Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tízmilliószoros nap – Milliós mágiák!

Dátum: 28.10.2018

Ugye te is hallottál már a tízmilliószoros nap erejéről? Ne szalaszd el a lehetőséget, hogy tízmilliószoros energiával érd el, amit valójában szeretnél! A buddhista vallás alapja ez a hozzáállás, és hatékonysága bizonyított tény!

Lottózol, de még soha nem volt nagyobb nyereményed? Nézd meg ITT, mit kell tenned, hogy a gazdagság téged se kerüljön el!

A tízmilliószoros napon végzett mágia, pénzbevonzás, pénzmágia a legalkalmasabb, hogy megvalósítsd a céljaid általuk.

 

Nézzük, hogyan alkalmazhatod a tízmilliószoros mágiát ezen a napon!

Amennyiben pénzt szeretnél és bőséget az életedbe, ezt a rituálét alkalmazd!

védelmi mágia

Siker és pénz beépítése az életedbe sejt szinten? Igen! Lehetséges! Tudd meg ITT, hogyan!

Az esti órákban, amikor már minden nyugodt körülötted, készülj fel a mágiára! Alaposan gondolt át, akár a teljes nap folyamán, mi is az, amit kérni szeretnél. Ezeket napközben fel is jegyezheted, hogy minden kérésed eszedbe jusson! Nagyon fontos, hogy ha pénzt kérsz, konkrét összeget kérj, és ne legyen óriási elvárásod, csak megvalósítható célod!

Azt érzed, hogy neked semmi nem sikerül, és elpártolt tőled a szerencse? Az univerzum segíthet! Olvasd el ITT, mit kell tenned!

Amikor készen állsz a mágiára, gyújts meg egy zöld színű gyertyát (amennyiben nem találsz otthon, a fehér még az a szín, amely ehhez megfelelő).

Írd fel egy teljesen tiszta lapra azt a konkrét összeget, amelyet akár már ebben az évben a magadénak akarsz tudni, majd kérd szakértő segítségét a leghatásosabb mágia elvégzésében! Fontos, hogy ennek a mágiának nagyon nagy a tétje, nem szabad elrontani, mert akkor akár a visszájára is fordulhat a kérésed!

Ne aggódj, szakembereink a segítségedre lesznek a tízmilliószoros pénzmágia folytatásában, és a vágyad felenergetizálásában!

Hívd Xalen jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki sok éves tapasztalattal és szakértelemmel segít neked, hogy elérhesd a hőn áhított BŐSÉGET! Ha egészséget vagy szerelmet szeretnél, hidd el, az is menni fog, ne félj segítséget kérni tőle, hiszen most az életed megváltoztatása a cél!

ezoterikus kalendárium

Nagyobb összegre van szükséged? A tízmilliószoros nap erejével Megmondó vagy Aurethiel jósok a Nagy Pénz kártyalapját is beépíthetik az életedbe! Kérd meg rá őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hozzászólások lezárva