Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudj meg többet az angyalokról

Tudj meg többet az angyalokról – Hethetiel angyal

Dátum: 19.09.2015

Félsz a repüléstől? Lemondtál már tengerentúli nyaralásról csak azért, mert nem mertél felülni a repülőgépre? Többé nem kell félned, hiszen, ha Hethetiel atlantiszi angyalt hívod, a repülési technika védőangyalát, melléd szegődik és átsegít a nehéz pillanatokon. Nem csak abban segít, hogy szerencsésen landolj, hanem abban is, hogy repülés alatt egyáltalán ne félj és jól érezd magad a levegőben.

Mielőtt gépre szállsz, végezz el egy egyszerű repülés-védelmi rituálét és kérd Hethetiel segítségét. Szükséged lesz egy héliummal töltött, kék színű léggömbre, filctollra, egy darab papírra, egy kék gyertyára és egy marék földre (virágföld is jó).

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

A gyertyába vésd bele Hethetiel segítő angyal nevét, a papírlapra írd fel a keresztneved magánhangzóit (pl. Krisztina: i, i, a), majd a léggömbre is írd rá a keresztneved magánhangzóit. A gyertyát gyújtsd meg, és mondd hangosan:

 

Hethetiel, fogd a kezem,

elmúlik minden félelmem

földön, vízen, levegőben.

 

A papírlapot égesd el, a földet szórd ki az ablakon, a léggömböt engedd szélnek. Miközben ezt teszed, ismételd el a mondókát. Amíg a gyertya ég, ne hagyd el a lakást. Végezheted a szertartást szabad ég alatt is, de akkor a gyertyát tedd szélvédett helyre, mert ha kialszik a láng, akkor a rituálé nem lesz hatásos.

Ahhoz, hogy a félelmed véglegesen elmúljon, hívd szakembereinket és ők elvégzik a repülési félelemtől és a veszélyektől való teljes körű tisztítást. Védelmet is adnak, hogy mindenféle légi szerencsétlenség elkerüljön Téged és a családodat! Tudd meg, mi a Te angyalszámod, és hogy ez mit jelent, illetve azokat a dátumokat, amikor semmiképpen nem szabad repülőgépre ülnöd!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ha nem hiszel az angyalok létezésében, akkor ide kattintva megbizonyosodhatsz róla, hogy égi segítőink mindenhol jelen vannak.

Szeretnéd tudni az őrangyalod figyelmeztetését? Személyre szabott angyali üzenetet szeretnél? Akkor hívd most Eugéniát vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik angyal kommunikációval foglalkoznak és közvetíteni tudják angyal kártya segítségével az angyalok üzenetét Neked, így megváltozhat a segítségükkel az egész életed!

Hív őket bátran külföldről is angyali segítségért: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*