Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tízmilliószoros nap

Tízmilliószoros nap

Dátum: 22.02.2012

A tízmilliószoros napról, egyre többször lehet hallani és arról, hogy ez a nap mennyire különleges. Tibetben ez piros betűs nap a naptárban. A hindu hit szerint Buddhát és életének főbb állomásait ünneplik ezeken a napokon. Joggal kérdezhetjük, hogy miután mi keresztények vagyunk és országunk nem éppen határos Tibettel, mi közünk lehet Buddhához és az ő ünnepéhez. Évente négy tízmilliószoros nap van, mely annyira erős mágikus hatással bír, hogy hitrendszertől, gondolkodásmódtól és földrajzi helyzettől függetlenül mindenki élhet a Buddha napnak is nevezett tízmilliószoros nap nyújtotta lehetőségekkel.

 

Pénzvonzásra szeretnéd kihasználni a tízmilliószoros napokat? Akkor ITT segítünk, hogyan tedd!

 

tízmilliószoros nap

Álljon itt bizonyítékként két magyar vonatkozású példa, arra, hogy mire érdemes oda figyelni ezen a napon és arra, hogy  miként érdemes használni  ezeket az energiákat.

Anita (48 éves) tudomást szerzett arról,  hogy a párja ferde utakon járt. Az RTL Klub Asztro Show című műsorában hallott a tízmilliószoros nap jelentéséről. Gyorsan utána nézett, hogy mikor lesz legközelebb ilyen nap. Tudta, hogy azon a napon bármit kíván teljesül, hiszen egész nap működnek a tízmilliószoros nap erői. Kívánt tehát. Azt kívánta, hogy az a személy, akit a férje a legjobban szeret, és akire a legtöbbet gondol, tűnjön el az életükből. Szerencsére a kívánságnak az nem volt része, hogy az illető tűnjön el örökre. Másnap 18 éves fia, akit amúgy se látott hónapok óta, bejelentette, hogy külföldre költözik. A történet legnagyobb tanulsága az, hogy vigyáznunk kell arra, amit kívánunk. Anita azt hitte, a férje a szeretőjét szereti a legjobban, és ő jár a fejében állandóan. A férje pedig a fiukra gondolt és az ő sorsa miatt aggódott egész nap. Tehát vigyázat!! Csak konkrét  dolgokat kívánjunk, olyan dolgokat amelyek kimenetelének minden aspektusát gondosan megvizsgáltuk. Ha felkészültél, és pontosan megfogalmaztad a kívánságodat, hívd Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy felírhasson a tízmilliószoros kívánság mágiára!

 

Az egészségedben vannak problémák? Akkor a tízmilliószoros napon jó, ha az egyben az angyalok segítségét is kéred! Tudd meg ITT, hogyan!

 

A tízmilliószoros nap pozitív példája

Természetesen van számos pozitív példa is a Tízmilliószoros napon munkálkodó energiák alkalmazásáról.

Az egyik ilyen példa Gabriella esete. Gabriella 30 éves és egy ilyen napon azt kívánta, bárcsak elutazhatna egy Föld körüli útra. Tudta, hogy anyagi lehetőségei korlátozottak, ezért szinte nem is hitt abban, hogy az álma valóra válhat. Két hónapja aktívan munkát keresett, ezért már számtalan helyre eljuttatta az önéletrajzát és motivációs levelét. Többnyire asszisztensi, adminisztrációs munkakörben kutakodott. Tudta, hogy előnyére szolgál az, hogy 3 nyelven beszél folyékonyan, de várta a kedvező alkalmat.

A Tízmilliószoros napon is böngészte az álláshirdetéseket, és kiküldött egy-két önéletrajzot, de mindvégig a világ körüli utazás járt a fejében, úgyhogy nem is igazán nézte, hova küldi az e-maileket. Két nap múlva állásinterjúra hívták. Az első körös interjú egy fejvadász cég budai irodájában zajlott. Sok információt nem adtak a munkáról, csak annyit tudott meg, hogy asszisztensként kellene dolgoznia egy üzletember mellett. Alkalmanként el kell őt kísérnie üzleti vacsorákra, fogadásokra. Két nap múlva ismét felhívták, hogy bekerült a második fordulóba, és hogy Skype-konferencia beszélgetése lesz a munkaadóval. Neked is szükséged van a szakmai sikerekre és a több pénzre? Hívd Megmondót a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy felírhasson a tízmilliószoros bőség mágiára a telihold erejével!

 

Izgatottam várta az interjút, nem értette minek ekkora felhajtás, és miért nem személyesen találkozik a jövendőbeli főnökével. Kiderült, hogy egy állandóan utazó üzletemberről van szó, aki egy ismert szállodalánc tulajdonosa is egyben. A munka az lenne, hogy a főnökét kísérni kellene egyik országból a másikba. Néha 2-3 hónapot  is töltenének egy-egy helyen, de mindenhova a légitársaságok  első osztályán repülnének, és 5 csillagos szállodában szállnának meg.

Az állást Gabriella kapta meg. Azóta már 9 országban járt, és a tervek szerint a jövő hónapban az Egyesült Államokat is felfedezheti, ugyanis a következő üzleti utazás első állomása Los Angeles lesz.

Ezt és ehhez hasonlókat jelent a Tízmilliószoros nap. Működik, csak helyesen kell használni.

 

Használd ki Te is az év legerősebb teremtő napját, ami idén egybeesik a telihold idejével! Neked is van kívánságot, álmod, terved, és szeretnéd, hogy biztos sikerrel járj? Hívd Ágnest vagy Tündér Lilit a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik ennek a csodálatos napnak az erejével végeznek el számodra egy kívánság mágiát, hogy teljesülhessen, amit csak szeretnél kérni az univerzumtól!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*