Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Titkos nyerő napok Gábriel arkangyaltól – Májusra

Dátum: 03.05.2018

Az aktuális szerencsenapjaidat, szerencseszámaidat a szerencse horoszkópod alapján is megkaphatod. Azonban kérheted az őrangyalod segítségét is, amely mindig égi üzenettel párosul. Biztos lehetsz abban, hogy valóban segítő szándékkal kapod a szerencsenapjaid dátumait májusra! Lássuk, hogyan kérheted ezt az égi segítséget Gábriel arkangyaltól!

 

Kérd a családodnak is a nagy szerencsét, pénzt! Kattints IDE a titkos varázsigéért!

 

rtl_angyal

Az őrangyalodhoz minden esetben imádkoznod kell, hogy fel vehesd vele az égi kapcsolatot. Ezáltal segítséget kapsz, hogy mely napokon próbálkozz szerencsejátékkal, szerencse mágiával, hogy bőségben élhess!

Ezt az imádságot mindig este végezd, lefekvés előtt, hogy legyen ideje kiteljesedni az éjszaka folyamán. Csak addig alkalmazd, amíg meg nem kapod a kért dátumokat, utána tarts szünetet!

Ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy közvetlen kapcsolatot teremthess az angyaloddal, vagy az elveszített szeretteiddel, Ágnes a segítségedre lesz! Hívd a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és megkapod azokra a kérdéseidre is a választ, melyek már régen foglalkoztatnak!

 

Te a 6 szerencsés csillagjegy közé tartozol, akik nagy sikerre számíthatnak? Ellenőrizd le ITT!

 

 

Az imádság a következő:

 

Drága védelmező Gábriel,

segíts nekem az anyagi bőség megteremtésében,

az életem helyrebillentésében, angyali, égi energiáddal,

kérlek, álmomban mutasd meg az utam, hogyan érhetem el a boldogságot!

Ígérem, a rászorulók segítségére is leszek, ha megjutalmazol égi tudásoddal! Köszönöm! Ámen

 

Olvasd el ITT, mit tégy a jó karmád érdekében!

 

Tündér Lili

Az álmodra ezután nagyon figyelj! Ha látsz egy számot, egy jelet, azonnal jegyezd fel, és a kapott dátum szerint alakítsd a szerencsejátékaid időpontját. Ha bizonytalan vagy a dátummal kapcsolatban, a következő éjszaka ismételd meg az imádságot!

 

Felkészültél rá, hogy az életed most gyökeresen megváltozhat? Lépj kapcsolatba személyes angyaloddal, hogy egyenesen Ő súghassa meg a személyes nyerőszámaidat neked! Hívd Virág jósnőt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik fel tudják venni a kapcsolatot vele, és közösen elérhettek végre egy hatalmas nyereményt!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon.

Hagyj hozzászólást

*