Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

pálmalevél jóslat

Tudd meg most, mi a te pálmalevél jóslatod!

Dátum: 18.07.2016

A pálmalevél jóslatokra nem olyan régen derült fény, de napjainkban már nem sok ember van, aki ne hallott volna róluk.

Megmagyarázhatatlan és különleges. Aki részesül abban a kiváltságban, hogy felolvassák neki a pálmalevél jóslatát, örökre megváltozik az élete.

 

Szeretnéd tudni, mit üzen számodra a tarot kártya erre az évre? Kattints IDE!

 

Évezredekkel ezelőtt az ősi indiaiak, kiválasztott bölcsek, pálmalevelekre jegyezték le az Istenek üzeneteit, mivel még nem létezett a papír. Hihetetlen módon rájöttek annak technikájára, hogyan kell ezeket az iratokat tartósítani, így a mai napig fennmaradtak, és féltve őrzik India szerte titkos könyvtárakban e jóslatokat, nehezen megközelíthető helyeken.

 

palmalevel

ITT megtudhatod, hogyan végezhető sorselemzés tarot kártyából!

 

Az Istenek emberek millióinak sorsát tárták fel, születésüktől a halálukig, a bölcsek pedig feljegyezték, könyvekké fűzték a pálmaleveleket. Ezek a szent iratok, jóslatok az egyén születési ideje és születési helye szerint vannak archiválva, és megdöbbentő módon ma élő, teljesen hétköznapi emberekről is szólnak.

 

Vajon hozzád is szólt egy Istenség?

Ha igen, esélyt kapsz arra, hogy beteljesíthesd életfeladatodat, hogy lelked egy magasabb szintre juthasson. Ha meghallgatod a pálmalevél jóslatodat, lépésről lépésre meg fogod érteni, mit és hol rontottál el – így változtatni tudsz -, hogy merre kell elindulnod az utadon, és hogy mit kell pontosan megtenned azért, hogy békére lelj, hogy be tudd végezni azt a nagy feladatod, amiért leszülettél.

 

Van otthon magyar kártyád? ITT megtudod, hogyan végezhetsz sorselemzést a segítségével!

pálmalevél jóslat

Országszerte is többen vannak, akik nemrégiben megkapták a pálmalevél jóslatukat. Beszámolójuk alapján hajmeresztő volt hallgatni, hihetetlen pontossággal ott volt minden a leveleken. Például az esküvőjük időpontja, társuk neve, gyermekeik neve, a múltjukból pontos részletek. Nem is beszélve arról, hogy az ember mit érez, amikor ilyen körülmények között fény derül a jövőjére, a feladataira, a halálának pontos időpontjára…

 

Hihetetlen, igaz? A pálmalevél jóslatok mégis léteznek!

 

Tudd meg most a legjobb tisztán látóinktól, hogy mit tartogat számodra a jövő, és kérdezd meg, hogy van-e neked is pálmalevél jóslatod! Ágnes vagy Virág jósnők akár azt is megmondhatják neked a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy ki voltál előző életedben, és milyen karmikus terheket hordozol!

Telefonálj külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számra, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számra, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számra!

Lajkolj minket!

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Osztrogonác Irén a 13.06.2017

Szép estét engem érdekelne a Pálmalevél jöslat.halottam már róla köszönöm,Áldás

    Asztro Show a 13.07.2017

    Kedves Irén! Jóslatát szakembereinktől tudja megkapni, ha van Önnek ilyen. Kérdezze meg bátran a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*