Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

jehudiel

Tudj meg többet az angyalokról: Jehudiel

Dátum: 12.02.2015

Jehudiel arkangyal (szerepel még Jhudiel, és Jegudiel néven is) nevének jelentése: Isten dicsérete.

Gyakran fordítják úgy is, hogy „azokat jutalmazom, akik Istent dicsőítik”, bár ez inkább az ő spirituális jelmondata.

fehér fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, energia

A keleti ortodox valamint a görög-keleti katolikus vallás tekinti őt Isten hét arkangyala egyikének.

Színe rózsaszín/világos piros, esetenként (világos)zöld.

Jehudiel, angyal, angyali üzenet

Az ikonokon leggyakrabban jobb kezében egy koronával, baljában egy háromágú korbáccsal vagy vesszővel ábrázolják. De szerepelhet még a Szent Szívvel, (Jézus töviskoronás szívével,) vagy egy lángoló szívvel a kezében is.

Jehudiel, angyal, angyali üzenet

A korona szimbolizálja a jutalmat, melyet a sikeres spirituális munkát végzők kaphatnak tőle. S itt nyer értelmet a jelmondata.

Hogyan értelmezhetjük ezt, hogy az Istent dicsőítőket jutalmazza?

Hiszen Isten a különböző megkövesedett liturgiák sugallata ellenére NEM egy HIÚ EMBER, aki azt várja, hogy talpnyalók kara sustorogva felé a negédes és hamis dicséreteket! NEKI erre NINCS SZÜKSÉGE! Pont ellenkezőleg! A jutalom, az elismerés NEKÜNK szükséges.

Tamara, 513 kód, asztrológus, kártyajós, mágiák

Az ember, életútja során számtalanszor kerül olyan nehéz helyzetbe, amit nem ér fel ésszel, miért is kell átélnie. Emberi ésszel nem érti, hogy miért kell megtapasztalnia, nem látja át a szituációt, amibe belekerült, miért kapja a nehézségeket, amivel szembesült, a problémákat, amiket meg kell oldania.

A BÖLCS EMBER azonban TUDJA, hogy ezek LECKÉK, FELADATOK, PRÓBÁK, amiket azért kap, hogy oldja meg! S ha megoldotta, vonja le a következtetést, miért kellett szembesülnie ezzel a problémával. S ha a tanulságokat megértette, elfogadja, akkor tud a lélek fejlődni.

S aki mindezeket felismeri, tudatosítja és megéli mind a problémát, mind a megoldást, azaz ÉLI AZ ÉLETÉT, az tudja, hogy Isten nem büntet.

SOHA.

Ő – az angyalokkal és a szellemi segítőinkkel – megteremti azokat a helyzeteket, amik a MI FEJLŐDÉSÜNKET szolgálják. S ha megoldottuk, tovább léphetünk.

Ha nem, újra és újra visszakerülhetünk ugyanabba a szituációba. S esetenként akár még egyre nehezebb körülmények közé. S aki ezt csapásként éli meg, annak az újra és újra visszatérő problémahalmaz már felér egy veréssel. Ezt JELKÉPEZI a korbács. Valójában ez sohasem büntetés, még ha ezt annak is éli meg a tudatlan ember, hanem inkább egyfajta pótvizsga.

A tudatos ember, aki ezt felfogja, nem kérdőjelezi meg Isten döntéseit, hanem megköszöni. S nem szidja, hanem dicséri.

De EZEKNEK az embereknek is szükségük van időnként megerősítésre, hogy jó úton járnak.

S JEHUDIEL ezért jutalmazza azokat, akik „dicsérik az Urat”.

Ez a jutalom természetesen nem egy korona, sőt csak igen ritkán anyagi természetű – annál inkább az isteni szeretet megnyilvánulása, kiáradása, s nemritkán pedig egy-egy érzelmi kívánság teljesítése, örömérzés megtapasztalása, új spirituális képességek elnyerése.

Jehudiel, angyal, angyali üzenet

Jehudiel ezen túlmenően segíti azokat a hozzáfordulókat, akik válaszút előtt állnak. Mégpedig akkor, ha abban kell dönteniük, mely hivatást válasszanak. (NEM munkahelyet! Nem is foglalkozást. Hivatást!) S ha ilyenkor létezik olyan feladat, melyet a lélek még a leszületés előtt választott magának, s mellyel az embertársait segíti, (pl. tanítja, gyógyítja), akkor Jehudiel – ha imában, meditációban kérjük, – megmutatja a helyes választást, amellyel megvalósíthatjuk Isten akaratát, ami valójában nem más, mint a saját karmikus utunk.

Jehudiel, angyal, angyali üzenet

NAGYON ERŐS TÁMOGATÁST, SEGÍTSÉGET nyújt azoknak a gyógyítóknak, akik tisztában vannak vele, hogy a gyógyulás nem az ő saját „fantasztikus tudásuk” eredménye, hanem az égi segítség és a karmikus elrendeltetés következménye. S ha kellő alázattal és őszinte segíteni akarással végzik a munkájukat, Jehudiel – ha kérik – nagyon hatékonyan tudja segíteni a munkájukat.

És itt egy nagyon hatásos ima, amivel kérhetjük Jehudiel arkangyal segítségét:

Jehudiel arkangyal! Isten dicséretének angyala!

Kérlek, imádkozz értünk, hogy minden tevékenységünkben, minden feladatunkban, minden fizikai és szellemi munkánkban folyamatosan megvalósíthassuk az Úr akaratát, örömmel és dicsérve, amit tőle kaptunk.

Legyen így, most!

S ha úgy érzi, hogy mégsem sikerül kapcsolatot teremtenie Jehudiel arkangyallal, akkor kérje bátran az Asztro-show munkatársainak a segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon, akik szívesen segítenek Önnek.

Hagyj hozzászólást

*