Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

jeremiel

Tudj meg többet az angyalokról – Jeremiel

Dátum: 22.05.2015

Jeremiel angyal (szerepel még Ramiel, Remiel néven is) egyes források szerint arkangyal, valójában pedig az egyik magas rangú angyal.

Nevének jelentése: Isten kegyelme.

Színe: sötét padlizsán lila.

Az arkangyalok a zsidó-keresztény vallás hitrendszere szerint főangyalok, Isten hírvivői, magasabb rangú angyalok. A zsidó és a keresztény vallás hét, a muszlim négy arkangyalt ismer.

A mohamedán hitrendszer szerint négy arkangyal van, amelyek megegyeznek a keresztény vallás (első négy) arkangyalaival (Mihály= Mikail, Gábriel=Dzsibril, Rafael=Israfil, Sariel=Azrail). Valójában a katolikus és az ortodox vallás Bibliája csak Mihályt, Gábrielt és Rafaelt említi (természetesen az Ószövetségben), míg a protestáns és a zsidók által használt Bibliában csak Mihály és Gábriel szerepel.

Fehér Fény, kód 303, online jós, jóslás, ezotéria, asztro show

Uriel, Sariel, Raguel és Ramiel (Jeremiel) neve csak az apokrif iratokban (azokban a korakereszténység idejéből származó leírásokban, melyet a nagyegyházak nem fogadnak el hivatalosnak) olvasható, de a keresztény hitrendszer mégis arkangyalokként fogadja el őket.

Valójában, ahogy korábban már írtunk róla, Jehudiela hetedik arkangyal, aki az arkangyalok rendjéhez tartozik, Jeremiel egy magas rangú – de angyal, nem arkangyal. Az egyik legismertebb angyal.

Az ő jelmondata, hitvallása : „Minden úgy jó, ahogy van, minden pontosan úgy történik, ahogy kell.

És:  „A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak.

Az első  – spirituális körökben – az egyik legtöbbször idézett mondat. Csak kevesen értik meg a tanítását.

Először is ehhez meg kell érteni Jeremiel funkcióját: Ő (elsősorban) azok vigasztalója, segítője, akik a földi lét befejeztével visszatérnek a Fényhazába.

A gyakran az éppen elhibázott életük után – visszatérő lelkeknek nyújt vigasztalást.

jeremiel, angyal, arkangyal, segítő angyal, angyali segítség, angyali üzenet

Minden lélek azért születik le a Földre, a háromdimenziós világba, hogy itt szembesüljön azokkal a feladatokkal, gyakran nehézségekkel, amiket megoldva egyre bölcsebbé válik, s a helyzetet megértve előrébb jut a spirituális fejlődése útján.

“S mi a legfontosabb vigasz: Ha megérted, hogy bár sokszor mehettél volna más utakon, sokszor a nehezebb, kacskaringósabb, esetleg nem is az eredeti célodhoz vezető utat jártad be, mégis így volt jó, ahogy történt. Még az is lehet, hogy sok szenvedést éltél át, netán okoztál is másoknak, mégis: HA FELFOGOD, HA MEGÉRTED, hogy a sok látszólagos zsákutca is mind-mind szolgálta a fejlődésedet – új és új feladatokat adott, s A FELADAT MINDIG LEHETŐSÉG, mert azt megoldva lehet csak előrébb jutni.

És ez már a második mondat értelme: a sok ismétlés, a sok nehézség – ha végre sikerül megoldanunk – előre visz a saját utunkon.

Mert, ahogy az iskolában is van olyan gyerek, aki elsőre megérti a feladatot, s könnyedén meg is oldja, az életben is van lélek, aki könnyedén találja meg a helyes utat, de van olyan is, akinek sok-sok ismétlés, gyakorlás kell ahhoz, hogy egy adott feladat-típussal megbirkózzon. S ha valaki újra és újra ugyanazzal a nehézséggel szembesül, jó, ha tudja, hogy bizony, azt a tudást még nem szerezte meg, amiért ezt eléje állították. De a gyakorlás előre viszi.

Nagyon gyakran, a pillanatban, nem látjuk át, miért nem sikerül az általunk eltervezett módon az életünk problémáit megoldani, és majd csak utólag, igen gyakran már csak a földi életünk lezárása után mutatja meg a lelkeknek akár Jeremiel, akár más égi segítő, hogy mi miért történt, s hogyan is szolgálta ez végső soron az ő fejlődését.

jeremiel, angyal, arkangyal, segítő angyal, angyali segítség, angyali üzenet, mandala

Ez azonban nem ad(hat) felmentést az alól, hogy a feladatainkat ITT és MOST KELL megoldanunk. Ha ugyanis erőfeszítés és küzdelem helyett arra hivatkozunk, amit Jeremiel UTÓLAG, vigaszképpen tanít, az olyan, mint amikor a bukott diák örül az egyesnek, hogy így legalább újra járhatja a hatodik osztályt. Negyedszer…

Jeremielhez tehát akkor imádkozzunk, akkor kérjük a segítségét, amikor úgy érezzük, hogy nélküle nem értjük életünk problémáit. Ő segít elfogadni a szituációt, és megérteni az abban rejlő tanítást.

S ő megérteti majd:

„Ami problémának mutatkozik meg, az olykor valójában álruhába bújt felelet az imáidra. Amikor segítséget kérsz, előfordul, hogy az Ég lerombolja a régit, hogy helyet adjon az újnak. Ez most a változás ideje. Végezz lazító gyakorlatokat, például jógázz, lélegezz mélyeket, tornázz és meditálj. Fordulj hozzám, hogy az átmenetet mindenki számára zökkenőmentessé és harmonikussá tegyem. És tudd, hogy ez a változás a javadra válik majd!

Szerető, segítő energiáját legerősebben az ametiszt képviseli, ha tehát hozzá imádkozunk, segíthet minket néhány gyönyörű fényű ametiszt kristály is, amelyet akár a kezünkben, akár a nyakunkban, vagyis az auránkban tartva végezzük a szertartást.

ametiszt, kristály, ezotéria, talizmán

Ha úgy érzi, hogy a problémájának a megoldása, vagy a tanulsága túlságosan is nehezen érthető az Ön számára, hívja bátran az Asztro Center jósait, hogy ők – Jeremiel segítségével – segítsenek Önnek az Ön előtt tornyosuló problémák megértésében, megoldásában, és segítsenek megfejteni Önnek a benne rejlő tanításokat!

Az angyalok mindig ott vannak velünk és segítenek minket, hogy az életünk pozitív irányba alakuljon, csak hinnünk kell benne és kérni azt! Ha nem tudja, hogyan kérje az angyalok segítségét, akkor tanácsadóink, Mystic és Andyna jósnők segíthetnek! Eléri őket a 0690633991-es telefonszámon (485 Ft/perc).

cikk, banner, asztro show, tetszik

 

Hagyj hozzászólást

*