Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyali üzenet

Tudj meg többet az angyalokról – Libuel angyal

Dátum: 20.11.2015

A vizsgaidőszak már a nyakadon, szeretnél könnyedén felkészülni és sikeresen vizsgázni? Hívd Libuel angyalt, aki a tanítás, tanulási folyamatok és a vizsgák sikerességét segítő angyal. Ha őt hívod, akkor is sikeres vizsgát teszel, ha nem készültél semmit.

Libuel angyal nem csak az iskolai megmérettetésekben van a segítségedre, hanem az élet bármely területén adódó vizsgahelyzetben melléd áll. Legyen ez egy munkahelyi teszt, egy állásinterjú vagy bármilyen hétköznapi versenyhelyzet.

jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Hogyan hívd Libuel angyalt?

 

Libuel angyal jelét vésd egy kék színű gyertyába. Fontos, hogy a gyertyát a kollégáink avassák be, mielőtt az angyalt hívnád, mert egy be nem avatott gyertya használata nagyon veszélyes! Ha csak nem vagy szakember és mágus, előfordulhat, hogy sötét erőket, démonokat hívsz be az angyalok helyett!

A jó és a rossz között nagyon keskeny a határ, mindig védelmet kell kérned, mielőtt más dimenzióban lakozó lények segítségét igénybe vennéd.

 

Készíts Libuel-talizmánt

 

Vágj ki egy kartonból egy kerek formát. Gyújts meg egy kék gyertyát és kérd Libuel segítségét a talizmán elkészítéséhez. Cseppents a viaszból a kartonra annyit, hogy teljesen befedje a kartondarabot. A még meleg viaszba vésd bele Libuel jelét, és hagyd megszáradni. A talizmán csak akkor működik, ha a kollégáink feltöltötték angyali energiákkal! Tudd meg, mi a Te angyalszámod, és ezt is írd rá az amulettedre.

Vidd magaddal a talizmánt vizsgára, állásinterjúra, fontos üzleti vagy akár személyes megbeszélésekre. Sikert hoz az életedbe, és ezentúl nem lesz olyan vizsga vagy megmérettetés, amin elbuknál. A sikeresség érdekében vizsgákon kék színben jelenj meg, és mindig vegyél vizsga előtt valamilyen kék színű gyümölcsöt.

 

Ha biztos akarsz lenni a vizsgáid kimenetelében, akkor még időben kérdezd a jósainkat, Ők azt is megtudják mondani, hogy melyik tételt fogod kihúzni, illetve tanácsot adnak, hogy jobbról vagy balról hányadik tétel lesz az, ami szerencsét hoz Neked!

 

Kíváncsi vagy, hogy melyik arkangyal vigyáz rád?IDE KATTITNTVA megtudhatod. Ha nem hiszel az angyalok létezésében, akkor eljött az idő, hogy meggyőződj a saját szemeddel, hogy az angyalok igenis léteznek!

jós, jóslás, jósnő, angyal, angyal kommunikáció, angyal kártya, segítő angyal, őrangyal, angyal képek, angyal jóslás

Szeretnéd tudni, hogy ki az őrangyalod és mit üzen a számodra? Akkor nem elég egy angyalkártyát húznod, inkább hívd Megmondót vagy Eugénia jósnőt a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik angyalkommunikációval foglalkoznak és segítenek Neked megfejteni az angyalok üzenetét, amely akár életmentő is lehet!

Tárcsázz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

Hagyj hozzászólást

*