Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Tudj meg többet az angyalokról - Plagiguel

Tudj meg többet az angyalokról – Plagiguel

Dátum: 22.10.2015

Plagiguel havonta egy kívánságod teljesíti, ha jól fogalmazod meg a kérésed, és helyesen kéred az angyali segítséget! Fontos a piros szín használata, nem csak az angyal hívásakor, hanem a kívánság beteljesülését váró időszakban is.

Készíts angyal oltárt Plagiguelnek, mert így naponta többször eszedbe jut az angyal, és segít a kívánságodra való teljes ráhangolódásban.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Az oltár elkészítéséhez szükséged lesz egy kis asztalra vagy székre. Használj piros és fehér színt az asztal leterítéséhez. Tegyél az asztalra valamit, ami a kívánságodat szimbolizálja, például, ha pénzt szeretnél, akkor egy érmét vagy bankkártyát, ha szerelmet szeretnél, akkor egy szál vörös rózsát. Helyezz az asztalra egy szál piros, és egy szál fehér gyertyát, mindkettőbe karcolj egy-egy P betűt.

Legyen még az asztalon egy kis angyal medál, szobor vagy angyal kép, rajz, bármi, ami angyal formájú, és egy pohár tiszta víz. Számold ki az angyalszámodat, és írd fel egy papírra, majd tedd a pohár alá.

A  gyertyákat minden nap gyújtsd meg és égesd 10 percig, ezalatt kérd Plagiguelt, hogy segítsen, és teljesítse a kívánságod. Oltsd el a gyertyát a kezeddel úgy, hogy benedvesíted az ujjad a pohárban található vízzel. Ezt ismételd meg 20 napon keresztül. A 21. naptól várható a kívánságod teljesülése.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ha a rituálé elkezdésétől számított 30 napon belül nem teljesül a kívánságod, akkor ne Plagiguelt hibáztasd, hanem hívj minket és tudd meg, mi akadályozza az angyali energiák beépülését az életedbe!

Szeretnéd tudni a személyre szóló angyali üzeneted, vagy hogy ki az őrangyalod, aki vigyáz rád születésed óta? Lehet, hogy pont Plagiguel az, aki mindig melletted áll? Hívd Eugénia jósnőt vagy Virágot, az angyalkommunikáció a szakterületük! Angyal kártyájuk segítségével mindent megtudhatsz segítő angyalodról, és azt is, pontosan hogyan kérd az ő segítségét! Jósainkat a 06 90 633 991-es számon éred el (485 Ft/perc), külföldről pedig: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*