Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

cotopaxi

Ufók vitték el, de vajon ki hozta vissza a 90 éve eltűnt hajót?

Dátum: 01.07.2015

Közel 100 éve már, hogy egy decemberi napon W. J. Meyer kapitány és a 32 főből álló legénysége békésen hajózott a Karib-tenger ma Bermuda háromszögként ismert térségében, aztán egyszer csak eltűnt a hajó a legénységgel és a rakomány szénnel együtt, mintha a föld nyelte volna el. Az eset 1925-ben történt, és akkor talán még nem is sejtették, hogy a Cotopaxi elnevezésű hajót akár egy földönkívüli civilizáció is eltéríthette az útjáról.

Próbálkozz egyedül pénzbevonzó szertartásokkal, kattints IDE!

 

Több, mint egy hónapot vártak a gőzös felbukkanására, majd a New York Times 1926. január 7-ei számában hivatalosan is hírül adta a hajó eltűnését. A Cotopaxi 2015. májusi rejtélyes felbukkanása még azokat is gondolkodóba ejtette, akik nem hisznek semmilyen földönkívüli civilizáció létezésében.

A gőzös fedélzetén szinte mindent érintetlenül találtak. A hajónapló és a használati tárgyak állapota arra enged következtetni, hogy a hajót egy fedett, vízmentes helyen tárolták 90 éven keresztül.

Rengeteg kérdést vet fel a Cotopaxi hirtelen feltűnése. Hol volt eddig a hajó?  Kilencven éven keresztül kóborolt kapitány és legénység nélkül az Atlanti-óceánon és mindezt semmilyen radar nem észlelte?

angyal, angyali segítség, hogyan lépjek kapcsolatba az angyalommal, kapcsolat angyalokkal, angyali üzenet

Nemzetközi szaklapokban megszólaló szakértők logikus magyarázat híján nem zárják ki egy földönkívüli civilizáció közreműködését a hajó eltüntetésében és visszaküldésében.

Természetesen a hajót és a hajón talált tárgyakat még mindig vizsgálják, és talán pár hét múlva konkrét bizonyíték is lesz arra vonatkozóan, hogy a Cotopaxi gőzös egy idegen civilizáció kikötőjében vesztegelt 90 éven keresztül.

Szeretnél bőséget az élet minden területére? Akkor ITT megtudod, hogyan rendezd be a lakásod ennek érdekében!

A hajó eltűnésének pontos időpontját senki nem tudja. 1925. november 30-án kommunikáltak a legénységgel utoljára és december elsején már nem tudták velük felvenni a kapcsolatot.

Hogy mi történhetett ez alatt a teljes egy nap alatt, lehet, hogy örökre titok marad, viszont arról mindenki tud, hogy 1925. november 30-áról december elsejére virradóan telihold volt ebben a térségben.

A hajót vizsgáló tudósoknak talán ez semmit nem mond, de aki az ezotériában kicsit is jártas, pontosan tudja, hogy milyen erőket mozgatnak meg a  Hold bizonyos fázisai. Az egyik legerőteljesebb mágikus nap a telihold.

 

Xalen jósnő, 453 kód, legjobb jós, életvezetés, agykontroll, szerelmi jóslás, anyagi segítség

Lehet, hogy egy idegen civilizáció a Hold erejét egy hajó eltüntetésére is fel tudja használni?

Erre a kérdésre jelen pillanatban nem tudjuk a választ, de az biztos, hogy a telihold képes az eltüntetés csodájára. Jelenlegi tudásunk szerint, ha nem is hajókat, de negatív gondolatokat, eseményeket, és energiákat könnyedén eltüntethetünk a telihold erejével!

A Hold erejét nem csak a negatív energiáktól való megtisztulásra használhatjuk, hanem különböző mágiák és rituálék elvégzésére is. A pénzmágiák hatékonyságát maximalizálja, ha teliholdkor végezzük el őket.

 

Ha nem tudod, hogy melyik az a személyre szabott pénzmágia, ami Neked pénzt hoz, és abban sem vagy biztos, hogy milyen napon kell elvégezned, akkor hívd Tündér Lilit vagy Ágnes  jósnőt a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), mert ők erre is tudják a választ.

Még 4 országból telefonálhatsz: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számra, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számra, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számra és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számra!

 

Ne keseredj el, hanem telefonálj, kérj tisztítást és védelmet, hogy minden mágia működjön és beinduljon a bőség és az anyagi gyarapodás még a mai napon az életedben!

cikk, banner, asztro show, tetszik

Hagyj hozzászólást

*