zsuzsanna

    Asztro Show a 12.01.2017

    Köszönjük a bizalmát kedves Zsuzsanna, igyekszünk minél több embernek segíteni! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*