Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyali üzenet

Titkos nyerő napok Gábriel arkangyaltól – Májusra

Dátum: 25.04.2019

A nyerő napok májusban sok embernek hozhatnak szerencsét az angyali prófécia szerint. Akár te magad is a nyertesek között lehetsz, a nyerő napok segítségével. Május az ötödik hónap, Gábriel szerint a teljességbe vezet, bár sokak számára nem lesz szerencsés, hiszen az időjárás rendkívül kedvezőtlen lesz. A bőség és a szerencse nem mindig járnak együtt.

Hívd Andynát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), tudd meg, számodra szerencsét vagy éppen veszteséget hoz-e majd a május!  

 

ITT találsz egy kis segítséget ahhoz, hogy sokkal nagyobb eséllyel nyerhess szerencsejátékon!

 

Gábriel arkangyal üzenete szerint májusban nagy hangsúly lesz a színeken, különösen a zöld színen, mint a szerencsét jelző szín. Így azokon a napokon, mikor a zöld teret nyer, érdemes megkísértened a szerencsét. A mondás most igaz lehet, hogy „a májusi eső aranyat ér”, mivel a zöld szín csakis az esős napokon tud uralkodni. Tehát figyeld az esőt, mert az bizony szerencsét fog most hozni sokak számára!

as_aurethiel_530

ITT egy mágia, amivel sokat nyerhetsz!

 

 

Nem csak a zöld napok lehetnek nagyon jók a szerencsére, az angyali üzenet mást is tartalmaz. Azoknak is szerencsés napja lesz, akik számokkal álmodnak. Tehát legyen bármilyen álmod, amelyben számok szerepelnek, az bizony jelezheti azt, hogy kiválaszt téged a szerencse. Másnap, mikor felébredsz, részesedsz egy titkos nyerő napban, amelyet egy angyali prófécia jövendölt meg. Jó, ha egy ilyen álom után azonnal álomfejtőhöz fordulsz!

Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), amennyiben gyors álomfejtésre van szükséged!  

 

Muszáj elolvasnod EZT, ha eddig még sosem nyertél!

rtl_angyal

 

Jók még azok a napok is, amelyben a hetes szám szerepel valamilyen módon. Itt te magad is találkozhatsz majd ezzel a számmal, bárhol és bármikor, ami akár angyali jel is lehet a számodra. Jobb, ha nyitott szemmel jársz, mert Gábriel üzenetében meg vannak, mely napok lehetnek a szerencsések, és hogy hogyan ismerhetjük fel őket. De az, hogy kik is lesznek a kiválasztottak, az nincs meg! Éppen ezért légy éber, figyeld a hónap angyali jeleit, hogy te legyél az, aki nyertesként gazdagodhat meg!

 

Változtass jelenlegi életminőségeden, ezt szeretnék az angyalok is! Kérd el a személyes nyerőszámaidat a napok mellé, hogy sokkal nagyobb eséllyel lehessen Tiéd akár egy májusi főnyeremény is! Ebben segíthet neked Andyna vagy Julianna a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/perc)

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*