Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

2018-as nyári pénzhoroszkóp

Titkos nyerő napok Gábriel arkangyaltól – Júniusra

Dátum: 29.05.2019
  • Június 5.

A nyerő nap leginkább a gyors szerencsének kedvez az angyali prófécia szerint. Éppen ezért, a szerencsét a pillanatnyi dolgokban kell keresned. Jól működhet az egyszerű kaparós sorsjegy, vagy bármilyen rövidtávon pénzt hozó módszer. Üzletileg is inkább csak azonnali döntéseket érdemes hoznod. A hosszú távú döntéseket most érdemes kerülnöd. Szerződéskötésre vagy eladásra ez nap nem a legjobb, inkább a szerencsejáték az, ami működhet!

 

Nézz utána ITT, hogyan is érkezik az üzenet Gábriel arkangyaltól!

 

 

  • Június 11.

Nagyon erős bőség és szerencse nap. Nyerő nap is lehet, viszont itt ragaszkodnod kell a járt utakhoz. Leginkább karmikus szerencséd lehet, azaz, ha valamilyen adomány van mögötted, annak a sokszorosát adhatja vissza az élet ezen a jeles, és Gábriel arkangyal szerint, nyerő napon. A karmikus hatások miatt érdemes akár a lottón is elgondolkodnod, különösen, ha egy mágus számolta ki a számaid!

Hívd Marcus Mágust a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérd a saját számaid, amelyek meghozhatják végre a szerencséd!  

rtl_angyal

2019-es nagy LOTTÓ horoszkóp ITT!

 

 

  • Június 15.

Egy nyerő nap azoknak, akik a szerelmet keresik! Most érdemes ismerkedned, randiznod, mert ezen a napon nagyon sok magányos ember találhatja meg a párját. Egy termékeny nap, tele bőségenergiákkal, amelyek támogatják a fellobbanó szerelmet Gábriel arkangyal próféciája szerint!  

Hívd Xalent a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, a jósnő szerint mikor találod meg a szerelmet!

 

EZ az a mágia, amivel sokkal nagyobb eséllyel nyerhetsz a lottón!

 

 

  • Június 24.

Szent Iván napja a hónapban a legerősebb nyerő nap! Érdemes nagyobb energiákat fordítanod erre a napra, mivel komoly változásokat érhetsz el pénz dolgában. A prófécia szerint a kis pénzű emberek kapnak nagy szerencsét! Most kivételesen idézzük a prófécia szövegét, mert úgy gondoljuk, ez segítségedre lehet! A legjobb angyallátó közvetítésével jött el hozzánk az üzenet.

Az álmok éje után, mikor Nap az égen ragyog, minden szegény ember szerencséje fényesebb, mint a Nap. Sorsok változnak majd, emelkednek a magasba. Szegényből lesz végre gazdag s módos! De jaj a gazdagnak, ki nem becsüli más szavát, most elbukhatja minden vagyonát!”

betegségek lelki okai

Anyagi helyzeted most jobb időszakot vehet, ha odafigyelsz arra, hogy az angyalok hogyan szeretnének számodra segítséget nyújtani! Kérd el személyes pénzt hozó angyali üzeneted Edit Jósnőtől vagy Tündér Lilitől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*