Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudj meg többet az angyalokról Ashitiel és Deusel

Tudj meg többet az angyalokról: Ashitiel és Deusel

Dátum: 06.12.2015

A decemberi hónap többnyire a karácsonyra és az új évre való felkészülés jegyében zajlik és sokan állítják, hogy a felkészülés során a fogyasztói társadalom malmában felőrlődik az ünnep igazi értelme, mert ez már nem a szeretetről szól, hanem valami teljesen másról.

Én ezt megcáfolnám, hiszen a legtöbben a szeretetünket és az egymás iránti tiszteletünket szeretnénk kifejezni a fejvesztett rohangászással, rendrakással, a bevásárlással, sütés-főzéssel, a hazautazással vagy a gyerekek megajándékozásával.

 

Veled is előfordult már, hogy december 24-én este csak ültél egy pohár itallal a kezedben és nem a meghatottságtól, hanem a fáradtságtól nem bírtál megszólalni? Akkor az idén legyen másként! Kérj, hívj segítséget és meglátod, az ünnepekre való felkészülés nem a rohanásról, kapkodásról és a saját fizikai és szellemi korlátaid feszegetéséről szól majd, hanem a család és a barátok körében töltött boldog és áldott pillanatokról, amelynek a létrehozásában kulcsszerepet vállalhatsz, mégsem fogsz elfáradni.

jós, jóslás, jósnő, angyal, Ashitiel, angyalkommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyali üzenet, angyal kép, angyal jóslás

Hogyan készülj az ünnepekre az angyalok segítségével?

 

Ebben a hónapban több angyalra is szükséged lesz, hiszen csapatban ők is erősebbek, és az angyali energiák sokkal hatékonyabbak, ha egyszerre több angyal segítségét is kéred.

Elsősorban Ashitielt hívd, mert Ő az, aki segít megszervezni és átlátni az ünnepi teendőket. Főként a takarítás, háztartás, sütés-főzés koordinációjában és a bevásárlás pontos megtervezésében, megszervezésében lesz a segítségedre.

Ne úgy indulj el vásárolni, hogy „majd csak találok mindenkinek valamit”, mert egy véget nem érő labirintusban találod magad egy áruházon belül és a nap végére már csak csillámokat, fényeket látsz, vattát köpsz, de az ajándék még mindig nem lesz meg mindenkinek.

Mit kell tenned a karácsonyi bevásárlás előtt?

 

A tervezett bevásárlás napja előtt készíts egy listát. Egy papírra írd fel azoknak a személyeknek a nevét, akiknek ajándékot szeretnél vásárolni. Mindenki mellé írj egy szót, ami jellemző rá: pl. szép, humoros, kedves, álmodozó. Gyújts egy gyertyát és hívd Asithielt. A következő jelet kell belevésned a gyertyába (jel foto), majd mondd hangosan:

Asithiel, gyere kérlek, segíts megtalálnom a megfelelő ajándékot mindenkinek. Az ajándékokra szánt összegből (itt mondd a teljes rendelkezésre álló összeget) a listámon szereplőket olyan ajándékkal szeretném meglepni, aminek igazán örülnek majd.

Ha a rendelkezésedre álló összeget kevésnek érzed a bevásárláshoz, akkor kérj egy gyors pénzmágiát szakembereinktől ide kattintva!

Ashitielt érdemes Deusel angyallal együtt hívnod. Deusel a lelki békéért, az otthon melegéért, a családi fészek megteremtéséért felelős. Ha boldog, harmonikus és áldott ünnepeket szeretnél, akkor Asithiel mellé, aki segít mindent pontosan megszervezni, hívd Deusel angyalt a következőképpen:

Gyújts egy narancssárga gyertyát és mondd hangosan:

 

Deusel, kérlek, jöjj el karácsony este

hozz áldást, melegséget a szívünkbe

elégedettséget és békét a lelkünkbe!

 

Itt felsorolhatod azoknak a nevét, akikkel együtt töltöd az ünnepeket és akikkel szeretnél harmonikusan, boldogan ünnepelni.

 

Mihály és Gábriel arkangyal is Veled lesznek az ünnepek alatt, sőt az őrangyalod sem tágít mellőled. Hogy melyik angyal vigyáz rád, IDE kattintva megtudhatod! Ha pedig tudni szeretnéd, mi az őrangyalod karácsonyi üzenete számodra, akkor kérdezd jósainkat és ők elmondják Neked várakozás nélkül!

Ha nem vagy teljesen biztos az angyalok létezésében, akkor IDE kattintva meggyőződhetsz arról, hogy igenis léteznek!

Ha úgy kezded a napod, hogy húzol egy angyalkártyát vagy kérsz egy angyal jóslást szakembereinktől, akkor egészen biztosan sikeres leszel! Használd az angyalszámod a hétköznapjaidban, hogy bevonzd a szerencsét és a szerelmet az életedbe!

 

Ha egyelőre nem találtad meg az igazit és nem volt még nagyobb nyereményed, akkor tudd meg az őrangyalod titkos üzenetét a sorsfordító dátumodról! Ágnes és Jázmin jósnők elmondják a személyre szabott angyali üzeneted és minden egyéb kérdésedre válaszolnak. Hívd őket most a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*