Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Titkos nyerő napok Gábriel arkangyaltól – Januárra

Dátum: 08.01.2019

A nyerő nap bárkinek eljöhet január folyamán. Most Gábriel arkangyal üzenete szerint nagyon sok nyertes lehet, sok ember élete változhat meg. Nyilván a nyerő napok nem mindenki számára hoznak szerencsét, de azt, hogy te a kiválasztottak között vagy-e, könnyen megtudhatod. Csak keresd a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc) Megmondót, kérdezd meg, hogy mit is üzent számodra Gábriel arkangyal! Ez alapján már biztos lehetsz abban, hogy valamelyik titkos nyerő nap neked is bőséget és pénzt hoz az életedbe!

 

Történt a családban baleset vagy hirtelen haláleset? Tudd meg ITT, mi volt a karmikus oka!

 

Január hetedike, az év hetedik napja, kimondottan szerencsés nap lesz Gábriel arkangyal üzenete szerint. Viszont csak azok nyerhetnek, akik tudják is, hogy mit akarnak kezdeni a pénzzel. A sors csak bizonyos órákban nyitja meg a bőség kapukat, így azokat sem árt ismerned. Leginkább a páratlan órák hozhatnak szerencsét, bár az is számít, hogy mely részén élsz az országnak. Az év hetedik napja erős energiákkal bír. Ha rosszakaróval találkozol, légy óvatos, mert egész évre elviheti a szerencsédet!  

Egy égi üzenetet olvashatsz ITT, melyet nem szabad figyelmen kívül hagynod!

 

Január tizenhetedike egy igazi számjósló nap. Ezen a napon könnyebben elérheted a telitalálatoshoz szükséges számokat. Bízhatsz a magad jósképességében is, de még jobb, ha olyan jóstól kérsz segítséget, aki Gábriel arkangyal áldását hordozza magán. Ezért adott a képessége, hogy bizonyos kiválasztottak számára lehívja azokat a számokat, amelyek sikert hozhatnak a legnagyobb nyereményjátékban, amelyek akár neked is jelenthetnek telitalálatos szelvényt. Hívd a 06 90 633 991-es számot (485Ft/perc), tudd meg, neked is küldtek-e az angyalok nyertes számokat!

 

ITT egy olyan mantrát találsz, ami jelenlegi lelki állapotodat sokkal jobbá teheti!

 

Januárt huszonegyedike egy nagyon erős szerencsenap lesz, mikor minden energia adott a sorsfordításhoz! Ne légy tétlen ez a napon, gondold át, hová is tartanak most dolgaid. Gondolj át mindent, mert ha arra jutsz, hogy nem biztos, hogy sikeres és gazdag leszel a jövődben, akkor ezen a napon bizony fordíthatsz a sorsodon. Amennyiben anyagi gondjaid vannak, a sorsfordítás eszköze lehet a nyerő nap folyamán egy nyertes kaparós sorsjegynek. Ezzel bizony minden megváltozhat! Éppen ezért ne feledd, ha változtatni akarsz ezen a napon, tenned is kell majd érte!  

Január huszonkilencedike a hónap utolsó igazán szerencsés napja. Ezzel a nappal véget ér az angyalok év eleji áldása. Éppen ezért ilyenkor jobban működik minden szerencse mágia, amit még ezen a napon kérhetsz! Aki játszik, valamit nyernie kell ezen a napon! Amennyiben nincs még egy pár száz forintos nyereményed sem, akkor az jel lehet arra, hogy valamilyen rossz erő vagy rontás van az életedben! Ha úgy érzed, hogy még az angyalok áldott napján sem működött a szerencséd, akkor egy teljes körű tisztítás megoldás lehet minden gondodra!

 

Kérd tehát az angyal hozzád szóló, személyes üzenetét, mely tartalmazza a megfelelő nyerőszámokat is! Cselekedj, ha még ebben a hónapban szeretnél megszabadulni az anyagi gondoktól! Keresd bizalommal Megmondót vagy Aurethielt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*