Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Titkos mágiák 3 rész

Titkos mágiák, amik működnek! (3. rész)

Dátum: 14.08.2014

Az előző részben, foglalkoztam az alap szimbólumokkal illetve leírtam egyszerű műveleteket amelyekhez sok tudás nem szükséges, igaz ez függ attól is, hogy mi a célunk. A mágia annál nehezebb, minél nagyobb célt szeretnénk elérni. Ezt ki is próbálhatjuk, egy egyszerű vonzással. Gondoljunk arra, hogy pénzt akarunk találni. Ne gondoljunk arra, hogy milyen összegre, csak a pénzre gondoljunk. Hamarosan, biztosak lehetünk abban, hogy egy pénzérmét fogunk találni. Ha viszont már konkrét összegre gondolunk, legyen az egy százforintos érme, akkor már lényegesen erősebb gondolatra van szükség, ezért kevésbé is tudunk majd sikeresek lenni. Tehát minél inkább számít nekünk valami, annál nehezebben érhetjük azt el.

Marcus Mágus, kód 993, kártyajós, sorselemzés

A mágia ezért használja az alapszimbólumokat, illetve egyéb szimbólumokat, amelyek az univerzumból a számunkra megfelelő energiákat hívják le. Most négy alaprituálét írok le, amelyek még mindig nem összetettek, de szükséges ismerni őket ahhoz, hogy később tovább tudjunk lépni.

 

Víz rituáléja: Célja a tisztulás és az egészség.  A vízhez rendelhető szimbólum a kör. Tartsunk egy pohár vizet négy napon át olyan helyen, ahol nem eshet bele semmi, de nincs közelében hús, vagy olyan étel, zsír, esetleg olaj, ami beszennyezheti. A víz közelében olyan tevékenységet amely ártalmas az egészségünknek, nem végezhetünk, tehát a vizet cigaretta füst sem érheti, illetve a pohár amiben van, abban csak is víz lehetett előtte, semmi más. Négy napon át, mindig áldoznunk kell a víznek. A víz egészséget ad, az áldozatot pedig vízszentélyben kell meghozni, ami legtöbbször egy folyó, vagy egy tó. El kell mennünk mindennap a folyóhoz és abba egy pénzérmét kell dobnunk. Fontos, a pénzérme ezüst színű legyen és kerek. (Láttam már szögletes érmét is, ami ritka, de előfordul a világban)  A negyedik nap, amikor az utolsó érmét is a folyóba dobtuk, haza kell mennünk és meginni a vizet. Ha poshadt, vagy bármilyen mellékízt érzünk rajta, nem sikerült a rituálé, a baj komolyabb. Ilyenkor, ha nem gyakorló mágus, forduljon szakemberhez, mert nagyobb gondok vannak a háttérben, mint sejtené.

 Xalen jósnő, 453 kód, legjobb jós, életvezetés, agykontroll

Tűz rituáléja: Célja a védelem, illetve gyakori szerelmi rituálé is. A tűz védelme, többnyire túlvilági erőkkel, rontásokkal szemben képes minket óvni. A tűzhöz leginkább kapcsolható szimbólum az egyenlő szárú háromszög, amelynek csúcsának mindig felfelé kell néznie, vagy előre kelet felé. A tűz rituáléja három napig tart. Fontos, hogy legyen egy hely a lakásban, akár hálószoba, amelyet tűzszentélynek nevezünk ki. Itt nem tarthatunk élelmet, nem étkezhetünk három napig, semmilyen hús, vagy egészségre káros dolog nem történhet a szobában. Sajnos tévézni sem szabad, mert annak a hangja zavarja a védő szellemeket, akik ilyenkor meglátogathatnak minket. Füstölőket kell alkalmazni, hármat, amelyeket gyufával kell meggyújtani. Gyertyát csak akkor használhatunk, ha tudjuk, hogy olyan viaszból készültek, amelyért nem öltek egy állatot sem. Tehát a gyertyánk nem tartalmazhat állati eredetű zsírt.

Mivel sokszor nincs információnk, arról, milyen anyagok vannak a gyertyában, egyszerűbb a füstölő. Ennek illata egyéni ízlés kérdése.  Három füstölőt úgy rakunk le, hogy egy egyenlő szárú három szöget képezzenek. A háromszög közepére, eredetileg a nevünket kellene írni, de modern technika a mágia területére is betört, így a huszadik század elejétől ennek helyét egyre inkább átvette egy rólunk, vagy a védeni kívánt emberről készült fotó. Mind a három nap el kell égetni három füstölőt egy időben. Vagy éjfél után, vagy pedig napkelte után, amelyik időpont nekünk a leginkább megfelelő.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Fontos, hogy a rituálé mindennapján érjen minket napfény, legalább 21 percre. Ha nem is süt a nap, akkor is a szabadban kell lennünk. A harmadik nap, ahogy elégtek a füstölők, a fényképek el kell vennünk és a szabad ég alatt, fa tűzbe kell dobnunk. Elég egy kis szalma tűz, a lényeg, hogy csak a fa égjen, papír, vagy benzin esetleg más anyag nem lehet a tűzben. Ezzel a tűznek áldoztunk egy darabot magunkból, így fejeződik be a rituálé, amely kisebb ártó erőkkel szemben véd minket.

A rituálé szerelmi oldalát itt nem ismertettem, mivel számos vetülete van; az Önnek legalkalmasabb szerelmi rituálé megtalálásához keressen bizalommal!

 

Mivel itt túlvilági erők működnek, bármilyen baj van, azonnal forduljon szakemberhez. A másik dolog amire figyelnie kell, az a tűzvédelem, tehát tüzet csak is ellenőrzött formában szabad gyújtani, úgy, hogy minden eszköz a rendelkezésére áll az oltáshoz. A füstölőket megfelelő tartóban elhelyezve kell égetni, úgy, hogy gyúlékony anyag még véletlenül sem lehet a közelében.

 Happy, 354 kód, jósnő, cigánykártya, rontásvizsgálat

Ezek voltak hát a tűz és a víz rituáléi, amelyek az alapvarázslatokhoz sorolhatóak. A következő részben a föld és a levegő rituáléjával foglalkozom, amelyeknek szintén meg van a maguk célja és praktikuma.

 

Elszalasztotta a téma korábbi cikkeit? Olvassa el őket itt, és változtassa meg az életét még ma!

Ebben segítségére vagyunk a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), ahol tapasztalt mágus kollégáink kellő körültekintéssel végzik el Önnek a rituálékat, hogy mielőbb beálljon a változás. Ha biztosra szeretne menni, keresse Őket mert a földöntúli erőkkel nem érdemes játszani!

Titkos mágiák, amik működnek (1. rész)

Titkos mágiák, amik működnek (2. rész)

 

asztro show, chat jóslás, asztrológus, csevegés, jóslás

Hagyj hozzászólást

*