Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudj meg többet az angyalokról - Cassiel angyal

Tudj meg többet az angyalokról – Cassiel angyal

Dátum: 18.03.2016

Ha átestél már egy nehéz időszakon, ami lelkedben mély nyomott hagyott, Cassiel angyal segítségét tudod kérni. Ő pontosan tudja az okát gondjaidnak, így ő lesz az, aki segíthet reményt adni egy szebb jövőre. Azt üzeni, minden okkal történik, és mindig tudni kell továbblépni. El kell fogadnod a helyzetet és igyekezz észrevenni az élet apró örömeit! Próbál mindig emlékeztetni arra, hogy ha most nehéz helyzetben is vagy, el fog múlni. Ha képes vagy legyőzni a benned lévő keserűséget, máris tettél egy nagy lépést sorsod javításáért. Kevesen képesek erre, és Cassiel angyal segíteni fog továbbhaladni az úton.

Az elszegényedettek, elnyomottak,  elárvult gyermekek angyala  is Ő. Jelenlétével vigaszt nyújt az elesetteteknek, azoknak, akik életük egy nehéz időszakát élik. Erőd ad a bátorsághoz, türelemhez,  a lelki erőhöz, és eloszlatja benned a dühöt, a magányosságot, a szorongásokat és a szomorúságot.

Cassiel angyal

Cassielt még a könnyek és a magány angyalaként is emlegetik, tehát őt kell hívnunk, ha rossz dolgok történnek velünk, és vigaszra van szükségünk. Segítségével túljuthatunk a bánaton.

 

Ha IDE kattintasz, kiderítheted, hogy mi az angyalszámod, és azt is megtudhatod ITT, hogy melyik arkangyal vigyáz rád.

 

Nem csak akkor hívhatod Cassiel angyalt, ha régóta hullámvölgyben vagy. Kérhetünk tőle sikert a vizsgákban, és a sikert állásinterjú előtt is.

Szólíthatod Őt azért is, hogy állást találj, olyan munkahelyet, amit szívesen végzel, ami képességeidnek megfelelő és anyagilag is helyrehoz. Ha ezt sikerül elérned a segítségével, egy idő után abban is melletted lesz, hogy előre léphess a szakmában.

Kérheted még tőle a hivatalos, jogi ügyeid sikerességét, vagy más pénzügyek intézésének zökkenőmentes lebonyolítását, valamint a rossz szokásoktól való megszabadulást, akár téged érint ez, akár egy családtagodat, ismerősödet.

Természetesen abban is támogat Cassiel angyal, ha árva gyermekeken vagy beteg, idős embereken szeretnél segíteni.

Cassiel angyal

Az angyalkommunikációs képesség nem sokaknak adatik meg. Te is megtanulhatod, hogyan kell Cassiel angyal vagy más angyalok segítségét kérni, de először mindenképpen fordulj szakemberhez, aki elmondja, hogyan kell megfelelően kérni őket, és hogy hogyan vedd észre a jeleket! Sáde vagy Fortuna jósnőink kommunikálnak az angyalokkal, akik nem csak elmondják, hogyan kérj, de átadhatják személyre szabott angyali üzeneted is! Eléred őket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), valamint külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Ha Jeremiel angyalról is szívesen olvasnál, aki segít megérteni, mi miért történik, kattints IDE!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*