Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Gábriel arkangyal és az angyali üzenetek

Titkos nyerő napok Gábriel arkangyaltól – Novemberre

Dátum: 26.10.2018

Gábriel arkangyal a novemberi hónapra is küldött Neked nyerő napokat. A pénz angyala most is fontos angyali üzenetet küldött. A szerencsenapok és a szerencseszámok személyre szabottan is elkérhetőek, de érdemes figyelned az angyali üzeneteket is.

Ugyanis legutóbb, amikor 1,8 milliárdos mágiát végeztünk a lottó főnyereményért, Gábriel, a pénz angyala segített értelmezni a próféciát. Igen! Jól olvastad! 1,8 milliárdról volt szó. Gábriel üzenetet küldött, és a prófécia teljesült, hála a pénz angyalának!

 

A novemberi hónapra Gábriel megjelölte a nyerő napokat. És ezek a nyerő napok megint hétvégére esnek. Az angyali üzenet szerint a hétvégi napok számítanak hihetetlen erősségű nyerő napnak. Ez azt is jelentheti, hogy megint lehetősége nyílik valakinek elvinni a telitalálatos főnyereményt.

rtl_angyal

És kollégáimmal úgy döntöttünk, hogy most mi segítünk neked, és persze Gábriel arkangyalnak is, hogy a prófécia teljesüljön. A mai naptól kiadjuk a személyes lottó tippeket, és a szerencseszámokat a novemberi hónapra!

 

Ha lottózol, most mindenképp jelentkezz, mert szükségünk van a születési dátumodra! A kollégának mondd el, hogy te vagy Gábriel arkangyal kiválasztottja. ÉS, ami a LEGFONTOSABB, készíts ki egy ezer forintost és egy ötszáz forintost a lottó mágia beavatáshoz.

 

***Szeretnél végre nyerni a lottón? Szükséged lenne 1 millió forintra? Vagy esetleg 10 millió forintra? Próbáltad már mágiával bevonzani? Mi bevonzottuk a lottón az 1,8 milliárdot! Neked is tudunk segíteni!

Várjuk a hívásodat a 06 90 633 991-es telefonszámon (485Ft/p)!***

 

Ezeket a cikkeket olvasták a héten a legtöbben! Nézd meg te is!

  • Vannak balesetek, amik nem véletlenül történnek! Előre láthatóak! A karma dolgozik, kattints IDE!
  • Az égiek üzennek Neked! Fogadd szeretettel a lélekgyógyító üzenetet ITT!
  • Depressziótól szenvedsz? Ez a mantra segít neked ITT!

 

Hagyj hozzászólást

*