Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudj meg többet az angyalokról - BELEGUEL

Tudj meg többet az angyalokról – BELEGUEL

Dátum: 09.02.2016

Valami újat szeretnél az életedben? Új párkapcsolatot, új munkát, új otthonra vágysz? Akkor Beleguel a Te angyalod. Őt kell hívnod akkor is, ha pályaválasztás előtt állsz vagy valami új dologba fogtál, amihez segítségre lenne szükséged.

 

Beleguel nem csak abban segít, hogy az új projekted jól induljon, de gondoskodik róla, hogy csak akkor induljon el, ha ez valóban jó, és hosszútávon elégtételt és bőséget hoz az életedbe. Ő csak a jó kezdeményezéseket támogatja, és ha valami olyasmibe fogtál, ami pillanatnyilag jónak tűnik, de hosszútávon nem megfelelő a számodra, akkor segít váltanod, ráadásul úgy, hogy ne érezd a korábbi kísérletezésed kudarcnak.

Hogyan kérd Beleguel segítségét?

 

Ahhoz, hogy Beleguel a segítségedre legyen, el kell végezned egy angyalmágiát. Szükséged lesz egy új, kék színű gyertyára, és egy új tollra. A gyertyát és a tollat a rituálé előtti napon kell megvásárolnod. A gyertya (mécsessel nem helyettesíthető) .

Rajzolj egy nagy kört egy papírra, és a kör közepébe helyezd el a gyertyádat, gyújtsd meg, és hívd Beleguelt:

Beleguel, gyere kérlek, hozd az újat, hozd a szépet…”, ezután kell személyessé tenned az angyalhoz intézett kérésed és kollégáink elmondják, hogyan tedd ezt!

 

Mielőtt a gyertya leégne, cseppents a viaszból arra a tárgyra, ami az új projektedhez köthető. Ha egy új vállalkozásba kezdtél, akkor az alapító okiratra, ha új iskolát kezdtél, akkor a diákigazolványodra, ha egy új munkahelyre kerültél, akkor valamilyen munkához köthető tárgyra. Ha még nincs semmilyen konkrét újdonság az életedben és általánosságban kéred a segítséget, akkor cseppents a viaszból a papírra és tedd azt az ágyad mellé. Álmodban érkeznek majd az üzenetek, hogy milyen újat kellene elkezdened ahhoz, hogy megváltozzon az életed! Erre a papírra írd fel az álmodban kapott üzeneteket, és ezek megvalósításában Beleguel segíteni fog Neked.

Miért kell kérni az angyalok segítségét?

 

Az angyalok mindig körülöttünk vannak és vigyáznak ránk, de ők csak akkor avatkozhatnak bele az életünkbe, ha tőlünk erre felhatalmazást kapnak. Ennek a felhatalmazásnak mindig megvannak a rituális keretei és szabályai. Ha ezeket betartod és a leírtak alapján kéred a segítségüket, akkor hamarosan megtapasztalod az erejüket és szeretetüket!

Ha kíváncsi vagy, melyik arkangyal vigyáz rád, kattints ide és megtudhatod.

Téged is érdekel, hogy mit üzen az őrangyalod, hogy van-e valamilyen üzenete a számodra? Használj angyalkártyát, és az értelmezésben segít Neked Zeusz vagy Tündér Lili a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ha nincs ilyen kártyád, természetesen akkor is segítségedre lesznek, és átadják személyes üzenetedet az angyalodtól! Keresheted őket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Használd az angyalszámod a mindennapokban, mert szerencsét hoz Neked! Érdemes elkérned a februári szerencseszámaidat. Ha ezt még nem tetted meg, akkor ide kattintva most megteheted. Ha érdekelnek az angyalok és szeretnéd jobban megismerni őket, akkor olvasd el vonatkozó cikkeinket!

Hagyj hozzászólást

*