Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

ramiel

Tudj meg többet az angyalokról – Ramiel arkangyal

Dátum: 12.07.2015

Amennyiben szeretnél tisztább képet kapni magadról és a világról, ami körülvesz, kérdezd Ramiel arkangyalt! Ramiel különleges tükörszárnyában mindenki megpillanthatja az igazságot, mert Ő a tisztánlátás angyala.

 

Ha úgy érzed, hogy hazugság, csalás, megtévesztés áldozata lettél, akkor fordulj bátran egy tanácsadónkhoz, aki átadja neked Ramiel teljes üzenetét. Végre megtudhatod azt, amire már évek óta kíváncsi voltál! Olyan igazságokra derülhet fény, amely gyökerestől megváltoztathatja az életedet! Az élet nagy kérdéseire is megkaphatod a választ, és ezáltal a megvilágosodás és tiszta üdvösség útjára léphetsz.

Sokan fordulnak a tisztánlátás angyalához  akkor, ha elakadtak az életben és nem látják tisztán, mi is az életútjuk, életfeladatuk célja.

tarot, tarot kártya, tarot üzenete, üzenet, kártya, mit üzennek a lapok, jóslás

Ramiel arkangyal üzenete mindenki felé: „Enyém az igazság színtiszta fénye, mely felvilágosíthatja látásod. Szárnyaim, mint a lencsék, mutatják meg a való világot. Nézz beléjük, és megtudhatod, milyen is vagy valójában. Segítek felismerni saját csodálatos tulajdonságaidat, mert ha képes vagy önmagadat szeretni és tisztelni, magabiztosabb és higgadtabb leszel. A következő lépés pedig az, hogy engedd meghallani a belső hangodat.”

Angyalkommunikáció a tisztánlátásért és megvilágosodásért:

 

Ha szeretnél önmagadról tisztább képet kapni, de nem hallod az angyalok üzenetét, akkor keresd fel Eugénia vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik kiváló szakembereink, angyal-hallók. Angyalkártyájuk segítségével fényt derítenek arra is, hogy melyik angyalmágia segít Neked személyre szabottan, ha problémáidat rég nem tudod megoldani. Végezd el a következő szertartást a segítségükkel! Ezek a kezdeti lépések, amelyeket el kell végezned ahhoz, hogy a tanácsadók át tudják adni neked Ramiel igaz üzenetét:

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó, anyagi segítség

1. Legalább 10 percig ülj nyugodtan és próbálj megnyugodni.

 

2. Kérd meg Ramielt, hogy segítsen  Neked.

 

3. Koncentrálj Ramiel angyalra, és olvasd el az üzenetét magadban, hogy rá tudj hangolódni az energiájára.

 

4. Hunyd le a szemed, és lélegezz mélyeket. Képzeld el, hogy minden egyes levegővétellel színtiszta isteni szeretetet lélegzel be.

 

5. Kilégzéskor engedj el minden rosszat, a hazugságot, ami körülvesz.

 

6. Ha lenyugodtál, és megteltél a szeretet energiáival, felkészültél arra, hogy befogadd az igaz angyali üzenetet Eugénia vagy Ágnes jósnőtől, akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*