Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyal

Tudj meg többet az angyalokról – Asmodel

Dátum: 16.01.2015

Asmodel angyal a kozmikus szeretet, a minden létező iránt megnyilvánuló szeretet, a misztikus élmények angyala.A színe rózsaszín, azaz a megidézéséhez, a segítsége kéréséhez egy rózsaszínű gyertyát célszerű meggyújtanunk.

Először is tisztázzuk, mi is a szeretet.Sokan, sokféleképpen definiálták már, és valószínűleg mi sem tudjuk mindenkit száz százalékig kielégítően meghatározni a mibenlétét. Azért csak fussunk neki!

Fehér Fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, energia

Először is:

A szeretet tárgya, azaz aki/ami felé irányul, az lehet egy ember, egy élőlény, élőlények egy csoportja/közösségek, egy vagy több tárgy, esetleg fogalmak.

Másodszor:

Legtöbbször ehhez még kapcsolódik az is, hogy akit/amit szeretünk, az fontos is számunkra.

És akkor jöjjön a meghatározás:

A szeretet mibenléte maga egy érzés, amit a szeretet tárgya belőlünk kivált. Mégpedig MINDIG egy pozitív érzés. S ezt a szeretet tárgya felé igyekszünk visszasugározni.

Vizsgáljuk meg, igaz-e ez a meghatározás!

Az, hogy akit/amit szeretünk fontos számunkra, könnyű belátni. Az az ember, cica, kutya, más (házi)állat, vagy akár egy sportegyesület, vallási, politikai, vagy bármilyen más csoport, akit szeretünk, a többi hasonló élőlényhez, vagy közösséghez képest kiemelt szerephez, megkülönböztető figyelemhez jut az életünkben. Sőt ez még igaz azokra a dolgokra is, amiket elfogyasztunk, vagy a munkánkra, hobbinkra, hiszen ezekre a többiekhez képest sokkal jobban odafigyelünk.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

De mi a helyzet az érzésekkel?

Szerethet valaki egy tárgyat, pl. egy ruhát, egy autót, a lakását, vagy akár egy ételt, italt, stb. Ilyenkor könnyű elfogadni, hogy az adott tárgy megléte pozitív érzéseket vált ki belőlünk.

De egy személy esetében lehet, hogy ez mindjárt kétségeket ébreszt valakiben. Pedig igaz.

Könnyű szeretni valakit, aki mindig kedves hozzánk, figyelmes, lesi minden kívánságunkat, és pontosan azt teszi, ami nekünk kell, ami nekünk jó. De persze tudjuk, hogy ez az ideális állapot nem, vagy csak igen-igen ritkán fordul elő. Hiszen mi is „emberből vagyunk”, s az a másik személy is (legalábbis néha-néha ) – mindenki a saját érdekeit próbálja érvényesíteni, s bizony a kettő (vagy több!) ütközhet egymással. A baj akkor kezdődik, mikor ez már egyre gyakrabban fordul elő, s több a konfliktus a kapcsolatunkban, mint a harmónia. (S ez – természetesen – egyáltalán nem csak a párkapcsolatokra vonatkozik!)

Mert szeretni valakit csak akkor lehet, ha összességében pozitív érzéseket vált ki valaki belőlünk. A „ha megversz is imádlak én” csak akkor fordulhat elő, ha az a személy számunkra fontos és (még mindig) több örömöt ad a kapcsolódás megléte, mint a hiánya.

Xalen, kód 453, atlantiszi mágia, legjobb jósnő, párkapcsolati tanácsadás

Ha több a visszásság, a veszekedés, a rossz élmény a kapcsolatban, mint a jó, és mi még mindig ragaszkodunk, megpróbáljuk helyreállítani, – rosszabb esetben csak fenntartani, megtartani- a helyrehozhatatlant, akkor az már nem a szeretetből fakad. Akkor már csak becsapjuk magunkat, ha azt állítjuk, hogy a szeretet tart vissza a (szakításhoz) szükséges lépések megtételétől. Aminek az oka a félelem a veszteségtől, a félelem attól, hogy egyedül maradunk, – vagy éppen egy munkahely elvesztése esetén a munkanélküliségtől való félelem. Ilyenkor jönnek azok az érvek, hogy „hol találok még egyszer ilyen jót?” , vagy „igaza volt, hiszen én is hibás voltam”, a „mi lenne vele nélkülem?” és a többi hasonló önámítás, önbecsapás.

De amíg még tényleg megmenthető egy alapvetően jó kapcsolat, addig mindent meg kell tennünk érte, hogy az működjön.

