Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

holdjegy

Tudd meg most: Mi a holdjegyed?

Dátum: 19.06.2015

Napjegyedet, tehát a mindennapi horoszkóp szerinti csillagjegyedet feltehetően ismered, mivel ez a jellegű horoszkóp a legelterjedtebb az emberek körében. Holdjegyedet már nem biztos, hogy ismered, ugyanis ez kevésbé meghonosodott besorolás a napjegyeknél. Ez az a jegy, amelyikben a Hold állt, amikor megszülettél. Több dolog miatt érdemes kiderítened, hogy mi a holdjegyed. Az egyik, hogy amennyiben nem igazán illik rád napjegyed jellemzése, szinte biztosra veheted, hogy holdjegyed annál inkább. A másik pedig, hogy még jobban megismerheted a saját személyiségedre vonatkozó jellemvonásokat. A holdjegyed az érzelmi oldaladért felelős. Ez határozza meg, hogy miként és hogyan szeretsz, mit utálsz, mi képes boldoggá tenni, elszomorítani vagy éppen feldühíteni. A holdjegy mindannak az érzelmi leképeződése, amit a napjegy biztosít az embernek.

ITT számolhatod ki, mi a Te holdjegyed!

 

Kos (III. 21 – IV. 20.)

holdjegy, kos holdjegye, kos csillagjegy, kos, mi a holdjegyem

Lételemed a szenvedély, a szabadság és a kaland. Nem tűröd, ha megmondják, hogy mit és hogyan tegyél. Erőteljes érzelmi állapotokat produkálsz és olykor gyermeki önfejűséggel reagálsz különböző esetekben. Szereted, ha rajonganak érted, és ha elismerik bátorságodat. Nyitott vagy új barátságok kialakítására, de önzőséged miatt ez sokszor kudarcba fullad. Ezt a rossz tulajdonságod viszont a már meglévő kapcsolataidban ragaszkodásoddal kompenzálod. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

 

Bika (IV. 21 – V. 20.)

holdjegy, bika holdjegye, bika csillagjegy, bika, mi a holdjegyem

Szereted a biztonságot, és egy változásoktól mentes életet szeretnél elérni. Ennek eredményeképpen az emberekbe és megszerzett javaidba kapaszkodsz, mivel hamis biztonságérzetet nyújtanak számodra. Az egyik legmeghatározóbb vágyad, hogy kapcsolatba lépj a legbelsőbb spirituális éneddel. Függsz a hűséges társtól és a stabil kapcsolattól. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

ITT olvashatsz a szerelmi kötés veszélyeiről!

 

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

holdjegy, ikrek holdjegye, ikrek csillagjegy, ikrek, mi a holdjegyem

Mivel Holdad az Ikrek jegyében van, számodra az a legfontosabb, hogy meghallgatásra kerüljön a szavad, még akkor is, ha semmi fontos mondanivalód nincs. Félsz az érzelmeidtől. Sokszor csapongó gondolataid támadnak, melyek mögött a fájdalmas múlt áll. Elméd hiperaktív, folyamatosan kutat és kérdez. Mindenről szeretnél tudni, de az akaratodat sok esetben nem tudod érvényesíteni. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

 

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

holdjegy, rák holdjegye, rák csillagjegy, rák, mi a holdjegyem

A Rák Hold erősen kötődik a házhoz, az otthonhoz. A biztonság érzése létfontosságú számodra, mert képtelen lennél létezni nélküle. Ahogyan a rák, Te is a hátadon hordod a házad és kedvenc tárgyaidat, bármerre visz is a sors. Az érzelmi biztonság utáni vágyad meghatározza viselkedésed, és a múlthoz való ragaszkodásod erős birtoklási vággyal párosul. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

 

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

holdjegy, oroszlán holdjegye, oroszlán csillagjegy, oroszlán, mi a holdjegyem

Az Oroszlán jegyében álló Holddal a legnagyobb vágyad az, hogy hatalmad növeld, és egyedinek érezhesd magad. Szeretnéd, ha bálványoznának és engedelmeskednének neked. Ennek elérése érdekében nem riadsz vissza az érzelmi játszmáktól és a manipulációtól sem, ha pedig ezzel nem sikerül elérned a célodat, akkor sértett hiúságodba temetkezel. Vágysz a jólétre és arra, hogy elhalmozd magad minden földi jóval. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

Érdekel, mi a siker titka? Akkor kattints IDE!

