Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudd meg milyen szellem kísért otthonodban

Tudd meg, milyen szellem kísért otthonodban!

Dátum: 15.10.2015

Érezted már, hogy amikor nincs melletted senki, akkor sem vagy teljesen egyedül? Nem tudod megmagyarázni, de azt érzed, hogy túlvilági erők vesznek körül? Mozgó tárgyak, különös szagok, megmagyarázhatatlan történések? Lehet, hogy csak a képzeleted próbál megtréfálni, vagy valóban szellemi jelenlét áll a háttérben?

Nem minden szellem jó, és erre pár rémisztő felvétel a bizonyíték! Nézd meg őket ITT és ITT!

Amennyiben tényleg szellem van nálad, jobb, ha tudod, kivel is állsz szemben. Íme, a négy szellemtípus, amely ott lehet otthonodban:

Intelligens szellem

Ők azok a szellemek, akik akaratuk ellenére idő előtt hagyták itt a földi létet, vagy félbehagyott teendőjük maradt hátra, emiatt rekedtek ebben a világban. Azért maradtak itt kísérteni, hogy nevük ne merüljön feledésbe. Ezekkel a szellemekkel képesek vagyunk akár kommunikálni is. Ezoterikus szakemberek képesek felvenni a kapcsolatot elhunyt szeretteinkkel, hogy választ kapjunk a még megválaszolatlan kérdéseinkre. Amennyiben Te is szeretnél megtudni valamit eltávozott családtagodtól, ne hezitálj, és hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485 ft/perc)!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Semleges szellem

Ez a szellemtípus is érzékelhető jeleket ad otthonunkban, de ennek ellenére nem zavaró jelenségek.

Nem foglalkozik az emberekkel, csak elsuhannak mellettünk, néha megjelennek pár pillanatra, és kommunikálni sem tudunk velük.

Ők általában a helyhez kötődnek (például a jelenlegi otthonunk helyén éltek régen), és megpróbálnak velünk együtt élni. Sok esetben nem is fogják fel, hogy már meghaltak, csak tudatlan állapotban léteznek. Amennyiben pedig felismerik szellemi létüket, akkor csupán nem szeretnének megválni a földi javaiktól, otthonuktól.

Videó egy gyermekről, akit szellem bántalmaz! Nézd meg ITT!

Kopogó szellem

A kopogó szellem, vagy Poltergeist nevét arról kapta, hogy jelenléte zajokkal, hanghatásokkal jár. Már régóta foglalkoztatta az embereket, mi áll a különös hanghatások mögött, amelyeket tapasztaltak. E jelenség sajátossága, hogy hatására megbolondulnak az elektromos eszközök. Lekapcsolódik a világítás, kikapcsol a mobiltelefon, elindul a televízió, vagy más egyéb elektromos eszköz életre kel.

Kopogó szellem jelenlétére más is utalhat. Ha a lakás olyan helyéről érkezik kopogó zaj, ahol nem tartózkodik senki, vagy a falban hallasz motoszkáló zajokat, akkor ilyen szellem kísérthet nálad. Szabadulj meg tőlük Xalen segítségével a 06 90 633 991-es számon (485 ft/perc)!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Gonosz szellem

Az ezoterikus szakemberek szerint hasonlítanak a kopogó szellemhez, de mégis sokkal rosszabbak. Ez a típus ugyanis kivetíti gonoszságát, negatív energiáit a lakásban élőkre, ezáltal megkeserítheti az életüket.

A gonosz entitások, démonok, arra is képesek, hogy különféle alakot öltsenek, és így belopózhatnak az ember mindennapi életébe, anélkül, hogy ezt bárki észrevenné. Amit még érdemes tudni róluk, hogy a félelmünkből nyerik életerejüket. Minél jobban tartunk tőlük, annál hatékonyabban hatnak ránk. Ne engedd, hogy eluralkodjanak rajtad a félelmeid, kérd Ágnes segítségét a 06 90 633 991-es számon (485 ft/perc), hogy megszabadítson a rossz szellemektől!

Ha szellem jelenlétet érzékeled magad körül, akkor kérj egy tisztítást, mert a szellemeket el kell küldeni! Sok bajt és szerencsétlenséget okozhatnak! Jósaink várakozás nélkül, a nap 24 órájában tudnak segíteni, hogy megtisztítsd magad és az otthonodat is a szellemektől! Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*