Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

csillagjegyek

Tudd meg a távolabbi jövődet a csillagjegyed alapján!

Dátum: 14.10.2016

A csillagjegyek most nagyon figyeljenek! Ha nem csak az októberi horoszkópod érdekel, és szeretnéd megismerni a távolabbi jövődet a csillagjegyed alapján, akkor olvasd el hosszútávú horoszkópunkat és tudd meg, mire kell figyelned, hogy úgy alakuljon az életed, ahogyan azt megálmodtad!

 

Kos

Kos jegy

 

A következő néhány évben stagnáló állapot mutatkozik a Kos csillagjegyek életében, sem pozitív sem negatív változás nem történik. Ha meg szeretnéd sürgetni az anyagi gyarapodást, akkor mágiát kell kérned jósainktól, mert a bolygóállások nem kedveznek neked! Nem mindegy, hogy milyen napon kéred a mágiát, hogy mikor fordulsz szakemberhez.

Olvasd el cikkünket ITT, hogy megtudd, mikor kérdezheted őket!

 

Bika

Bika jegy

 

A 2016-os év sok jóval nem kecsegtet, de 2017. és 2018. az anyagi gyarapodás éve lesz. Minden, amiért most megdolgozol, akkor fizetődik ki igazán. Gyakorlatilag semmit sem kell tenned és áramlik majd hozzád a gazdagság és a bőség. Ha meg szeretnéd ezt sürgetni, kérj egy gyorsító mágiát jósainktól, ami a Bika csillagjegyekre van szabva!

 

Ikrek

Ikrek jegy

 

Az egészségügyi állapotodra kell odafigyelned, mert a következő két évben olyan betegséget diagnosztizálhatnak nálad, aminek a gyógyítása évekig is elhúzódhat. Menj el önként egy kivizsgálásra még idén, hogy megelőzd a bajt! A te kérdéseidre a magyar kártyában rejlik a válasz.

IDE kattintva többet is megtudhatsz a magyar kártyából való jóslásról!

 

Rák

Rák jegy

 

A következő három év a gyűjtögetés éve lesz. Tapasztalatokat, tudást, ismeretségeket és pénzt fogsz gyűjteni, 2019-ben pedig mindezt felhasználva egy teljesen új életet kezdesz majd. Figyelj minden jelre és minden információra, mert a pénzszerzéshez neked kedveznek a csillagok. Hogy meg is tartsd a megszerzett pozíciódat, kérd kollégáink segítéségét!

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

 

A meditáció és az önvizsgálat ideje következik. Ez pontosan annyi ideig tart, amennyi időre van szükséged ahhoz, hogy megtaláld a belső éned, az igazi önvalód, meghalld a belső mestered hangját és az ezotéria felé fordulj. Kapuk nyílnak meg előtted, amelyen minél előbb lépsz be, annál hamarabb ér véget ez a várakozással teli időszak.

csillagjegyek

Szűz

Szűz jegy

 

Megtalálod az igaz szerelmed, a duál társad a következő 3 évben. Nagyon figyelj minden jelre, mert a találkozásra bármikor sor kerülhet, még 2019. előtt. Összesen három esélyed lesz őt észrevenni, minden évben 1-1 esélyt kapsz erre. Ha nem akarod elszalasztani, kérd kollégáink segítségét!

 

Ha pontos jóslást szeretnél, amely konkrétan megmondja, hogy mit hoz számodra a jövő anyagiak, párkapcsolat, egészség, munka terén, akkor Gabó vagy Edit jósnőket keresd a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és minden kérdésedre választ kapsz!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

 

Az elkövetkező 3 év a pénzköltésről szól, sok pénz fordul meg a kezedben, sokat is keresel, de költekezni is fogsz. Ne sajnáld kiadni a pénzt és ne feledd, az Univerzum egyetemes törvényét, hogy a pénz áramlása egy körforgás, és ebbe a körforgásba csak akkor kerülhetsz bele, ha nem csak gyűjtögeted a pénzt, de el is költöd azt.

Skorpió

Skorpió jegy

 

Érdekes ismeretségek időszaka következik. A következő évben olyan családtagokat ismerhetsz meg, akiknek a létezéséről idáig nem is tudtál. Mindenképpen figyelj a környezetedben élőkre, mert valakitől segítségre számíthatsz, és ennek a személynek a gondoskodó szeretete néhány évig elkísér.

 

Ha azok a csillagjegyek közé tartozol, akiknek az olvasott információkkal kapcsolatban eldöntendő kérdése van, akkor kérdezd az ingát. IDE kattintva megtudod, hogyan tedd ezt!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Le kell építened azokat a cimborákat, akik érdekből vannak melletted. A következő 3 év arról szól, hogy rendet teszel az életedben és nagytakarítást végzel, nem csak az otthonodban, hanem az ismeretségi körödben is.Az energiavámpírokkal, az ingyenélőkkel és a téged akadályozó emberekkel egyszerűen meg kell szakítanod a kapcsolatot véglegesen. Ha nem tudod, kik ezek a személyek, a kollégáink segítenek beazonosítani!

csillagjegyek

Bak

Bak jegy

Eddig tervezgettél és most a megvalósítások időszaka következik. Minden égi támogatást megkapsz a terveid megvalósításához, amire körülbelül 2 évre lesz szükséged. Vágj bele még akkor is, ha nem látod a végét, és nem érzed azt, hogy ez a világ legjobb üzlete. Amibe most belefogsz, azt 2018-ig sikeres vállalkozássá alakíthatod.

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

 

Ha a Vízöntő csillagjegyek közé tartozol, ebben az évben nem nagyon találtad önmagad és lehet, hogy úgy érzed, hogy ez a munkahely nem álmaid állása. Most jött el a szakmaváltás ideje. Mostantól valami új dologba fogsz, amihez lehet, hogy tanulnod is kell, de 2019-ig meghozza a gyümölcsét és szakmailag végre a helyedre kerülsz.

 

Halak

Halak jegy

 

A csillagjegyedre jellemző optimizmusod most még nagyobb segítségedre lesz, mert magánéleti nehézségek elé nézel. Családon belüli konfliktusok adódhatnak, amit csak te tudsz megoldani ugyanis kellő diplomácia és higgadtság szükséges a viták elsimításához. 2019-től fellélegezhetsz, mert ez már a te éved lesz, úgy szakmai, mint párkapcsolati szempontból. A csillagok tanácsa türelem és még több optimizmus.
Abban az esetben, ha bővebb választ szeretnél, akkor a kollégáinkat hívd, és ők a csillagjegyednek megfelelő mágiával segítik a pénz és a szerencse bevonzását!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

tiborne a 30.04.2017

Köszi a segitséget . Pár hete 935-ös szám alatt segitséget kértem, Judit jósnőtől az összes utasitást betartva remélem egészségben, anyagilagban , munkámban sikeresebb leszek, megszünik az egy helyben topogás.
Szép napot kivánok!!

    Asztro Show a 12.05.2017

    Kedves Tiborné! Lunczer Judit kiváló szakember, tartsa be az utasításait, akkor nem lehet gond.:) Jósainkat segítségért bármikor eléri a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Szép napot!

Kovács a 05.11.2016

tetszik! Jó oldal.

    Asztro Show a 12.01.2017

    Köszönjük a bizalmát! Ha bármi érdekelné a jövőjével kapcsolatban, vagy lenne megoldásra váró problémája, jósainkat eléri várakozás nélkül a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

Hagyj hozzászólást

*