Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Titkos mágiák

Titkos mágiák, amik működnek! IV. rész

Dátum: 12.09.2015

Ahogy az előző részben ígértem, folytatom a Levegő és Föld mágiájával a sort. Az egyszerű, ám hathatós változásokat elindító alap mágiák így teljességet fognak nyerni, igaz, van egy ötödik is, az asztrál sík mágiája, de azzal majd külön foglalkozunk, hiszen ott már komolyabb dolgokat is elérhetünk, mint például távoli döntések befolyásolását, amely jól jöhet bárkinek egy állásinterjú után. A sorban a Levegő elem a következő, amely a körülöttünk lévő világot, akár az Univerzumot is jelképezheti. A Levegő mágiája kiváló eszköz arra, hogy mások negatív energiáját oldjuk magunkról, vagy éppen a rossz szellemeket tartsuk távol, akik belőlünk táplálkoznak. A Föld mágiája viszont az anyagi alapot teremti meg, amely szintén fontos ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk. Némileg a szerencse is a Földhöz tartozik, bár annak kicsit minden területhez van köze.

Szeretné tudni, mely növények hozhatnak Önnek szerencsét? Akkor kattintson IDE!

 

A Levegő mágiája:

 

A Levegő szimbóluma szintén a kör, viszont a kör közepén van egy jól látható fekete pont. Ez a szimbólum nagyon fontos, hiszen ilyen alakban kell kiraknunk a nyolc gyertyát, amely szükséges a Levegő mágiájának elvégzéséhez. A szimbólumot le is kell rajzolnunk, de nagyon fontos, hogy olyan papírra és olyan íróeszközzel kell dolgoznunk, amelyek nem tartalmaznak semmilyen szintetikus anyagot. A papirusz és a szén kiváló eszközök erre. A megrajzolt Levegő szimbólumot a rituálé után abban a házban kell őrizni, ahol éppen a tisztítás történt!

ezo, jós, jóslás, jósnő, nyeremény, nagy nyeremény, meditáció, hogyan kell meditálni, transzcendentális meditáció, meditációs zene, meditációs gyakorlatok, pénz, pénz mágia, gyors pénz, sok pénz

A mágus feladata:

 

Aznap, mikor a rituálét végezzük, a felkelő Nap látványát nézve, nyolc mély lélegzetet kell vennünk. A rituálé megkezdése előtt 24 órával nem szabad húst és állati eredetű élelmiszereket fogyasztani, mert a szellemek, komolytalannak veszik annak szavát, aki egy ilyen áldozatra sem képes.  Előtte 24 órával nem szabad borotválkoznunk, nem lehet rajtunk nyílt seb, vérrel semmilyen formában sem érintkezhetünk. Előtte 24 órával nem lehetünk tanúi semmilyen erőszakos esetnek, balesetnek, vagy nem tartózkodhatunk olyan helyen, ahol éppen állatokat vágnak le étkezési vagy bármilyen más célból. Ha még csak a nyelvünket is harapjuk el, érdemes máskorra halasztani a rituálét, mert a rossz szellemek ragaszkodnak, vonzódnak a vérhez. Érvényes ez a menstruációs ciklusra is, tehát akkor sem szabad ezt elvégezni.

A gyertyákat kör alakba kell helyezni, majd a nyolcadikat a kör közepére rakni. Egyesével az óramutató járásának megegyező irányba meg kell gyújtani a gyertyákat, először a középsőt, utána a többit. Nyolc percen keresztül kell égetni, majd utána kilenc mély lélegzetet kell vennie annak, aki végzi a rituálét.

Ezután el van végezve a rituálé, a gyertyákat el kell nyomni, a papiruszt, amin a szimbólum van, a házban biztos helyre el kell tenni. Kisebb szellemjelenségeket és rontásokat így is megszüntethetünk. Természetesen, vannak komolyabb mágiák is erre a célra, de először az alap rituálét kell alkalmazni. Nagyon fontos, ha bármilyen seb vagy vércsepp van rajtunk, könnyen ronthatunk a helyzeten. Amennyiben sok furcsa jelenséget tapasztal ezek után, akkor hívjon a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), Marcus Mágus, 993-as kód!

ITT 5 igazán működő pénzmágiát talál!

 

Föld rituáléja:

 

A Föld szimbóluma egy kör, benne egy egyetemes kereszttel. A mágiát bőség, termékenység, szerencse és gazdagság eléréséért szoktuk elvégezni. Alapvető szerencse mágia ez, amely nagyon sokszor működik, igaz, többnyire kisebb dolgokban érünk el vele eredményt. A Föld esetében nagyon fontos a valódi föld, azaz homok, mint eszköz használata. Ehhez egy lapos fém tál kell, amibe homokot tudunk rakni, majd azt elsimítjuk ott. A homokréteg kb. 3 centi vastag legyen a tálban. A tál alakja legyen szabályos kör, így már nekünk csak a keresztet kell belerajzolnunk. Ha ez megvan, már csak tíz gyertyára van szükségünk, amit kör alakban helyezünk el a tálban. Jó, ha a gyertyák ebben az esetben fehérek!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Mágus feladata :

 

Mielőtt a rituáléba belekezdünk, fontos, hogy együnk a föld magvaiból. Erre a célra jó a teljes kiőrlésű kenyér, zabpehely, illetve lenmag. Nem szabad a rituálé előtt koszos, sáros földdel érintkeznünk, mert az a föld tisztátalanságát sérti. A föld nem elegyedhet vízzel, mert abból szenny születik és elveszi a szerencsét. Fontos, hogy a rituálé előtt egy kis pohár vörösbort igyunk, mert az a földszellemnek imponálni fog! A rituálét délben kell elkezdeni, mikor a Nap és a Föld a legelőnyösebb kapcsolatot alakítják ki. A gyertyákat meg kell gyújtani az óramutató járásával megegyező irányba. Ezután hangosan és érthetően el kell mondani, hogy hol szeretnénk az életünkbe változást. Majd hét mély lélegzetet venni, aztán el lehet nyomni a gyertyákat. A homokot az ingatlanunk közelébe kell kiönteni, vagy az udvarunkon, ha van olyan.

 

Ezzel megvan a négy alapművelet. Úgy veszem észre, hogy leginkább igény a szerencse mágiákra van, azért legközelebb a magasabb szintű szerencse imáiról írok, illetve olvasómat megajándékozom ismét egy rituáléval!

 

Szeretne Ön is sikeres lenni, akár a szerelemben, vagy gazdag lenni és egészséges? Akkor kérje kollégáim segítségét, akik a legjobbak az egész országban! Kérhet gyertya mágiát, pénz mágiát is. Fehér mágiájuk segít ezeket mind megvalósítani! Xalen és Bettina segítségét bármikor kérhetik, és a rituálét azonnal elvégzik! Elérheti őket 06 90 633 991-es telefonszámon (485 ft/perc), vagy külföldről: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*