 

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

holdjegy, szűz holdjegye, szűz csillagjegy, szűz, mi a holdjegyem

A Szűzben álló Holdat a tökéletességre való hajlam jellemzi legjobban. Sokat vársz el magadtól és környezetedtől, emiatt sokszor csalódás ér. Idealizmusod miatt hajlamos vagy feláldozni magad másokért, ám ha ez nem kölcsönös, akkor eléggé magadba tudsz fordulni. Ha nem sikerül kielégítened azt a vágyadat, hogy önzetlenül segíthess másokon, akkor elégedetlen leszel az életeddel. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!


Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

holdjegy, mérleg holdjegye, mérleg csillagjegy, mérleg, mi a holdjegyem

Elengedhetetlen számodra, hogy szeressenek és kifejezzék fontosságodat. A Mérleg Holddal rendelkező ember egy társ mellett tud a leginkább kiteljesedni. Hajlandó vagy a kompromisszumokra, és képes vagy igazodni mások elvárásaihoz, mert fontos számodra a nyugodt élet. Mindezek mellett lételemed az irányítás. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

 

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

holdjegy, skorpió holdjegye, skorpió csillagjegy, skorpió, mi a holdjegyem

Elengedhetetlen számodra a felfokozott érzelmi világ, és az elkötelezettség érzése. Ha ez nincs meg az életedben, akkor bizonytalanná válsz. Vágyaid gyakran viharosak és erőteljesek. Nagy benned a vágy, hogy megismerd az élet minden tabuként kezelt területét. Képességed van arra, hogy egyedül szembenézz a múlt gondjaival, és azokat önerőből meg is tudod oldani, erős személyiség a tied. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

 

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

holdjegy, nyilas holdjegye, nyilas csillagjegy, nyilas, mi a holdjegyem

Téged az érzelmi szabadság utáni vágy határoz meg. Szükséged van kísérletezésre, és arra, hogy önmagad lehess a kapcsolataidban. Ha párod képes teret adni neked, akkor hosszú távú lesz a kapcsolatotok, ha nem, akkor továbblépsz egy másik kapcsolatba. Örökké a tudást kutatod, szeretnél eljutni a belső igazsághoz. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

ezo, jós, jóslás, ezotéria, szerelem, szerelem bevonzása, csillagjegyek, csillagjegy, szerelmi jóslás, szerelmi horoszkóp, asztrológia, aszcendens

Bak (XII. 22 – I. 20.)

holdjegy, bak holdjegye, bak csillagjegy, bak, mi a holdjegyem

Sokszor elszigeteltnek érzed magad, úgy gondolod, hogy nem szeretnek, és hogy képtelen vagy kimutatni az érzelmeid. A Bak Holddal született emberek sokszor elfojtják, vagy a csúcsra törve anyagi dolgokba vetítik lelki szükségleteiket, miközben valójában mély lelki kapcsolatot szeretnének. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

holdjegy, vízöntő holdjegye, vízöntő csillagjegy, vízöntő, mi a holdjegyem

Fontos számodra, hogy érzelmileg független maradj, ugyanakkor gyakran úgy érzed, elszigetelődsz az embertársaidtól. Mindig szükséged lesz néha lelki szabadságra és saját élettérre, amikor végre megtanulsz bensőséges viszonyt kialakítani. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

 

Halak (II. 20 – III. 20.)

holdjegy, halak holdjegye, halak csillagjegy, halak, mi a holdjegyem

Azt akarod, hogy másoknak szükségük legyen Rád. A másokhoz fűződő érzelmeken keresztül tapasztalhatod meg önmagad, és csak akkor érzed magad elégedettnek, ha másokon tudsz segíteni. A Halak Hold rendkívüli érzékenységgel ruház fel. Arra vágysz, hogy lelkileg teljesen eggyé válj partnereddel. Miközben a tökéletes kapcsolatot keresed, gyakran kevesebbel is beéred, és nehezen szakadsz el régi szerelmeidtől. Szeretnéd tudni, hogy melyik tulajdonságaidat köszönheted a holdjegyednek? Kattints!

 

Ha biztosa szeretnél menni a holdjegyed kiszámítását illetően, hívd Lunczer Judit jósnőt, aki kiváló asztrológusunk, vagy Ezó jóst a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), aki szintén segít Neked ebben. Nem utolsó sorban, ha csak jóslás érdekel, akár szerelem, anyagiak, vagy egészség terén, több technikából is választhatsz náluk!

 

Külföldről is telefonálhatsz:

Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*