Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudj meg többet az angyalokról - Hamied

Tudj meg többet az angyalokról – Hamied

Dátum: 13.01.2016

Hamied a csodák angyala, csodálatos fényben ragyog, és ez a fény hozza el hozzád a csodát. Hamied azért van melletted, hogy keresse az életedben azt a pillanatot, amikor elhozhatja a csodát, ami lehet az angyalok segítsége is akár.

Fontos, hogy hinned kell a csodában ahhoz, hogy megtörténjen veled, és amikor megérzed Hamied jelenlétét, ki kell tárnod a szíved, és be kell fogadnod azt az energiát, tiszta szívvel, amit neked küld.

A szeretet kell, hogy vezessen téged is, épp úgy, mint ahogyan őt is a szeretet vezette hozzád. Lehet, hogy most azt gondolod, az ő angyali segítsége nincs melletted, vagy még nem fogadott kegyelmébe, de tévedsz! Ő mindig veled volt, ha veszélyben voltál. Megmentett, amikor azt hitted, nincs kiút. Ott van veled, amikor a családban vagy a munkádban van óriási problémád, amiről azt hiszed, nem tudod megoldani.

Érezted már magad mellett valamelyik angyalt? Hívd vissza őt magadhoz, hogy életed jobbra forduljon! Ebben segít Neked Ágnes!

Gondolkodj el, de légy őszinte Önmagaddal, hányszor hitted azt, hogy nincs kiút, nincs megoldás, nem tudod hogyan tovább? Sokszor, és most mégis itt vagy, átvészelted, mert Hamied angyal csendben, lassan elvitte neked a csodát. Lehet, hogy most is gondokkal küzdesz, de bízz benne, ő mindig feltétel nélkül ott lesz melletted! Az angyal hallók hallják is megnyugtató szavait.

 

Esetleg, ha te is szeretnél hozzá szólni, az angyalkommunikáció segíthet. Ebben kérheted Ágnes vagy Eugénia segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megtanítanak, hogyan szólj, és hogyan kérj az angyaloktól! Külföldről is felkeresheted őket: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Ha sűrűn hívod Hamiedet, és hosszú kapcsolatot alakítasz ki vele, segíteni fog neked abban, hogy a többi angyalt is magad mellé hívd. Ha az öröm pillanatában sem feledkezel meg az angyalodról, akkor utána bármit kérhetsz tőle, és angyal mágiát is kérhetsz egy hozzáértő személy segítségével, ily módon bármi megadatik Neked!

Mi az, amit még kérhetsz az ANGYALOKTÓL?

 

  1. Angyalszámot!  Kattints IDE!

  2. Védelmet! Kattints IDE!

  3. Személyesen Neked üzennek, az életeddel kapcsolatosan! Hívd Eugénia és Ágnes jósnőinket, akik elmondják azt!

 

Hagyj hozzászólást

*