Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudd meg a szerencseszámod 2016-ban!

Tudd meg a szerencseszámod 2018-ban!

Dátum: 08.01.2016

Mielőtt elolvasod ezt a cikket, válassz egy számot, írd egy papírra, hogy 2018, mellé pedig a választott számodat, egytől kilencig. Ez lesz most a Te szerencseszámod, ugyanis most a számmisztika segítségével fogunk jósolni 2018-ra, vagyis inkább szerencsét bevonzani a megérzéseiddel.

Lehetőleg ne felejtsd el az idén ezt a számot, ha egy fontos választás elé kerülsz, szükséged lehet rá! Például egy pénzbevonzó mágia során is használhatod, ha ilyenre van szükséged.

Kattints IDE ezért a mágiáért!

Tudd meg, Neked melyik számok hoznak szerencsét az új évben! Keresd fel Virágot, aki a születési dátumod segítségével kiszámolja Neked!

 

Ha az 1-est választottad

Eljött a legvégső ideje annak, hogy megvalósítsd azokat a terveket, amelyeket oly régen elterveztél. Nem várhatsz tovább, 2018. első felében lépned kell, ha nem akarod, hogy elkerüljön a szerencse!

 

Ha a 2-est választottad

Erre az évre már a célegyenesben kell lenned anyagilag, most annak jött el az ideje, hogy érzelmi életed hozd helyre, és a pénzedet a tartalékokhoz helyezd el. A tartalék növelésének az ideje jött el.

Ha biztosra akarsz menni, végezd el ezt a gazdagság meditációt is, IDE kattintva!

Ha a 3-ast választottad

Az utazás, a kreativitás és a művészi kiteljesülés éve lesz ez számodra. Sok mindennel fogsz gazdagodni, igazi értékekkel: család, gyermekáldás, új szerelem.

 

Ha a 4-est választottad

Nagyon szerencsés számot választottál. A 4-es hozza a nem várt pénzt, nyereményt. Remélem, elkérted már a 2018-as szerencseszámaidat, mert sok nyeremény, és akár egy nagyobb lottó nyeremény is a Tiéd lehet. Erősíts rá a szerencsédre!

 

Ha az 5-öst választottad

Nagyon sok munka árán fogsz anyagilag gyarapodni. Lassú gyarapodás várható, és egy fárasztó évnek nézel elébe. Nem szeretnélek elszomorítani, de a legjobb lenne, ha más utat is keresnél, már most év elején. Kérd ki a kártya tanácsát, fordulj Megmondóhoz a 391-es kódon!

 

Ha a 6-ost választottad

A változások éve előtt állsz, otthonod és családod szépítésével tudod magad elfoglalni, és ezeken a területeken is kiteljesedni. Az egyik családtagodnak lenne érdemes februárban szerencsejátékkal próbálkoznia!

Ha a 7-est választottad

A gyors döntések éve előtt állsz, folyton azzal fogod magad szembe találni, hogy 2 másodperc alatt kell óriási döntéseket meghoznod. Javaslom a számodra, hogy inkább egész évben legyél felkészült, hogy semmi rossz ne süljön ki abból, hogy hirtelen kell választani. Sok figyelmeztető dátumod van, kérd el őket most Tündér Lilitől!

 

Ha a 8-ast választottad

Amire figyelned kell ebben az évben, az a közlekedés, légy óvatos! De van egy jó hírem is: ha van 8-asod és a 8-ast is választottad, ezt nem véletlen, a pénz ura lehetsz! Lehetőleg 8-án, vagy 8 órakor, vagy x óra 8 perckor tárcsázz a mágiáért. Kérd Ágnest, kódja a 313-as!

Ha a 9-est választottad

A befektetések éve előtt állsz, de nagyon vigyázz, kit választasz társnak, úgy az üzleti, úgy a magánéletben! A kilences 2018-ban a hamisság száma is.

 

Ha érdekesnek találtad ezt a jóslást a számokkal, kérd számmisztikusaink elemzését 2018-ra, meg fogsz döbbenni, mi minden újat tudnak a számok is mondani a jövőről, és főleg a pénzről! Hívd Tündér Lilit vagy Virágot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

LIDA a 14.03.2016

kerhetnek egy kis szerencse szamot ….köszönöm

    Asztro Show a 16.03.2016

    Kedves Lida! Szerencseszámokat szakembereinktől kaphat, ők tudják kiszámolni, melyek az Ön személyes számai! Hívja bizalommal Ágnest a 313-as kódról, kiváló szakember! Eléri a 0690633991-es számon (485 ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*