Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gábriel arkangyal és az angyali üzenetek

Titkos nyerő napok Gábriel arkangyaltól – Márciusra

Dátum: 04.03.2019

Gábriel angyal, a pénz angyala, titkos nyerő napokat küldött márciusra. Márciusban a szerencsés napok a 3-ast tartalmazó napok lesznek.

Felerősödik a 3-as ereje, mivel egyébként is 2019. hármas év, ennek harmadik hónapja s március.

 

Sokszorozd meg a pénzed! ÍGY segítenek az angyalok!

 

A 3-as számról még azt kell tudni, hogy a lottón leggyakrabban kihúzott nyerő szám. Érdemes most figyelni a jelekre, megnézni az okmányainkat, születési dátumot, pénzeket, és ha találsz egy vagy több hármast, akkor mindenképpen kérd ennek az aktiválását! Figyelj a nyerő napokra, amiket Gábriel mond, mert ezek egyben szerencsenapok is. Használd ki a szerencseszámaidat, és kövesd az angyali üzenet utasításait!

Az angyalok megtanítanak téged a gazdagságra. ITT leírtuk, hogyan!

 

Szerencseszámokat számmisztikusainktól kérhetsz, az angyalod üzenetét pedig látók és angyalkommunikátorok tudják közvetíteni.

A mi célunk ebben a márciusi hónapban az, hogy a pénz angyalának segítségével hatalmas nyereményeket vonzzunk be a nyerő napokon.

Ha neked is szükséged van egy váratlan szerencsés fordulatra, vagy szeretnél végre egy nagy nyereményt bevonzani, akkor most csatlakozhatsz a márciusi titkos meditációhoz.

Hívd kollégáimat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ők beavatnak!


Te tudod az angyalszámod? ITT találod!

 

Az esemény nem nyilvános, mert a részletek nem lehetnek publikusak a mágus kérésének alapján.

Amire szükséged lesz, egy papírpénz. A kollégának pedig azt kell elmondanod, hogy Gábriel arkangyal titkos meditációjára szeretnél beavatást.

Ez egy kitűnő lehetőség arra, hogy végre más irányt vegyen a sorsod, és változtass az anyagi helyzeteden!

rtl_angyal

Szeretnél nagyobb összeghez jutni, hogy rendezni tudd az adósságaidat, vagy szeretnél vásárolni valami nagyobb dolgot? Kérd Edit Jósnőtől vagy Xalentől a személyes angyali számaidat, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*