Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Titkos mágiák 2 rész

Titkos mágiák, amik működnek! – 2. rész

Dátum: 01.08.2014

Marcus Mágus, kód 993, kártyajós, sorselemzés

Ahogy korábbi írásomban ígértem, most az egyszerűbb rituálékkal fogok foglalkozni, melyeknek alapja a geometria és eszköze a gyertya. Sokan tartanak a gyertyák használatától, mert úgy gondolják, túlságosan közhelyes, pedig ez nem így van, mert mindig az egyik legegyszerűbben elérhető eszközről van szó, illetve egy elemről, a tűzről, amely a fényt is jelképezi. Alaprituálékat írok le, három egyszerű geometriai formával, a kör, négyzet és háromszög segítségével, amelyeket gyertyákból kell kirakni. Egy rituálé mindig személyre szabott és gyakorta különböznek a célok is, amelyek miatt elvégezzük őket. A mágia lényege az egyszerűség, ezt elfeledni soha, senkinek sem szabad, mert akkor könnyen önmagába bonyolódhat, mint a kígyó, aki saját farkába harapott, azaz olyan lesz, mint maga a kör.

Annuska, 379 mellék, jóslás, jósnő, életmód, kristályok

Kör rituáléja: A rituálé célja többnyire a védelem, persze aki gyakorlatban alkalmazza majd, érezni fog egyfajta megtisztulást is, ami szinte minden jól elvégzett rituáléra jellemző. Mivel alap rituálé, így rendkívül egyszerűen és gyorsan végezhető el. Természetesen itt is kell alkalmazni a vonzást, és az egyszerűséget, de ezt kombinálni, általában csak egy avatott mágus képes. Hét szál gyertyát kell kör alakban lerakunk magunk elé, a földre keletről nyugatra haladva. Fontos, hogy a földre tegyük, ne asztalra! Ha ez meg van, Keletről-nyugatra gyújtsuk meg a gyertyákat, majd mi is forduljunk keleti irányba. Ezután ötször vegyünk mély levegőt, majd lépjünk be a körbe, aztán azon belül maradva, nyomjuk el a gyertyákat, nyugatról kelet felé, majd ismét vegyünk öt mély levegőt. Ha mindezt elvégezzük, egy alapvédelmet kapunk, ami negatív energia ellen, gyengébb szellemek, vagy kisebb rontások ellen védhet, igaz, jobb ha ezt szakember végzi el.

 

Négyszög rituáléja: A rituálé célja az egészség megtisztítása, lelki tisztulás, akár aura tisztulás is. Előfordul, hogy kisebb betegségek az alap rituálé hatására is elmúlnak. Négy darab gyertya kell hozzá, amelyeket a földre teszünk, keletről nyugatra haladva. Meggyújtjuk őket, szintén keletről nyugatra haladva. Ezután belépünk a négyszög alakban lerakott gyertyák közzé, majd mind a négy gyertya felé fordulva egy mély lélegzetet kell vennünk, ami után, hét másodpercig kell bent tartani a levegőt, majd azt kifújni. Ha megvan mind a négy irány, nyugatról keletre el kell nyomni a gyertyákat és ismét mély levegőt kell venni, mind a négy irányba.  Célszerű a gyertyákat az égtájak felé tenni, úgy hatékonyabb lehet a rituálé. Ha ez megvan, akkor összeszedjük a gyertyákat, lényegében befejeztük a rituálét.

Boszi Kata, kód 340, boszi, jósnő, cigánykártya, tisztánlátó

Háromszög rituáléja: A szimbólum segítheti a szerencsét, az anyagi dolgokat, viszont nem játék, mert ez a szimbólum nyithatja a túlvilág kapuját is, akár alap rituáléval is. Ennek ellenére alap szimbólum, ezért leírom. Három gyertya kell, amelyeket a földre teszünk háromszög alakban, keletről nyugatra haladva. Ezeket a gyertyákat meggyújtjuk, majd belépünk a háromszögbe. Fontos, hogy a háromszög csúcsának keletre kell mutatnia, illetve belépéskor, mi is csak keletnek nézhetünk. Ötször kell vennünk mély levegőt, amit öt másodpercig kell bent tartanunk. Ezután el kell mondani azt, hogy mit szeretnénk az égiektől, jó szerencsét, pénzt, vagy akár szerelmet.  Nagyon fontos, és itt kiemelném, hogy amikor vettünk öt mély levegőt, utána nem nézhetünk hátra, tükör nem lehet előttünk, mert az óriási balszerencsét hozhat, illetve nem láthatjuk meg azt a lényt, aki mögénk oson, mert akkor beengedhetjük a testünkbe. Ezért nem veszélytelen a háromszög! Ha elmondtuk kívánságunkat, akkor ismét vegyünk öt mély levegőt, amit ismét öt másodpercig kell bent tartanunk. Ezután már hátra nézhetünk és nyugatról keletre haladva elnyomhatjuk a gyertyákat ezzel be is fejeztük a rituálét.

Jázmin, 522 kód, jósnő, ezotéra, kártya jóslás

Fontos, hogy egy rituálé sem játék, mindenki csak a saját felelősségére kezdjen bele szakember segítsége nélkül. A mágus azért tanul egy életen át, hogy kezelni tudja azt, amitől a legjobban félünk. Ha úgy érzi valami hiba történt, vagy Ön nem meri megpróbálni, akkor bízza a profikra, akik kockázat mentesen végzik el az Ön számára kockázatos szertatásokat. Ha esetleg úgy érezné, hogy a mágiával való kísérletezések után valami Önre tapadt, hívjon minket azonnal, mert mi segíthetünk!

asztro show, online jósok, ezotéria, segítség

 

A következő részben a tisztító rituáléról lesz szó, amik már kicsit összetettebbek, mint az alap rituálék.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Irma a 30.12.2014

KÖSZÖNÖM

    Asztro Show a 05.01.2015

    Kedves Irma! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Boszi Kata jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 340. Boszi Kata Önnek is segít! Hívja bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) és üsse be a 340-et!

Hagyj hozzászólást

*