Ilyenkor fordulhatunk Asmodelhez. Ő az, aki segít nekünk abban, hogy úgy szeressünk, ahogy az a másik félnek is jó! Mert nem az a szeretet, ha megpróbálunk akár érzelmi, akár anyagi, szellemi zsarolással, dominanciával magunkhoz láncolni valakit.

A birtoklás az nem szeretet!

Egy anyának/apának mindig nehéz elengedni a gyermekét. Egy szülő legtöbbször úgy érzi, hogy ő jobban tudja, mi kell a gyermekének, szeretné megkímélni őt a konfliktusoktól, a veszteségektől. S ha ezen nem hajlandó, nem képes túllépni, akkor ezekből a gyerekekből lesz azután a sok negyven-ötvenéves szingli, vagy más esetben elvált, aki képtelen kiszakadni a szülői gondoskodásból. S, ha a dolgok rendje szerint a szülő előbb távozik el ebből a világból, akkor belőlük lesz a szinte életképtelen, magáról gondoskodni nem tudó öregúr, megkeseredett vénlány.

Pedig egyszerű lenne belátni a szülőnek: ha minden problémát ő akar megoldani a gyermeke helyett, mindig ő akarja megmondani, mit, hogyan csináljon, akkor akár a nászágyba is neki kéne befeküdni a csemetéje helyett…

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

A lélek, mielőtt leszületik egy testbe, ide a földre, bizonyos feladatokat kiválaszt, amiket különböző élethelyzetek átélésével, megértésével és megoldásával, azaz a MEGÉLÉSÉVEL meg kell tanulnia. Ezek egyik legfontosabbika, amit a különböző inkarnációk során mindenkinek túl kell jutnia, az megtanulni a szeretet adását, és a kapott szeretet elfogadását. S bizony nem is kevesen sok-sok inkarnáción keresztül próbálkoznak, mire eljutnak oda, hogy helyesen kezeljék ezeket a szituációkat.

Asmodelhez imádkozva kérhetjük, segítsen abban, hogy a másik fél azt és úgy kapja tőlünk, hogy az MINDKETTŐNKNEK jó legyen. S azt is kérhetjük, mert abban is tud segíteni, hogy a másik fél is felismerje, s ő is úgy szeressen minket, ahogy az nekünk jó!

És még egy nagyon fontos dologban tud segíteni Asmodel:

Ha kérjük, segít abban, hogy elfogadjuk azokat az embereket, akik elkerülhetetlenül körülöttünk vannak, s egy kapcsolatban kikerülhetetlenek. Ilyen lehet egy nehezen tolerálható anyós, vagy egy rossz főnök, komisz kolléga, akit nem mi választottunk, úgymond a párunkkal, munkahelyünkkel „járulékosan” kaptuk.

Mert a kozmikus szeretet itt azt jelenti, hogy elfogadom a másik embert úgy, ahogy van, értem és elfogadom, hogy ő is a saját inkarnációját éli, amiben én egy nagyon fontos, de mégiscsak mellékszereplő vagyok, s ahogy ő nekem, úgy én neki egy megoldandó feladat, egy megértésre, feloldásra váró probléma vagyok. És ez az ÖSSZES többi emberre is igaz!

Vagyis nem kell, mert nem is lehet mindenkit szeretni, de a kozmikus szeretet azt jelenti, hogy elfogadok minden embert olyannak, amilyen, NEM SUGÁRZOK SENKI FELÉ elutasítást, negatív energiákat!  S ezt megélni sokkal nehezebb, mint kimondani. Ehhez néha nagyon jól tud jönni Asmodel segítsége.

Ahogy az általunk átélt titokzatos, rejtélyes esetek, események, a misztikus álmok megértésében, feldolgozásában is segíthet. A világ titokzatos eseményeinek feldolgozásában a kulcs a kozmikus szeretet. Vagyis az a tény, hogy minden, ami velünk történik, az egy felsőbbrendű, sokszor általunk egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen átlátható, de a dolgokat előrevivő, s a mi fejlődésünket szolgáló rend alapján történik. S ennek megértésében, feldolgozásában segít Asmodel, ha kérjük.

S ha esetenként úgy érzi, hogy akár kapcsolata megjavításában, akár egy barátságtalan személy elfogadásában, vagy egy titokzatos esemény, váratlan körülmény megértésében, feldolgozásában elakadt, segítségre szorul, s nehezen boldogul még Asmodel segítségével is, akkor forduljon bátran az Asztro-center munkatársaihoz, aki éjjel-nappal szívesen állnak az Ön rendelkezésére a   06 90 633 991            telefonszámon.

Hagyj hozzászólást

*