Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Ambriel angyal

Tudj meg többet az angyalokról – Ambriel

Dátum: 15.08.2015

Ambrielhez tartozik a kommunikáció minden formája, és hagyományosan a védelem arkangyaljaként is ismert. Ambriel az ítélkezés-mentes tudatossághoz is köthető, ahhoz a tudatossághoz, amely kritika- vagy megítélés-mentes. Ez a belső igazság kommunikációja, ami lehetővé teszi, hogy ítélkezés nélkül elemezzünk dolgokat.

Ambriel azért született, hogy olyan kommunikációra inspiráljon, ami felébreszti a szellemet, és a tudatosságunkat elvezeti a belső igazságunkhoz. Ambriel angyal próbál arra inspirálni, hogy egyre inkább a belső igazságunkat kommunikáljuk, ezáltal világosak, egyértelműek legyünk, és elkerüljük a megtévesztést.

ezo, jós, jóslás, angyal, angyalkommunikáció, angyal kártya, angyalok, angyal hallók, angyali üzenet, angyalok segítsége,angyal jóslás,angyal idézetek, angyal mágia

Kérhetünk angyali üzenetet tőle akkor is, amikor teljes mértékben kétségbe vagyunk esve és már nem tudunk tisztán gondolkodni. Úgy tűnik, hogy a kétség gyakran segítség is lehet, ám ha a kétségek túl erőssé válnak, akkor sajnos bekövetkezik a tisztánlátás hiánya.

Ambriel támogat abban, hogy megleljük a tisztánlátást. Ha képesek vagyunk tisztán látni, akkor rengeteg lehetőség nyílhat meg előttünk. A tisztánlátás ahhoz is kapcsolódik, hogy hajlandóak vagyunk a felszín mögé nézni, hogy hajlandóak vagyunk a maszkok mögé látni – azok mögé a maszkok mögé, amiket mi vagyunk hajlamosak viselni és azok mögé is, amiket mások mutatnak nekünk, azok mögé, amik alá mi magunk rejtőzünk, és amik a kivetítéseink eredményei.

Ambriel arkangyal segítségével  mély önelfogadásra lelhetünk és megtalálhatjuk a belső igazságunkat! Képessé tesz teljesen elfogadni önmagunkat, segít a falainkon átlépve megnyitni a szívünket, az elménket és megtisztítani a teret, hogy az igazság beléphessen. Segít nekünk abban, hogy meghalljuk a szavak mögötti üzeneteket, és pozitívan értékeljük mások cselekedeteit ahelyett, hogy ítélkeznénk felettük.

jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

Az angyalkommunikáció által olyan üzenetet kaphatunk angyalainktól, amelyek segítenek abban, hogy boldog és teljes életet élhessünk. Ha szeretnéd tudni a személyre szóló angyali üzenetedet, akkor hívd jósainkat a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc) és ők elárulják Neked! Ágnes és Tündér Lili angyal kártya jóslással megvilágítják az előtted álló utat, feltárják lehetőségeidet, így az angyalok segítsége által megleled a harmóniát, a boldogságot az élet minden területén! Jósainkat külföldről is eléred: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*